Table Of Contents

Add a header to begin generating the table of contents

stikkende innsekter

Hvordan få en stikkfri sommer

[ad_1]

Fra bakgårdsgrill til solfylte stranddager, familier over hele landet nyter det varme været. For å sikre at nordmenn trygt kan nyte sommeren, deler Skadedyrhjelp hvordan man unngår stikkende insekter. I USA er stikkende innsekter et problem, og her er litt fra den kanten av verden.

“Hvert år besøker mer enn 500 000 mennesker legevakten for å bli behandlet for insektstikk,” sier Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Stikende insekter kan bli aggressive og farlige hvis de provoseres, noe som gjør det å jobbe med en lisensiert skadedyrbekjemper til et must for huseiere.”

NPMA deler disse tipsene om hvordan du unngår smertefulle stikk denne sommeren:

Veps

Veps er ofte påtruffet på sensommeren, når koloniene er størst. Unngå å tiltrekke disse insektene og hold dem borte fra hjemmet ditt ved å fjerne søppel ofte, holde søppelbøtter dekket og sørge for at alle dører og vinduer er ordentlig skjermet. Søtluktende parfymer bør også unngås, da duften kan tiltrekke veps.

Afrikaniserte bier

Afrikaniserte “dreper” bier kan bli fiendtlige hvis de blir truet og har vært kjent for å jage folk i mer enn en kvart mil. Fordi de ligner europeiske honningbier, kan bare en autorisert skadedyrbekjemper identifisere og fjerne et reir. Hvis du bor innenfor 100 miles fra et område der afrikaniserte bier er vanlige, må du ikke nærme deg noe reir.
[ad_2]

Kilde

Scroll to Top