Hvordan kan jeg fange mus uten å skade dem?

Mus i huset kan være et stort problem for mange mennesker. De kan skade elektriske ledninger, lage rot, gnage i eiendeler, forårsake vannlekkasjer og ødelegge mat. Derfor ønsker mange å bli kvitt mus i huset så fort som mulig. Noen vil bruke klappfeller eller multikill-feller, men hva om du ikke vil enten drepe eller skade musen?

Heldigvis er det mange måter å fange mus på uten å skade dem. En av de mest populære metodene er å bruke musefeller med levende fangst. Disse fellene gir deg muligheten til å fange musen uten å drepe den, og heller slippe den ut i naturen.

Ulike typer levendefangstfeller

Det finnes ulike versjoner av levende fangst musefeller på markedet. Noen av dem er designet spesielt for mus, mens andre også kan fange rotter. Fellene fungerer på den måten at musen går inn i fellen for å få tilgang til maten som er plassert inne i fellen, men når den prøver å komme seg ut igjen blir den fanget.

Når du har fanget musen kan du enkelt slippe den ved å ta fellen med deg ut i naturen og åpne den. På den måten kan du fjerne musen fra huset uten å skade den.

Ønsker du å kjøpe en musefelle med levende fangst, kan du velge mellom flere modeller. Ikke alle modeller fungerer bra, men vi har valgt å kun ta inn modeller som vi vet fungerer bra.

Her er 2 forskjellige modeller. Den elektriske fungerer også mot rotter.

Elektrisk LIVE CATCH felle for rotter og mus

Live catch musefelle - hvordan fungerer det

Så hvis du vil fange mus uten å skade dem, er musefeller et godt alternativ. Det gir deg muligheten til å bli kvitt musen på en human måte, uten å måtte drepe den. Så hvis du har mus i huset, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en musefelle.

Det anbefales på det sterkeste å musesikre huset eller hytta også. Når en mus har funnet veien inn i huset ditt, er veien åpen for en annen også. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å sjekke over grunnmuren og alle andre mulige inngangspunkter. Spesielt mellom grunnmur og kledning av huset er det ofte lett for mus å komme seg inn. Vi anbefaler derfor å bruke en musebørste for å tette inn mus. Musebørste + levendefangst musefelle = en giftfri og meget god permanent løsning mot mus i huset.

Scroll to Top