Hvordan kan du kvitte deg med fruktflueangrep?

Jigger og Ponni

Etter hvert som nattens musikk blir levende igjen, gjør også skapningene som lurer det. Vi snakker om fluer, og ja, vi har nettopp gjort det om til fluer. Det er relativt lettere å ignorere kakerlakkene og gnagerne som suser forbi om natten fordi de vanligvis er utendørs, og du ser dem ikke etter det splittet 2 sekunder. Det kan være ganske irriterende å måtte håndtere fluer under en flott kveld med underholdning.

Er det noe som tiltrekker fruktflue?

_husflue

Cocktailer lages ofte med søte siruper og frukt, mens vin og øl inneholder fermentert sukker; det er ikke vanskelig å se hvordan bardisker er et paradis for fluer, spesielt fruktfluer.

Fruktfluens levetid er mellom 40 og 50 dager. En kvinnelig fruktflue kan legge 500 egg i løpet av denne tiden. De kan bare svangere i 24-30 timer. En hunn kan legge 50 til 70 egg på en enkelt dag etter å ha blitt kjønnsmoden. Når eggene holdes ved 25°C, kan de legge dem på fermentert frukt.°CInnen 24 timer vil egg klekkes. De klekkes til bittesmå, hvite larver og spiser ved reiret deres i fire dager. Så leter de etter tørre, mørke steder å forpuppe seg. Hele forpuppelsesprosessen tar 4 dager. Når de blir til voksne fruktfluer, kan de parre seg innen 2 dager.

Fruktfluer som fermenterte drikkevarer og matvarer som vin og frukt. De er også sett i nesten tomme flasker, bokser og drikkepakker som kan inneholde rester. De tiltrekkes også av sirupsholdig brennevin, søte drikker, sukkerholdig brus og overmoden frukt, samt pynt med frukt som lime og kirsebær.

Fluer elsker å leve i åpne flasker, urene brett og sliter fra vasker eller avløp.

Tre måter å unngå fruktflueangrep på

tørker en bartop

1. Hold deg ren – Dette er definitivt lettere sagt enn gjort, spesielt med fullt hus. Godon Ramsay gjør det med så stor fart og produserer fantastisk mat. Vi kan også gjøre det! Du kan gjøre dette ved å ta et raskt blikk på disken eller bartoppen mellom hver service. Dette vil bidra til å holde overflatene rene og fri for klebrige rester. Det er ganske imponerende å se en bardisk som stadig er i bruk! Bare fortsett å sveipe!

beholdere på en bartopp

2. Ha garnityr dekket – Drikke kan serveres raskt hvis du har lett tilgang til dem. Men fluer vil elske disse pyntene, spesielt hvis de ikke er behandlet. Det er viktig å holde søppelkassen ren, spesielt hvis det legges matrester der. Du bør bruke en søppelkasse som har lokk.

skikkelig festet plast

3. Kast søppel regelmessig – Utover å bare dumpe søppel i søppelbøtta, er det viktig å sørge for at posen ikke rives i stykker og at det ikke blir søl. Sørg for å rydde opp søl så snart som mulig. Før du tar ut posen, forsegl den godt.

Scroll to Top