brown and black bats crowded together along the inside roofline of an attic

Hvordan holde flaggermus ute av loftet

[ad_1]

Hold flaggermus borte fra hjemmet ditt ved å bruke disse nyttige tipsene

Flaggermus kan være nyttige og til og med hyggelige skapninger å ha rundt seg – men ikke når de gjør hjemmet sitt på loftet ditt. Altfor ofte frykter og misforstår folk disse flygende pattedyrene, som kan forbedre uterommene ved å spise store mengder insekter. Faktisk kan noen spise 1000 eller mer i timen.

Det kan være nyttig å ha det bevingede krypet i nærheten, men flaggermus er ikke skapninger du ønsker å invitere innendørs da avfallsmaterialer som samler seg på overflater kan spre sykdommer og forårsake skade.

Fagfolk kan hjelpe deg med å lage en plan for å forhindre at flaggermus kommer inn i hjemmet ditt. Skadedyrkontroll har også en omfattende løsning for å fjerne dem i tillegg til å holde dem borte fra loftet og andre innvendige rom.

Grunner til å holde flaggermus ute av loftet

Flaggermusskitt, ofte referert til som guano, fungerer som et ideelt miljø for veksten av soppen som er ansvarlig for Histoplasmose, en luftveissykdom spres gjennom luftbårne sporer.

For noen mennesker forårsaker ingen problemer å puste inn disse mikroskopiske sporene. Andre kan imidlertid utvikle feber og/eller hoste. Atter andre kan utvikle alvorlige infeksjoner og svekket immunforsvar.

Flaggermus bærer også potensielt rabies. Faktisk klassifiserer United States Centers for Disease Control and Prevention (CDC) flaggermus som den viktigste årsaken til rabiesrelaterte dødsfall blant amerikanere.

Bortsett fra de potensielle sykdommene som flaggermus kan forårsake, kan ansamlinger av flaggermusguano og urin forårsake ubehagelige lukter. Enda verre, disse avføringene kan kompromittere steinplater, tak, isolasjon og bygningskonstruksjoner.

Flaggermus har også en tendens til å klø seg inn i isolasjonen på jakt etter varme, og de kan tygge på ledninger og vegger, noe som resulterer i kosmetiske og strukturelle skader.

Tegn på flaggermus kan være på loftet

Severdigheter, lukter og lyder er sannsynligvis de største tegnene som advarer huseiere eller bedriftseiere om tilstedeværelsen av flaggermus. For eksempel hauger med avføring funnet nær inngangen til loftet eller urinflekker på isolasjon.

Det er også mulig å merke sterke lukter, spesielt those forårsaket av ammoniakken i flaggermusurin. Lyder som knirking og skraping kan også være et avslørende tegn.

liten brun flaggermus med åpen munn i en blåhansket hånd, uskarp mørk bakgrunn

Flaggermus Arts som kan flytte inn på loftet ditt

Nysgjerrig på flaggermusartene som lever i vår region? En rekke flaggermusarter lever i Massachusetts, Rhode Island, Connecticut og New Hampshire. Noen vanlige arter som finnes i området inkluderer følgende:

  • Store brune flaggermus bor vanligvis i huler, men liker også varme, tørre områder som loft, krypkjeller og skorsteiner. De har pels i forskjellige nyanser av brunt og har svarte markeringer på ansiktet, vingene og ørene. Det imponerende vingespennet er i gjennomsnitt 13 til 16 tommer.
  • Små brune flaggermus finnes ofte på loft, under gulvplanker og i soffits. De er bittesmå – med kropper omtrent på størrelse med en voksens tommel. Små brune flaggermus har typisk brun pels og mørke flekker på overkroppen og har et vingespenn som strekker seg omtrent 11 tommer.
  • Østlig småfotflaggermus er en truet art, noe som betyr at de må fjernes forsiktig av et anerkjent selskap for forvaltning av skadedyr og plagsomme dyreliv – som . Disse flaggermusene har bittesmå bakføtter som måler syv til åtte millimeter i lengde. De har en karakteristisk svart maske, svarte ører og svarte vinger.
  • Indiana flaggermus er vanlige i hele Østen og er kjent for å ligge i kolonier. De har mørkegrå eller brun pels som ligner på brune flaggermus. Deres små kropper måler mellom to og fire tommer lange, men vingespennet varierer fra ni til 11 tommer.

