Hvordan forhindre at kjæledyr går inn i musefellen?

Mange frykter at hunden eller katten deres skal få en musefelle på labben eller snuten. Det er en legitim frykt hvis man ikke plasserer musefellen et sted der kjæledyret ikke kan nå. Her er løsningen som gjør det hele veldig trygt for katter, hunder, andre dyr – og også for barn.

En vanlig musefelle kan være ganske vondt å få i labben, selv om en rottefelle er mye sterkere og enda farligere. En rottefelle kan faktisk gi alvorlige skader, mens musefellen i de fleste tilfeller kun vil skade og svi hunden eller katten.

Men du kan unngå faren helt ved å plassere musefellen i en boks.

Her ser du et par musefeller plassert i en beskyttende boks. Dette er en komplett løsning som du kan se her: Musefelle med beskyttelsesboks. Det finnes også rottefeller med beskyttelsesbokser.

musefelle med beskyttelsesboks

Disse agnes normalt med et agn du vet fungerer bra. Prøv gjerne peanøttsmør. Så plasserer du boksen der du vil at den skal slå ved behov. Når du har fanget en mus kan du rent løfte boksen og ta den med ut, hvor du slipper musen og kaster den på et egnet sted.

Da er det bare å sette i nytt agn og sette boksen på nytt, så slipper du å bekymre deg for at katten eller hunden skal få labben i en felle.

Er du plaget av mus i huset?

Hvis du har et tilbakevendende problem med mus eller rotter i huset da bør du vurdere å ta en runde med forsegling. Mus trenger ikke en stor inngang for å komme inn i et hus. Et lite hull er nok. Du kan plugge noen enkelte hull med noe musen ikke liker eller kan gnage seg gjennom. For eksempel sement hvis det er mellom stein, eller stålull mellom planker og hull i husveggen. Hvis det er litt større områder som skal tettes da anbefaler vi på det sterkeste bruk av en musebørste. En musebørste er veldig enkel å montere og den fungerer umiddelbart.

Hvis du hindrer musen i å komme inn, trenger du ikke bruke en musefelle, og det er den aller beste måten å beskytte kjæledyret ditt mot fare.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

4 + 15 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...