Hvordan bli kvitt rotter i huset raskt

Hvert hus er uvelkommen av rotter og andre gnagere. De kan ikke bare skremme og flaue, men også gjøre betydelig skade. Dette kan forårsake betydelig skade på klær, mat og andre gjenstander. Hvis du tror at disse menneskene invaderer hjemmet ditt, er det viktig å ta grep raskt.

Bli involvert med fagfolk

Du trenger ikke å ty til DIY-metoder som feller og forgiftning av rotter. Våre utryddere kan hjelpe deg med å bli kvitt dem. Selv om hjemmemedisiner kan fungere, kan du finne en død gnager i huset ditt. Resultatet kan være ubehagelig fordi det er vanskelig å finne og kan etterlate en illeluktende stank.

Sikre hjemmet ditt

Du må sørge for at ingen inntrengere får komme inn i hjemmet ditt etter at utryddelsen er fullført. Det er viktig å lukke alle åpninger de bruker (f.eks. gassledninger og ventiler), samt underjordiske passasjer. Du vil være i stand til å holde eventuelle rotter fra de omkringliggende områdene og jordene utenfor hjemmet ditt, så vel som andre dyr, i sjakk.

Vær ren

Rotter tiltrekkes av rotete miljøer. De trenger et sted å gjemme seg. Hvis hjemmet ditt ikke er rent, vil det være vanskelig for dem å finne et miljø de liker. Sørg alltid for at hjemmets gulv og overflater forblir rene, og fjern eventuelle matpartikler og smuss som kan tiltrekke seg skadedyr. Sørg for å feie opp søl raskt og rengjør eventuelle mørke hjørner.

Du kan også holde utendørs søppeldunken utenfor rekkevidde fra huset ditt. Innendørs søppeldunken bør holdes tett lukket og må tømmes regelmessig. Bytt til matbeholdere av metall eller glass, som rotter ikke kan ødelegge. Du vil sikre at gnagere ikke har tilgang til maten din, og at de ikke kan komme tilbake til hjemmet ditt.

Konklusjon

Ikke la gnagere ødelegge komforten din og ødelegge eiendommen din. Bli kvitt gnagere ved å ringe våre fagfolk. Alt det ovennevnte vil holde skadedyr unna og stoppe nye fra å komme inn i hjemmet ditt.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

7 + 10 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...