Hvordan kan jeg fange mus uten å skade dem?

Mus i huset kan være et stort problem for mange mennesker. De kan skade elektriske ledninger, lage rot, gnage i eiendeler, forårsake vannlekkasjer og ødelegge mat. Derfor ønsker mange å bli kvitt mus i huset så fort som mulig. Noen vil bruke klappfeller eller multikill-feller, men hva om du ikke vil enten drepe eller skade musen?

Heldigvis er det mange måter å fange mus på uten å skade dem. En av de mest populære metodene er å bruke musefeller med levende fangst. Disse fellene gir deg muligheten til å fange musen uten å drepe den, og heller slippe den ut i naturen.

Ulike typer levendefangstfeller

Det finnes ulike versjoner av levende fangst musefeller på markedet. Noen av dem er designet spesielt for mus, mens andre også kan fange rotter. Fellene fungerer på den måten at musen går inn i fellen for å få tilgang til maten som er plassert inne i fellen, men når den prøver å komme seg ut igjen blir den fanget.

Når du har fanget musen kan du enkelt slippe den ved å ta fellen med deg ut i naturen og åpne den. På den måten kan du fjerne musen fra huset uten å skade den.

Ønsker du å kjøpe en musefelle med levende fangst, kan du velge mellom flere modeller. Ikke alle modeller fungerer bra, men vi har valgt å kun ta inn modeller som vi vet fungerer bra.

Her er 2 forskjellige modeller. Den elektriske fungerer også mot rotter.

Elektrisk LIVE CATCH felle for rotter og mus

Live catch musefelle - hvordan fungerer det

Så hvis du vil fange mus uten å skade dem, er musefeller et godt alternativ. Det gir deg muligheten til å bli kvitt musen på en human måte, uten å måtte drepe den. Så hvis du har mus i huset, kan det være lurt å vurdere å kjøpe en musefelle.

Det anbefales på det sterkeste å musesikre huset eller hytta også. Når en mus har funnet veien inn i huset ditt, er veien åpen for en annen også. Derfor anbefaler vi på det sterkeste å sjekke over grunnmuren og alle andre mulige inngangspunkter. Spesielt mellom grunnmur og kledning av huset er det ofte lett for mus å komme seg inn. Vi anbefaler derfor å bruke en musebørste for å tette inn mus. Musebørste + levendefangst musefelle = en giftfri og meget god permanent løsning mot mus i huset.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

11 + 4 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...