Hvordan nyte sommersolen uten å bli stukket


National Pest Management Association informerer publikum om farene ved stikkende insekter

FAIRFAX, Va. (8. juli 2021) – Sommeren har offisielt begynt og familier drar utendørs i hopetall for å nyte det varme været. Den varme sommersolen er imidlertid ikke det eneste du trenger å beskytte deg mot. National Pest Management Association (NPMA) minner amerikanere om å være på vakt for å beskytte seg mot stikkende insekter.

“Stikende insekter sender mer enn 500 000 mennesker til legevakten hvert år,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Hvis du oppdager et reir på eiendommen din, ikke prøv å fjerne det selv. Stikkende insekter kan bli aggressive hvis de provoseres, så det er best å kontakte en autorisert skadedyrbekjemper for å trygt fjerne reiret fra eiendommen din.»

For trygg sommermoro deler NPMA nyttige tips for å forhindre smertefulle stikk denne sommeren:

Yellowjackets

Vanligvis gule og svarte, guljakker er territorielle og vil svi hvis de blir truet. De lever av søtsaker og proteiner, så sørg for å rydde opp i smuler eller søl og dekke til alle matvarer på utendørsarrangementer.

Hornets med skallet ansikt

Hornets med skallet ansikt har svarte kropper og et overveiende hvitt mønstret ansikt og vil angripe alle eller noe som invaderer deres rom. Hvis du oppdager et reir på eiendommen din, kontakt en autorisert skadedyrbekjemper og ikke forsøk å fjerne det selv.

Afrikaniserte bier

Ofte gyllengul med mørkere bånd av brune, afrikaniserte bier, med kallenavnet “killer” bier, har vært kjent for å jage folk i mer enn en kvart mil en gang provosert. Unngå å bruke mørke farger, blomstertrykk og søttluktende parfyme eller cologne når du tilbringer tid utendørs, da disse kan tiltrekke afrikanske bier.

For mer informasjon om stikkende insekter, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

7 + 1 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...