Hvordan få en stikkfri sommer

Fra bakgårdsgrill til solfylte stranddager, familier over hele landet nyter det varme været. For å sikre at nordmenn trygt kan nyte sommeren, deler Skadedyrhjelp hvordan man unngår stikkende insekter. I USA er stikkende innsekter et problem, og her er litt fra den kanten av verden.

“Hvert år besøker mer enn 500 000 mennesker legevakten for å bli behandlet for insektstikk,” sier Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Stikende insekter kan bli aggressive og farlige hvis de provoseres, noe som gjør det å jobbe med en lisensiert skadedyrbekjemper til et must for huseiere.”

NPMA deler disse tipsene om hvordan du unngår smertefulle stikk denne sommeren:

Veps

Veps er ofte påtruffet på sensommeren, når koloniene er størst. Unngå å tiltrekke disse insektene og hold dem borte fra hjemmet ditt ved å fjerne søppel ofte, holde søppelbøtter dekket og sørge for at alle dører og vinduer er ordentlig skjermet. Søtluktende parfymer bør også unngås, da duften kan tiltrekke veps.

Afrikaniserte bier

Afrikaniserte “dreper” bier kan bli fiendtlige hvis de blir truet og har vært kjent for å jage folk i mer enn en kvart mil. Fordi de ligner europeiske honningbier, kan bare en autorisert skadedyrbekjemper identifisere og fjerne et reir. Hvis du bor innenfor 100 miles fra et område der afrikaniserte bier er vanlige, må du ikke nærme deg noe reir.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

15 + 3 =

Jeg hører lyder av mus i veggen. Hva gjør jeg?

Jeg hører lyder av mus i veggen. Hva gjør jeg?

Vi i Skadedyrproffen svarer på mange spørsmål i løpet av en uke, og noen av disse er nok veldig interessante for våre lesere. Så dermed poster vi noen av dem innimellom. Her er et spørsmål vi fikk fra en kunde i Troms og Finnmark fylke.Spørsmål fra kunde om mus i...