Hvordan får du veggedyr i utgangspunktet?


Veggedyr er en av de vanskeligste skadedyrene å utrydde i hjemmet og kan finnes nesten over hele verden, inkludert USA Infestasjoner kan forekomme nesten hvor som helst hvor folk kan hyppige, inkludert hoteller, sykehus og til og med former for offentlig transport. På grunn av sin lille størrelse og flate kropp, kan veggedyr gjemme seg på noen uvanlige steder, inkludert sofaer, bilderammer og bak elektriske bryterplater.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan få veggedyr i huset ditt.

Veggedyr på en krone

Hvordan får du veggedyr i huset ditt?

Så, how får du veggedyr i utgangspunktet? Veggedyr er beryktet for sine haikeevner. Hvis du plutselig opplever tegn på veggedyrangrep i hjemmet ditt for første gang, snek de seg sannsynligvis inn som blindpassasjer på en veske, bagasje eller klær.

En veggedyr som kryper på et teppe

Brukte møbler, spesielt madrasser, springfjærer, sofaer og stoler, kan huse sultne veggedyr. Hvis du kjøper brukte møbler, sørg for å inspisere varen grundig for eventuelle tegn på veggedyr, inkludert støpeskinn, egg, fekal flekker eller insektene selv. Vær nøye med sømmer eller folder i stoffet og bruk en kraftig lommelykt for å hjelpe til med inspeksjonen.

Overnattingsfasiliteter som hoteller og moteller er de viktigste kildene for veggedyr, så vær på vakt når du reiser for å være sikker på at du ikke tar med deg veggedyr hjem som utilsiktede suvenirer. For å unngå uønskede møter, inspiser alltid rommet ditt grundig for tegn på veggedyraktivitet før du pakker ut. Fellesarealer å inspisere inkluderer sømmene på madrassen, sengegavler, sofaer og stoler. La bagasjen ligge på badet eller ved inngangspartiet mens du utfører inspeksjonen, og unngå å plassere bagasje på møbler før du har hatt sjansen til å sikre at varen er fri for veggedyr. Hvis du finner tegn på en infestasjon, bytt virksomhet umiddelbart for å unngå bringe veggedyr i huset ditt. Når du kommer tilbake fra turen, inspiser koffertene dine og vask alle pakkede klær i varmt vann for å drepe eventuelle haikere.

Hvordan får du veggedyr inn Ysengen vår?

Når veggedyr får itil din hjem, hvorfor går de til sengen din? Veggedyr vil bli tiltrukket av alle områder der mennesker tilbringer mye tid. En gang i området vil de se etter mørke gjemmesteder som er nære og praktiske til matkilden deres. Senger er et perfekt sted å gjemme seg siden veggedyrene lett kan komme ut for å mate om natten mens vi sover. Og om nødvendig kan de raskt trekke seg tilbake til sikkerheten til sengerammen eller madrassen hvis de blir forstyrret. Mens veggedyrangrep ofte er forbundet med senger, spres de lett over hele hjemmet og finnes på andre møbler utenfor soverommet.

Hva du skal gjøre hvis Du får veggedyr

Hvis du mistenker at du har et veggedyrangrep, ring a profesjonell skadedyrbekjemper umiddelbart. Fordi veggedyr kan avle raskt, er tid av avgjørende betydning når man skal bekjempe et angrep.

For å beskytte hjemmet ditt mot angrep, sjekk ut dette artikkel for enda flere tips til forebygging av veggedyr.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

13 + 6 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...