Hvordan Florida Veps og Hornets skiller seg fra “Murder Hornet”

Det siste noen ønsker å gjøre er å devaluere alle tingene som har skjedd i 2022.Al viddh er en “Murder Hornet.” UnfortUventet kom den ikke-innfødte, invasive arten til Nord-Amerika. Imidlertid ble reiret oppdaget og ødelagt. Det er viktig at du umiddelbart rapporterer de asiatiske kjempehornene til birøktere på grunn av den potensielle faren de utgjør for befolkningen.

Fakta om asiatisk kjempehornet

Florida har noen av de mest kjente stikkende insektartene, inkludert tre varianter av guljakker. Den asiatiske gigantiske horneten gjør dem alle til skamme. Heldigvis er dette ikke Florida.

Asiatisk gigant Hornet er en av de mest massive hornet-artene. Den kan måle opptil to tommer i lengde. Det store, gul-oransje-fargede hodet har dråpeøyne og en stor kjeve. Disse fuglene har også oransje og svarte striper. Vingespennet til disse fuglene kan være så høyt som tre tommer.

De er faktisk en type veps, så mange amerikanere forveksler dem med de innfødte Cicada-drepervepsene. Den asiatiske gigantiske hornet eller Cicada-killer wasnp vil ikke angripe folk for å forsvare seg. Hver har andre byttedyr de liker, men den asiatiske kjempebeten foretrekker honningbier.

Fordi de er sosiale skapninger, bygger de bikuber. Disse bikubene vil kjempe tilbake mot ethvert angrep. Fordi de er store, er det bare hunnvepsene som har evnen til å stikke. Mennesker har sjelden dødd av giftet fra asiatiske kjempehorn. På grunn av de store underkjevene kan disse vepsene også bite.

Hva gjør Florida Hornets annerledes

Den asiatiske kjempehornet ønsker ikke å bli berørt av mennesker med mindre den blir angrepet først. Floridas hornets, derimot, er helt annerledes. Innbyggere i Florida bør være bekymret for andre stikkende insekter, siden den asiatiske giganten Hornet ikke finnes i Florida.

Southern Yellowjacket

Aggressiv Floridas sørlige guljakke Deres oppførsel er rett og slett farlig og kan til og med betraktes som en trussel mot menneskers helse. Dronninger kan nå opp til.65 ins, og arbeidere kan ikke overstige.5 ins. De er omtrent 1 ½ tomme mindre enn den asiatiske gigantiske horneten.

Southern yellowjackets elsker å lage reir under takskjegget og andre forhøyede steder. De skal også bygge dem direkte i bakken. De gule og svarte stripene på den sørlige guljakken vil hjelpe deg med å identifisere dem. Husk at guljakker pleier å være gule, men den asiatiske giganten Hornet har en lys oransje farge.

Yellowjackets har rykte på seg for å være aggressive og vil ofte svi mer enn én gang om nødvendig. Yellowjackets vil ikke ha folk i nærheten av bikubene og kan til og med stikke flere ganger samtidig uten å dø. Det er best å ikke forsøke å kvitte seg med en bikube som er funnet i huset eller hagen din. Du kan få det gjort trygt av en profesjonell skadedyrkontrollekspert.

Hornet med skallet ansikt

Hornet med skallet ansikt er til tross for navnet en guljakke, men uten den gule. Yellowjackets synlige gule og svarte striper er borte. I stedet har den et hvitt ansikt med en svart kropp. Noen få har hvite striper på bakenden. De er omtrent like høye som guljakken, og det er like sannsynlig som alle andre til å angripe dem hvis de har blitt invadert av noe eller noen.

De elsker søtsaker og er lett å se rundt sukkerholdige drikker, søt frukt og barn. De elsker larver og fluer så vel som myke insekter. De er hjemmehørende i Nord-Amerika. I likhet med de sørlige guljakkene elsker de å hekke på høye steder.

Scroll to Top