Hvordan forhindre et angrep


National Pest Management Association advarer reisende om trusselen om veggedyrangrep under Veggedyrbevissthetsuken

FAIRFAX, VA (6. juni 2022) – Med 80 % av amerikanerne planlegger å reise i sommer og 42 % planlegger å reise mer enn de gjorde i fjor sommer, melder National Pest Management Association (NPMA) er her for å utdanne reisende om hvordan de kan forebygge veggedyr under veggedyrawareness Week, denne 5. – 11. juni.

Veggedyr er et skadedyr du ikke ønsker å møte da de er ekstremt vanskelige å utrydde, og angrep kan spre seg raskt. En fersk undersøkelse blant 575 amerikanske voksne med en husholdningsinntekt på $75K+, bestilt av NPMA og utført online av The Harris Poll, fant at 51% av amerikanske huseiere med husholdningsinntekter på $75K+ sier at veggedyr er det absolutt verste. Imidlertid er bare rundt en tredjedel (36 %) bekymret for å møte veggedyr under sine reiser denne sommeren.

«Veggedyr er utmerkede haikere, som ofte bringes inn i hjemmene til reisende. Dette betyr at det er viktig for forbrukere å være på vakt for disse skadedyrene, sier Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Hvis du mistenker at du kan ha veggedyr i hjemmet ditt, kontakt umiddelbart en autorisert skadedyrbekjemper for å identifisere og behandle problemet.”

For å forhindre veggedyrmøter i sommerferien, deler NPMA følgende tips:

  • Inspiser hele rommet grundig før du pakker ut, inkludert bak sengegavlen, under lys og inne i kommoder, sofaer og stoler. Se her for en veiledning for identifisering av veggedyr.
  • Trekk tilbake laken og inspiser madrasssømmene og boksfjærene, spesielt i hjørnene, for avslørende flekker eller flekker.
  • Unngå å plassere bagasje på møbler eller bagasjehyller der veggedyr kan gjemme seg usett.
  • Når du kommer hjem fra en tur, støvsug og inspiser koffertene ordentlig før de tas med inn i hjemmet, vask og tørk deretter alle klærne på varme sykluser.

For mer informasjon om forebygging av veggedyr, besøk PestWorld.org.

Undersøkelsesmetodikk

Denne undersøkelsen ble utført online i USA av The Harris Poll på vegne av NPMA mellom 26. og 28. april 2022 blant 575 voksne i alderen 18+ med en årlig husholdningsinntekt på $75k+, hvorav 408 er huseiere. Samplingspresisjonen til Harris online meningsmålinger måles ved å bruke et Bayesiansk troverdig intervall. For denne studien er prøvedataene nøyaktige til innenfor +2,8 prosentpoeng ved bruk av et 95 % konfidensnivå. For fullstendig undersøkelsesmetodikk, inkludert vektingsvariabler og undergruppeutvalgsstørrelser, vennligst kontakt eromaine@vaultcommunications.com

Om Skadedyrforeningen


NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøkPestWorld.orgeller følg @PestWorld påFacebook,Twitter,Pinterest,TikTokogYouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

4 + 4 =

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte finnes i norske hjem. Disse maurene er veldig små, vanligvis bare noen få millimeter lange, og er svarte i fargen. De er kjent for å være veldig hardtarbeidende og organiserte. Små sorte maur er også kjent for å være...

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...