Hvordan påvirker været skadedyrproblemer?

[ad_1]

De skiftende værmønstrene begynner å skade matressursene og fører til flere insektinvasjoner over hele verden. Til å begynne med kunne skadedyrstrykk forutses lettere, men klimaendringer gjør det enda mer utfordrende å holde styr på disse skadelige skapningene.

Lurer du på hvordan været påvirker insektproblemer? Skiftende værmønstre fører til endringer i temperatur, fuktighetsnivåer, vindretning og hastighet, og nedbør. Alle disse påvirker insekter individuelt. Disse værkomponentene kan enten øke eller redusere insektpopulasjoner, og om de blir en belastning for deg. Modern Pest tilbyr tjenester for et bredt spekter av skadedyrspørsmål. Det er som å ha forsikring mot skadedyr uansett hva det aktuelle problemet måtte være.

Effekter av kaldt vær på insekter

De fleste insekter dør under kulden. Men i sine siste dager fullfører de sitt eneste sanne oppdrag: reproduksjon. Dette gjør de ved å legge egg på isolerte steder og gi larvene sine mat for å overleve kulden. Et godt eksempel inkluderer feltcricket.

Andre insekter, som monarksommerfugler, vandrer til et varmere sted når vinteren nærmer seg. De formerer seg i varmere temperaturer mot sør og sender deretter avkommet tilbake for å fortsette syklusen.

Hvis det ikke ser ut til at huset ditt er infisert av insekter om vinteren, kan det fortsatt være det. De fleste av dem er sammenkrøpet og prøver å holde varmen. Selv om termitter begrenser aktiviteten betydelig og begraver seg i skogen i hjemmet ditt, fortsetter de å jobbe litt etter litt for å holde dronningen glad.

Andre insekter som kakerlakker blir mer til sjenanse om vinteren. De finner trygge steder å holde seg varme og begrave seg i mat, skap eller steder der dagslyset når. Tusenbein må også beskytte seg mot kulden, og det er ingenting bedre enn den fuktige kjelleren din!

Moderne vil ikke bli overrumplet av skadedyraktivitet! Ring 888-976-8853 nå for å planlegge service og beskytte hjemmet ditt

Effekter av varmt vær på insekter

Mange insekter begynner å formere seg så snart det begynner å bli varmt. Du vil oppdage at fluer formerer seg raskt i varmt vær. Eggene deres, som normalt tar tjue timer å klekkes, begynner å klekkes innen åtte timer. Ingen vil ha irritasjonen av fluer som surrer rundt hodet.

Veps og hornets har en tendens til å bli aggressive i ekstrem varme når de søker etter fuktighet. Yellowjackets trives og formerer seg raskere under tørre, varme forhold. Det tar bare en uke å doble dem i størrelse. Derfor gjør dette dem mer sannsynlig å stikke.

Mens myggen er mer aktive om sommeren, tørker de ut og dør hvis det blir for varmt. De blir også late og mindre aktive i varmt vær. Dette betyr at selv om du fanger dem mating, vil de være trege med å fly bort, slik at du raskt kan sende dem. Vær imidlertid forsiktig da mygg kan bli infisert med bakterier og sykdommer. Vask hendene etter å ha slått dem.

Effekter av fuktighet på insekter

Insekter elsker fuktighet. Når det er lekkasjer fra rør og toaletter, store vannskader i kjellere eller dårlig ventilasjon på bad, har insekter en tendens til å dukke opp fra ingensteds og trives. Termitter, for eksempel, lever og arbeider på fuktige steder. Dette er enda verre når treverket i huset ditt har fuktighet inne i seg. Også stokkmaur trives i fuktighet. De legger eggene sine i vått, råttent tre.

Hvis veggene og gulvene dine har fuktighet, vannflekker, avskalling av maling eller rust på utsatte metalldeler, kan du ha et potensielt vannproblem. Du må også se etter råtne trepaneler og dører, løse gulvfliser og muggflekker, da disse tingene tiltrekker seg insekter.

Pulverpostbiller utvikler seg med et fuktighetsinnhold på 15 % eller høyere og begynner deretter å skade treverket i huset ditt. Råtnende sopp, mugg, maur, springhaler, sølvfisk, boklus, termitter og vedborende biller kan trives i fuktige omgivelser. Du kan bruke avfuktere til å tørke ut en struktur i hjemmet ditt slik at det ikke oppholder seg skadedyr i den, og det ikke produseres sopp og mugg.

Ring Modern i dag på 888-976-8853 for å beskytte hjemmet ditt mot skadedyr hele året!

Effekter av regn på insekter

Regn påvirker også skadedyraktivitet. Mange insekter som lever under jorden blir oversvømmet ut av hjemmene sine i kraftig regn. De begynner å evakuere til høyere bakken for å søke ly. Maur, for eksempel, er kjent for å bygge kompliserte tunneler under jorden. Regnet driver dem ut av hjemmene deres og de søker ly andre steder. Dette betyr at du kan finne linjer med maur som kryper inn i ditt varme hjem eller tørre rom.

Gnagere som mus og rotter søker også ly på varme og tørre steder. Skadedyr som øretvister og springhale trives normalt i mørke, fuktige områder og har en tendens til å bli kjørt innendørs når regnet blir kraftig. Dette er grunnen til at når det begynner å regne, er det en god idé å holde vinduene og dørene lukket slik at din trygge plass ikke blir et hjem for disse insektene.

Ikke glem at ikke alle insekter hater regnet; faktisk noen er glad i det! Mygg trives og yngler i regnet. De legger eggene sine nær den minste mengde vann, og derfor kan stillestående vann, for eksempel vannpytter, blomsterpotter, fuglebad og tette takrenner, bli yngleplasser for mygg.

Den moderne løsningen

Uansett vær må du beskytte hjemmet ditt mot alle slags insektangrep. Insekter og gnagere kan søke ly i hjemmet ditt uten at du vet det. Alt de trenger er en liten sprekk i sidekledningen, fundamentet eller rommet der rørene er. Når de først er der, vil disse skadedyrene dra nytte av denne nye kilden til husly, mat og vann og begynne å formere seg, noe som øker faren for sykdom og skade i hjemmet ditt. Når du melder deg på service hos Modern Pest, er det som å ha forsikring mot skadedyr året rundt, uansett hvordan været er. Ring Modern i dag på 888-976-8853 for et gratis tilbud eller for å avtale service.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top