Hvordan får du veggedyr i utgangspunktet?

[ad_1]

Veggedyr er en av de vanskeligste skadedyrene å utrydde i hjemmet og kan finnes nesten over hele verden, inkludert USA Infestasjoner kan forekomme nesten hvor som helst hvor folk kan hyppige, inkludert hoteller, sykehus og til og med former for offentlig transport. På grunn av sin lille størrelse og flate kropp, kan veggedyr gjemme seg på noen uvanlige steder, inkludert sofaer, bilderammer og bak elektriske bryterplater.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan få veggedyr i huset ditt.

Veggedyr på en krone

Hvordan får du veggedyr i huset ditt?

Så, how får du veggedyr i utgangspunktet? Veggedyr er beryktet for sine haikeevner. Hvis du plutselig opplever tegn på veggedyrangrep i hjemmet ditt for første gang, snek de seg sannsynligvis inn som blindpassasjer på en veske, bagasje eller klær.

En veggedyr som kryper på et teppe

Brukte møbler, spesielt madrasser, springfjærer, sofaer og stoler, kan huse sultne veggedyr. Hvis du kjøper brukte møbler, sørg for å inspisere varen grundig for eventuelle tegn på veggedyr, inkludert støpeskinn, egg, fekal flekker eller insektene selv. Vær nøye med sømmer eller folder i stoffet og bruk en kraftig lommelykt for å hjelpe til med inspeksjonen.

Overnattingsfasiliteter som hoteller og moteller er de viktigste kildene for veggedyr, så vær på vakt når du reiser for å være sikker på at du ikke tar med deg veggedyr hjem som utilsiktede suvenirer. For å unngå uønskede møter, inspiser alltid rommet ditt grundig for tegn på veggedyraktivitet før du pakker ut. Fellesarealer å inspisere inkluderer sømmene på madrassen, sengegavler, sofaer og stoler. La bagasjen ligge på badet eller ved inngangspartiet mens du utfører inspeksjonen, og unngå å plassere bagasje på møbler før du har hatt sjansen til å sikre at varen er fri for veggedyr. Hvis du finner tegn på en infestasjon, bytt virksomhet umiddelbart for å unngå bringe veggedyr i huset ditt. Når du kommer tilbake fra turen, inspiser koffertene dine og vask alle pakkede klær i varmt vann for å drepe eventuelle haikere.

Hvordan får du veggedyr inn Ysengen vår?

Når veggedyr får itil din hjem, hvorfor går de til sengen din? Veggedyr vil bli tiltrukket av alle områder der mennesker tilbringer mye tid. En gang i området vil de se etter mørke gjemmesteder som er nære og praktiske til matkilden deres. Senger er et perfekt sted å gjemme seg siden veggedyrene lett kan komme ut for å mate om natten mens vi sover. Og om nødvendig kan de raskt trekke seg tilbake til sikkerheten til sengerammen eller madrassen hvis de blir forstyrret. Mens veggedyrangrep ofte er forbundet med senger, spres de lett over hele hjemmet og finnes på andre møbler utenfor soverommet.

Hva du skal gjøre hvis Du får veggedyr

Hvis du mistenker at du har et veggedyrangrep, ring a profesjonell skadedyrbekjemper umiddelbart. Fordi veggedyr kan avle raskt, er tid av avgjørende betydning når man skal bekjempe et angrep.

For å beskytte hjemmet ditt mot angrep, sjekk ut dette artikkel for enda flere tips til forebygging av veggedyr.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top