Hvordan nyte sommersolen uten å bli stukket

[ad_1]

National Pest Management Association informerer publikum om farene ved stikkende insekter

FAIRFAX, Va. (8. juli 2021) – Sommeren har offisielt begynt og familier drar utendørs i hopetall for å nyte det varme været. Den varme sommersolen er imidlertid ikke det eneste du trenger å beskytte deg mot. National Pest Management Association (NPMA) minner amerikanere om å være på vakt for å beskytte seg mot stikkende insekter.

“Stikende insekter sender mer enn 500 000 mennesker til legevakten hvert år,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Hvis du oppdager et reir på eiendommen din, ikke prøv å fjerne det selv. Stikkende insekter kan bli aggressive hvis de provoseres, så det er best å kontakte en autorisert skadedyrbekjemper for å trygt fjerne reiret fra eiendommen din.»

For trygg sommermoro deler NPMA nyttige tips for å forhindre smertefulle stikk denne sommeren:

Yellowjackets

Vanligvis gule og svarte, guljakker er territorielle og vil svi hvis de blir truet. De lever av søtsaker og proteiner, så sørg for å rydde opp i smuler eller søl og dekke til alle matvarer på utendørsarrangementer.

Hornets med skallet ansikt

Hornets med skallet ansikt har svarte kropper og et overveiende hvitt mønstret ansikt og vil angripe alle eller noe som invaderer deres rom. Hvis du oppdager et reir på eiendommen din, kontakt en autorisert skadedyrbekjemper og ikke forsøk å fjerne det selv.

Afrikaniserte bier

Ofte gyllengul med mørkere bånd av brune, afrikaniserte bier, med kallenavnet “killer” bier, har vært kjent for å jage folk i mer enn en kvart mil en gang provosert. Unngå å bruke mørke farger, blomstertrykk og søttluktende parfyme eller cologne når du tilbringer tid utendørs, da disse kan tiltrekke afrikanske bier.

For mer informasjon om stikkende insekter, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top