Hvordan fange en rotte raskt

Bortsett fra Mikke Mus, som er “søt, klembar og bedårende”, er flertallet av rottene hatet, jager og den mest uvelkomne besøkende inne i huset. Imidlertid finner disse “skadedyrene” alltid måter å trenge inn i hjemmene våre som kan forårsake alarm på oss for “sykdommene og virusene” som de kan bære inne i boligen vår.

Eksistensen av rotter er først og fremst forankret i menneskets eksistens. Det gitte faktum er at det ikke vil gå til grunne og vil fortsette å trives, spesielt når det gis gunstige forhold som mat, vann og husly.

Disse “uvelkomne besøkende” er i utgangspunktet en spisemaskin som bokstavelig talt kan spise alt som er tilgjengelig. Den kan spise klærne dine, elektriske ledninger, vegger og nesten alt for de er altetende. Du kan si at de ikke er kresne spisere, for selv en thrash er en fest for dem.

Nærbilde av en gaterotteHelserisikoen og farene som rotter kan utgjøre for familien din, er alarmerende, for det er et kjent medisinsk faktum at disse dyrene er bærere av “sykdom og virus” som hepatitt E og tyfus. For ikke å nevne at det er lopper som går sammen med dem som også lever av kroppen deres, men som til slutt kan finne sine måter å bite og suge blod gjennom huden på, som kan forårsake loppebåren (murin) tyfus. Biologisk (naturlig), så snart disse loppene spiser på huden din, vil de også kaste “loppesmuss” som kan forårsake infeksjon når du kommer i kontakt med såret ditt. Det kan også finne veien gjennom luftveiene når du puster inn det infiserte loppesmusset.

Å bli kvitt rotter må være din primære bekymring, spesielt når du føler at det er en rotteangrep i hjemmet ditt. Dette er hintene som vil sette deg på vakt.

Vanlige vanlige spørsmål om å bli kvitt rotter

1. Bli kvitt takrotter: Hvordan gjør du det?

2. Bli kvitt rotter på loftet?

3. Bli kvitt rotter i veggene?

4.Hvordan fange en smart rotte?

5.Hvordan bli kvitt rotter i hagen uten å skade kjæledyr?

Tegn på rotteangrep

Lukt og lyd

Du kan bruke sansene dine til å oppdage rottetilstedeværelse i hjemmet ditt, for det kan ikke bli ubemerket av typen lukt som rotter avgir, som har en “ammoniakklukt”. Den “knirkende lyden” og de irriterende raslelydene den skaper vil få deg til å bekrefte tvilen din om deres tilstedeværelse i ditt sted,

Rottespor av avføring og utstryk

Det trengs ikke å være en detektiv for å sjekke det åpenbare sporet som disse små “skyldige” etterlater seg, for eksempel “dropp, utstryk.” og flekker». Når det først er et mørkt pelletformet fall i gulvet ditt og flekker og flekker på veggene dine, er det en rotte som er bak alt som går.

Rotteangrepsskade

Rotter elsker å tygge, og det forårsaker stor skade på hjemmet ditt når disse dyrene begynte å tygge klærne dine, elektriske ledninger, papirer og til og med veggene dine. Hvis du kan se disse tilsynelatende skadene, kan du definitivt bekrefte at det er et rotteangrep.

Bli kvitt rottene

Når disse hintene er tilstede, kan det hende du nå har en taktisk plan for å bli kvitt fienden og ikke etterlate rotter bak «fiendens linjer». Du kan bli “terminator” for rottene i hjemmet ditt for å få slutt på plageaktivitetene deres.

Lag en “territoriell overvåking”

Hjemmet ditt er ditt territorium, og “fienden” har visse tilgangspunkter for å trenge inn i hjemmet ditt. Sjekk nøye eventuelle tegn på sprekker i vegger eller dører, skadede avløp, ventiler eller på andre mulige måter som kan tjene som tilgangspunkter for rottene. Å finne disse “tilgangspunktene” kan gjøre at du effektivt forsegler eller lukker disse “inngangspunktene”., Dette kan tjene som din første forsvarslinje for når disse tilgangspunktene er forseglet, kan ikke rottene umiddelbart trenge inn i hjemmet ditt.

Mellomrom i veggene dine må tettes

Når du har forseglet de åpenbare “tilgangspunktene”, men fortsatt finner rotter veien inn i huset, kontroller nøye eventuelle hull både i innvendige og ytre vegger. Utrolig nok trenger ikke disse rottene å ha en stor “inngang: for de kan presse seg gjennom selv på det minste hullet. Det er bedre å tette disse hullene for å holde dem ute av huset ditt effektivt.

Tid for rydding og opprydding

Et rotete hjem er et godt oppholdssted for rottene, for det har en fest å spise på. Den kan spise på restene dine som ble kastet på søppelkassene, papirene og nesten alt på de rotete gjenstandene dine. Hvis du ikke ønsker å ha sameksistens med rottene, er det bedre å rydde opp. Sørg for at søppelkassene dine er lukket og kast eventuelle “matrester”. Ingenting slår et “rent hjem” når det gjelder å bli kvitt rottene og andre skadedyr.

Sett en felle

Å fange en fiende kan være enkelt når du først lokker den til fellen din. Å sette en felle kan høres tradisjonelt ut, men det anses fortsatt som den mest effektive måten å eliminere rottene på uten å ty til noen “giftige stoffer”.

Du kan sette fellen på områder eller stier som disse rottene krysser. La disse små skapningene bli lokket til fellen din ved å bruke epler, peanøttsmør og bananer som agn. Når de faller for agnet ditt, er de allerede fanget og kan kastes.

Benytt deg av noen kjente avskrekkende metoder

Alt har et “Waterloo”, og å forstå “svakheten” til fienden din vil gi deg et utsiktspunkt for å utrydde den. Vi bruker vanlige ingredienser til å tilberede den overdådige maten vår som kan være “irriterende” for disse rottene. Du kan bruke disse ingrediensene som pepper, hvitløkshansker, peppermynte på områder hvor disse rottene har tilgang. Du kan bruke hvilken som helst av disse ingrediensene, for det driver sikkert vekk rottene.

La proffen håndtere problemet

Hvis rottens bekymring tapper energien din og allerede forårsaker stress rundt huset, er det bedre å få det håndtert av det profesjonelle skadedyrfirmaet. Disse gutta er opplært til å vurdere inngangspunktene i huset ditt, de mulige matcache-områdene og effektivt få disse rottene ut av veggene dine.

Det kan også være i stand til å spore “rotårsaken” til rotteangrepet og ta noen rettsmidler for å sikre at rotter effektivt fjernes fra området ditt.

Scroll to Top