Hvordan bli kvitt rotter i huset raskt

Rotter og andre gnagere er uvelkomne gjester i alle hus. Ikke bare skremmer de deg og gjør deg flau når de løper forbi noen i hjemmet ditt, men de forårsaker også betydelig skade. De tygger gjennom klær, mat og alt annet de kan finne, og dette forårsaker et stort tap. Det vil bli enda større tap dersom de forårsaker vannlekkasje eller brannskader. Derfor, hvis du mistenker at du har disse inntrengerne i hjemmet ditt, må du handle raskt.

Det er to ting du må gjøre:

Stopp rottene fra å komme inn

Siden du har rotter i hjemmet, har de gått inn et sted. Du må stenge dette stedet. Vi anbefaler å bruke en musebørste (som fungerer like godt mot rotter) og en spesiell stålull. Dette er to brukervennlige fugemasser som brukes der det er sprekker, hull eller åpninger der rottene kan komme seg inn i. De trenger ikke mye mer enn ca en centimeter å presse seg inn i. Det er spesielt i vinterhalvåret at rotter kommer inn for å finne mat og ly.

Du må tette alle åpninger de kan bruke, for eksempel ventiler, underjordiske passasjer og åpne områder rundt avløp og vannrør. Ved å gjøre det, vil alle rotter i marken, byen eller nærliggende områder bli stengt ute av bygningen din, og du vil nyte et fredelig liv.

montering av mus børste

Drep eller flytt rottene inn

Når man nå vet at det ikke kommer inn nye rotter, må man også fjerne rottene som er inne. Du kan enten bruk klassiske klapprottefeller, multikill rottefeller som STA-25 å drepe dem, eller bruke levende fangst rottefelle som fanger rotter levende og hvor du må flytte dem.

Rotter er veldig intelligente dyr, og det kan være vanskelig å få dem til å gå i feller. Spesielt hvis de har vært fanget i en felle før, men rømt. Nøkkelen er da å venn dem til fellene mens fellene er deaktivert, aktiver deretter fellene. Bruk mange feller og bruk agn som du ser rottene liker. Sørg også for at alle andre matkilder enn fellene er eliminert. Da vil rottene bli mer og mer sultne og tvinges til fellene for å spise.

Uansett må du sørge for å fange rottene og få dem ut av hjemmet ditt, døde eller levende.

PS: IKKE BRUK GIFT mot rotter som er innendørs i huset. De vil føle seg syke og oppsøke et hulrom der du ikke kan få dem, og de vil kunne dø der og råtne. Det skaper et stort luktproblem. Bruk feller!

Anbefaling: Hold det ryddig utvendig og innvendig

Rotter elsker et rotete miljø, så de får et sted å gjemme seg. Derfor, hvis du holder hjemmet og uteområdene rene og ryddige, vil de ikke ha et godt miljø. Sørg alltid for at hjemmets gulv og overflater forblir rene, og fjern alle matvarer og smuss som kan tiltrekke seg skadedyr. Tørk opp eller plukk opp søl så snart som mulig, og sørg for at du rengjør selv de mørkeste hjørnene av hjemmet ditt. Tøm matavfallet ofte, og sørg for minst mulig tilgang på mat.

En annen strategi er å holde utendørs søppeldunker unna hjemmet ditt. Innendørsbeholderen din skal alltid være tett lukket og tømmes ofte. Bytt i tillegg matbeholderne til metall- eller glassalternativer som rotter ikke kan ødelegge. På denne måten vil ikke gnagere finne tilgang til mat og vil ikke ha en grunn til å fortsette å besøke huset ditt.

Konklusjon

Ikke la gnagere ødelegge komforten din og ødelegge eiendommen din. Du kan vanligvis lykkes med å utrydde rottene selv og stenge dem ute av selve bygningen. Ønsker du råd, ta kontakt så viser vi deg hvilke produkter du bør bruke og hvordan du bruker dem. Hvis du ikke ønsker å gjøre dette selv, ta kontakt med våre profesjonelle utryddere og nyt et rottefritt hjem. De ovennevnte strategiene vil drive bort eksisterende skadedyr og forhindre at nye invaderer stedet. Så dette er en permanent løsning.

Skadedyrproffen.no er en nettbutikk som fokuserer på å levere flotte DIY-løsninger innen skadedyrbekjempelse. Vi leverer mye for å bekjempe mus og rotter, med gode musebørster, musefeller og rottefeller. I tillegg leverer vi mange produkter til deg som ønsker mindre sukkermaur, edderkopper og andre insekter i huset.

Samt at vi hjelper mange kunder ved å svare på spørsmål, gi gode løsninger for å bli kvitt diverse skadedyr. I tillegg til å yte gode skadedyrtjenester over hele landet.

Hvis du tenker på noe i artikkelen, vil vi gjerne høre fra deg.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

8 + 11 =

Effektive metoder for å eliminere små sorte maur

Effektive metoder for å eliminere små sorte maur

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte blir funnet i norske hjem. Disse maur er små i størrelse og har en svart farge, derav navnet. De er kjent for å være svært utholdende og kan være en plage å ha i huset. Små sorte maur er på jakt etter mat og vann, og de...

Tips og triks for å bli kvitt små sorte maur

Tips og triks for å bli kvitt små sorte maur

Små sorte maur er en vanlig plagsomhet i mange hjem. Disse små insektene kan dukke opp overalt, fra kjøkkenet til baderommet. De er kjent for å være på jakt etter mat og vann, og kan være spesielt irriterende når de finner veien inn i matlageret eller søppelbøtten....

Bli kvitt mus og rotter i hagen din

Bli kvitt mus og rotter i hagen din

Det er viktig å bli kvitt mus og rotter i hagen av flere grunner. For det første kan disse skadedyrene forårsake betydelig skade på planter, blomster og grønnsaker i hagen. De kan gnage på røtter, stammer og blader, noe som kan føre til svekkede eller døende planter....