Hvordan holde Milford Raccoons unna


Publiseringsdato: 16. september 2022
Kategori: Vaskebjørn

vaskebjørn gjemmer seg bak et tre

Hvis du elsker katter og hunder, er det en sjanse for at du også liker vaskebjørn, eller i det minste utseendet deres. Selv om disse lodne nattbeboerne virker som de kan være gode kjæledyr, viser de regelmessig sine sanne farger når de invaderer eiendommer her i Milford. Hvis du har lagt merke til vaskebjørn rundt Milford-hagen din og ønsker å lære mer om disse skadedyrene, er det noen ting du bør vurdere. For raskt å ta tak i vaskebjørn som bor på eiendommen din, ring teamet vårt hos Big Blue Bug Solutions. Vi vil utføre en grundig inspeksjon og tilby noen alternativer for å håndtere dine dyrelivsproblemer.

Finn vaskebjørn på eiendommen din

Når begynte du å legge merke til vaskebjørn på Milford-eiendommen din? I løpet av den siste uken? Over en måned siden? Et år eller mer? Vi spør om dette fordi det hjelper oss å finne ut hvorfor disse skadedyrene er på eiendommen din. Vaskebjørn trekkes til eiendommer på grunn av tilgjengelig mat og steder å finne ly. Jo flere muligheter disse skadedyrene har til å holde seg godt matet og holde seg unna elementene på eiendommen din, jo mer sannsynlig vil du ha problemer. Ubeskyttede søppelkasser og rot er to ting som er raske til å tiltrekke seg uønsket dyreliv som vaskebjørn.

Hva du skal gjøre når du har sett vaskebjørn

Å se et vilt dyr på eiendommen din er aldri et godt tegn. Spesielt å se en vaskebjørn betyr ofte problemer. Disse nattbandittene elsker å komme inn i søppeldunker og bryte seg inn i uthus, og de bruker jevnlig tommelfingrene sine til å tukle med andre ting rundt eiendommer i området. Som annet dyreliv i vårt område er vaskebjørn vektorer for skadelige sykdommer. En sykdom du kanskje har hørt om er rabies. Hvis du ser en vill skapning på eiendommen din som oppfører seg merkelig, unngå det, da det kan være rabiat. Vaskebjørn er også kjent for å bære lopper og flått på eiendommer. Disse små parasittiske insektene kan komme inn på utendørs kjæledyr eller krype inn gjennom hull og sprekker i hjemmet ditt. De er begge kjent for å spre skadelige sykdommer og er vanskelige å eliminere når de kommer innendørs.

Fem enkle råd om vaskebjørnkontroll

Hvis du ikke liker å ha vaskebjørn på eiendommen din, anbefaler vi å sette på plass noen DIY vaskebjørnkontrolltips og triks. Her er fem forebyggingsstrategier vi anbefaler at du implementerer for å holde disse skadedyrene i sjakk.

  • Sørg for at alle uthusene dine er beskyttet og har kvalitetsdører og vinduer.
  • Reparer skader rundt hjemmet ditt som kan tillate vaskebjørn å komme innendørs.
  • Installer netting, gjerder og andre beskyttelsestiltak for å hindre vaskebjørn fra å krype under verandaen og hjemmet ditt.
  • Sørg for at søppelbøttene har tettsittende, vaskebjørnsikre lokk.
  • Hold hagen din ren og ikke mat kjæledyrene dine utendørs.

For enda mer beskyttelse mot vaskebjørn, bør du vurdere å investere i dyrelivskontroll med tillatelse fra Big Blue Bug Solutions. Våre helårsplaner er designet for huseiere som deg og er effektive når det gjelder å adressere ville skapninger som invaderer områdets gårdsplasser.

Profesjonell vaskebjørnkontroll på den enkle måten!

Profesjonell fjerning av dyreliv er enkelt når du har en profesjonell på din side. Hos Big Blue Bug Solutions tilbyr vi en rekke skadedyrbekjempelsesalternativer for å hjelpe huseiere i vårt område med å kjempe tilbake mot inntrengere som vaskebjørn. Enten du hører disse bandittene om natten eller du mistenker at de bor inne i eller under et av uthusene dine, har vi løsningen din her.

Ring nå hvis du har spørsmål om fjerning av lokalt dyreliv eller hvis du ønsker å planlegge et servicebesøk i hjemmet og eiendommen. La oss vise deg hvorfor Big Blue Bug Solutions er det beste alternativet for skadedyrkontroll i Milford.

Tagger:
vaskebjørn farer |
tips til forebygging av vaskebjørn |
vaskebjørn på loftet |

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

13 + 7 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...