Hvordan kan du kvitte deg med fruktflueangrep?

Jigger og Ponni

Etter hvert som nattens musikk blir levende igjen, gjør også skapningene som lurer det. Vi snakker om fluer, og ja, vi har nettopp gjort det om til fluer. Det er relativt lettere å ignorere kakerlakkene og gnagerne som suser forbi om natten fordi de vanligvis er utendørs, og du ser dem ikke etter det splittet 2 sekunder. Det kan være ganske irriterende å måtte håndtere fluer under en flott kveld med underholdning.

Er det noe som tiltrekker fruktflue?

_husflue

Cocktailer lages ofte med søte siruper og frukt, mens vin og øl inneholder fermentert sukker; det er ikke vanskelig å se hvordan bardisker er et paradis for fluer, spesielt fruktfluer.

Fruktfluens levetid er mellom 40 og 50 dager. En kvinnelig fruktflue kan legge 500 egg i løpet av denne tiden. De kan bare svangere i 24-30 timer. En hunn kan legge 50 til 70 egg på en enkelt dag etter å ha blitt kjønnsmoden. Når eggene holdes ved 25°C, kan de legge dem på fermentert frukt.°CInnen 24 timer vil egg klekkes. De klekkes til bittesmå, hvite larver og spiser ved reiret deres i fire dager. Så leter de etter tørre, mørke steder å forpuppe seg. Hele forpuppelsesprosessen tar 4 dager. Når de blir til voksne fruktfluer, kan de parre seg innen 2 dager.

Fruktfluer som fermenterte drikkevarer og matvarer som vin og frukt. De er også sett i nesten tomme flasker, bokser og drikkepakker som kan inneholde rester. De tiltrekkes også av sirupsholdig brennevin, søte drikker, sukkerholdig brus og overmoden frukt, samt pynt med frukt som lime og kirsebær.

Fluer elsker å leve i åpne flasker, urene brett og sliter fra vasker eller avløp.

Tre måter å unngå fruktflueangrep på

tørker en bartop

1. Hold deg ren – Dette er definitivt lettere sagt enn gjort, spesielt med fullt hus. Godon Ramsay gjør det med så stor fart og produserer fantastisk mat. Vi kan også gjøre det! Du kan gjøre dette ved å ta et raskt blikk på disken eller bartoppen mellom hver service. Dette vil bidra til å holde overflatene rene og fri for klebrige rester. Det er ganske imponerende å se en bardisk som stadig er i bruk! Bare fortsett å sveipe!

beholdere på en bartopp

2. Ha garnityr dekket – Drikke kan serveres raskt hvis du har lett tilgang til dem. Men fluer vil elske disse pyntene, spesielt hvis de ikke er behandlet. Det er viktig å holde søppelkassen ren, spesielt hvis det legges matrester der. Du bør bruke en søppelkasse som har lokk.

skikkelig festet plast

3. Kast søppel regelmessig – Utover å bare dumpe søppel i søppelbøtta, er det viktig å sørge for at posen ikke rives i stykker og at det ikke blir søl. Sørg for å rydde opp søl så snart som mulig. Før du tar ut posen, forsegl den godt.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

7 + 3 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...