Hvordan kan jeg forhindre at mus kommer inn i huset mitt?

Er du lei av å ha mus i huset ditt som ødelegger alt i deres vei? Her er løsningen for deg! Mus i huset kan være et stort problem, men heldigvis finnes det effektive måter å bli kvitt dem på, samt forhindre at de kommer tilbake. De kan skade elektriske ledninger, vannrør og skape vannlekkasjer, gnage ting, lage rot og ødelegge mat. Det er derfor så mange mennesker ønsker å bli kvitt mus i huset så fort som mulig. Her skal vi se nærmere på hvordan du kan hindre mus i å komme inn i huset.

Tradisjonelt har musebånd blitt brukt for å hindre mus i å komme inn. Disse musebåndene fungerer ved å skape en barriere som mus ikke kan komme gjennom. Problemet med å ettermontere musebånd er at de ofte krever at du river kledningen for å montere dem, noe som kan være både tidkrevende og dyrt. Det er også et problem at det originale musebåndet er skadet og dermed ikke lenger tetter.

Heldigvis finnes det nå en enklere og mer praktisk løsning – musebørster:

Se for deg en diger piperenser, med stiv bust, og laget med en stålkjerne som ikke ruster og med PVC-bust. Når dette er installert (tar bare minutter), vil det hindre mus og rotter i å klatre inn i sprekker og hull der det tetter. Samtidig blir det åpning for luft, slik at ventilasjon bak kledning etc. fungerer som den skal.

Musebørster er enkle å montere og krever ingen spesialverktøy eller spesialistkunnskap. De kan enkelt installeres av de fleste, og tar bare noen få minutter å sette opp.

Hvordan kan jeg forhindre at mus kommer inn i huset mitt?  1

montering av mus børste

Musebørster er svært effektive mot både mus og rotter. De lager en barriere som hindrer dyr i å komme inn i huset, og fungerer derfor som et godt alternativ til musebånd.

Når du skal velge musebørster er det viktig å velge god kvalitet. Vi tilbyr spesielt utvalgte musebørster med 10 års garanti, slik at du kan være sikker på at du får et produkt som varer lenge. Dette er det samme produktet som brukes av seriøse skadedyrbekjempere.

Våre kvalitets musebørster kan enkelt kjøpes i vår nettbutikk til en god pris. Pakkeprisene inkluderer frakt, så du får gratis frakt over hele fastlands-Norge. Så hva venter du på? Kjøp musebørster i dag – installer dem raskt, og forsegl alle inngangspunkter der mus kommer inn.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

14 + 9 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...