Tips for å holde flaggermus ute av loftet

En av de beste måtene å holde flaggermus ute av loftet er å identifisere områdene som brukes som innganger. Inngangspunkter kan omfatte skadede områder av en taklinje, gavlventiler eller hull i sidespor.

Flaggermus liker å hekke i mørke flekker som gjør at de lett kan komme og gå for sine nattlige matinger. Fordi krypet er fleksibelt og lite, kan de fleste arter komme inn i hjem gjennom åpninger som er så små som diameteren på en krone.

Ikke bare kan flaggermus passe gjennom åpne ventiler, men de kan også komme inn gjennom bittesmå sprekker og sprekker for å hvile i hjemmet ditt hvor det er tørt og varmt. Disse tipsene kan gi ekstra trygghet og bidra til å holde loftet flaggermusfritt:

  • Dekkventiler: Ikke tett ventilene helt; bruk i stedet skjerming for å tillate riktig ventilasjon mens du holder flaggermus og andre skadedyr ute.
  • Dekk skorsteinene: Skorsteinen gir et enkelt inngangspunkt for flaggermus. Dekk den med skjerming eller installer skorsteinshetter i rustfritt stål med kvart-tommers netting for å holde flaggermus ute.
  • Sjekk vinduer og dører: Forsikre deg om at det ikke er noen hull, hull eller feil monterte skjermer – som alle kan tillate flaggermus komme inn i hjemmet ditt. Selv om det er sjelden en flaggermus kommer inn i en struktur gjennom et åpent vindu eller dør.
  • Forsegl inngangspunkter: Tett hull rundt utsiden av hjemmet og rundt dører og vinduer med værbestandige striper, silikon, tetningsmasse eller skumisolasjon for å gi en barriere for å holde flaggermus ute.
  • Bytt utendørsbelysning: Bytt fra glødepærer utendørs til gule pærer eller pærer som frastøter insekter, som er flaggermus primær matkilde.

Anrop for profesjonell fjerning & Ekskluderingstjenester

Flaggermus er nattaktive og forlater hjemmene sine rett før kvelden faller på for å finne insekter å spise på. Hvis du tror det er flaggermus på loftet i hjemmet ditt, kan du prøve å gå rundt utvendig om natten for å se etter flaggermus for å finne utgangspunkter.

Disse åpningene må forsegles ordentlig for å forhindre ytterligere inntrenging – etter å ha sørget for at flaggermusene er trygt fjernet, selvfølgelig.

er omfattende program for fjerning av flaggermus gjør mer enn bare å kaste ut disse skapningene. Våre ekspertteknikere gjennomfører flere besøk for å fjerne dem permanent og humant.

Ekskluderingsteamet vårt vil forsegle potensielle inngangspunkter til hjemmet og installere en enveisdør. Døren er designet for å tillate flaggermus å forlate hjemmet, men hindrer dem i å komme inn igjen.

Når flaggermusene ikke lenger okkuperer hjemmet, fjernes enveisdøren, og hullet tettes. Deretter rydder vi flaggermusskitt og urin og desinfiserer området.

Kontakt oss i dag for å lære mer om våre tjenester for fjerning av forstyrrende dyreliv og skadedyrbekjempelse eller for å planlegge en gratis inspeksjon.

Om forfatteren

Joe Dingwall

Joe Dingwall er president for Pest Control, en familieeid bedrift som har levert kvalitetsskadedyrbekjempelsesløsninger til eiendommer over hele nordøst siden 1987. Med nesten et tiårs erfaring i skadedyrbekjempelsesindustrien, er Joe en ekspert på å levere effektive løsninger for håndtering av skadedyr og plagsomme dyreliv for hjem og bedrifter.

[ad_2]

Kilde

Scroll to Top