closeup of a black and white mosquito with a red belly standing on a person’s arm biting into the skin

Hvordan bli kvitt mygg i gården for en fest

[ad_1]

Oppdag hvordan du kan oppnå en myggfri bakgård og eliminere bekymringen for at myggen tar over

Sommertid, og det er enkelt å leve – bortsett fra når mygg er uønskede gjester på bakgårdsfestene dine.

Når været blir varmere, varmes utendørsunderholdningen opp. Bakgårdsfester, grilling, piknik og sammenkomster er en ideell måte å nyte den friske luften og litt solskinn eller en natt under stjernene – eller begge deler.

Dessverre er mygg altfor ofte uønskede partykrasjere som får deg til å klø etter løsninger.

Hvis du er bekymret for at disse skadedyrene kan skape feil type buzz for din neste samling, er det på tide å finne noen effektive tips om hvordan du kan bli kvitt mygg i hagen din. Slik forbereder du deg til neste fest og gjør deg klar til å ha det gøy hele sesongen i en myggfri bakgård eller andre uterom.

Bli kvitt mygg-Hangout-plasser

En av de beste måtene å kvitte seg med mygg ute er å ta bort de typer rom der de liker å leve og avle.

Hvordan eiendommen din blir tatt vare på kan utgjøre en stor forskjell i kampen for å bli kvitt mygg i et uterom. Mygg elsker å avle og henge på fuktige, kjølige, skyggefulle områder.

Start med å kvitte deg med eventuelt stående vann på eiendommen. Mygg trives på grunt vann – selv så lite som en unse vann kan tjene som yngleplass. Sørg for å rengjøre fuglebad dagen før eller dagen for festen.

Tøm og rengjør leker, tette takrenner, søppelkasselokk og andre kilder til stående vann. I tillegg, hold gresset pent trimmet for å unngå å gi disse skadedyrene et skyggefullt sted å starte en egen fest.

Naturlige planteavstøtende midler

Et overraskende antall planter ser bra ut, pynter uteområder og kan bidra til å holde hagen din myggfri. Plant disse naturlige avstøtningsmidlene nær døråpninger, gangveier og sittegrupper. Ideelt sett plasserer du noen potteplanter i nærheten av spisesteder, sitteplasser og slappe av.

Noen få planter å vurdere inkluderer:

 • Lavendel
 • Citronella
 • Ringblomster
 • Rosmarin
 • Kattmynte
 • Pelargonier
 • Pennyroyal
 • Basilikum
 • Peppermynte
 • Sitronbalsam
 • Floss blomst
 • Bee balsam
 • Salvie
 • Allium

Tenn den på

Flott belysning gir stemning til enhver fest. Enda bedre, det kan bidra til at mygg og andre skadedyr ikke ødelegger moroa.

Citronella stearinlys og fakler er ikke det eneste tilgjengelige alternativet. Spesielle insektlyspærer kan minimere risikoen for å tiltrekke mygg til lyset, og forhindre nattsvermer. Et annet alternativ er å legge til insektavstøtende lanterner til området for å tjene som et middel i viktige områder i nærheten av spisebord, sidebord og buffeer.

nærbilde av en tent fakkel med en liten flamme og uskarpe lys i bakgrunnen

Installer et flaggermushus

En nesten uanstrengt måte å bli kvitt mygg og andre skadedyr i hagen din er å introdusere naturlige rovdyr. Flaggermus er et godt eksempel.

Visste du at flaggermus spiser mygg og andre insekter? En liten flaggermus kan spise opptil 1000 insekter på én time, og flaggermusmor spiser ofte opptil 4000 insekter i timen.

Flaggermus er vanligvis ufarlige for mennesker, og hvis de får sitt eget hjem, vil krypen sannsynligvis holde seg utenfor ditt. Ideelt sett prøv å installere flaggermushus på en stang omtrent 15 til 20 fot over bakkenivå. Flaggermushuset bør også være 20 til 30 fot unna andre hindringer – for eksempel trær eller strukturer på eiendommen.

Hold den i bevegelse

Mygg samles sjelden på en vindfull dag – og det med god grunn. Luft som beveger seg hindrer karbondioksidet som mennesker utviser fra å samle seg på et enkelt sted. Uten bevegelse i luften blir disse irriterende og potensielt farlige insektene tvunget til å lande på deg eller gjestene dine.

Overheadvifter eller bærbare oscillerende vifter kan ikke bare bidra til å holde insekter unna, men de kan også holde alle kjøligere og mer komfortable.

Bevæpn gjestene dine

Sørg for at alle vet at festen vil være utendørs og oppmuntre gjestene til å hoppe over ting som kan tiltrekke mygg – som parfyme eller cologne. Foreslå på samme måte at de bruker løstsittende, lyse klær som er mindre attraktive for mygg enn mørke, tettsittende plagg.

Ikke overse kraften til et godt insektmiddel.

Å holde sprayer eller kremer tilgjengelig og lett tilgjengelig kan hjelpe gjestene å beskytte seg selv bedre. Produkter som inneholder 30 % DEET gir effektiv beskyttelse. Andre alternativer inkluderer DEET-frie repellenter og helt naturlige alternativer som sitron- og eukalyptusoljer, som har vist seg å være svært effektive mot disse blodtørstige skadedyrene.

nærbilde av en mygg som biter overflaten av huden

Få profesjonelle skadedyrkontrolltjenester for myggkontroll

Ta den ultimate kontrollen over uteområdet ditt ved å beskytte deg selv, familie og venner mot plagene med å håndtere mygg.

Hos Skadedyrkontroll tar vi en omfattende tilnærming til å forebygge og kontrollere mygg. Våre vennlige, kunnskapsrike eksperter gir en gratis inspeksjon for å identifisere problemområder og behandlingsalternativer for å bli kvitt mygg i hagen din.

Etter å ha inspisert eiendommen rundt hjemmet, lager våre teknikere for skadedyr og dyreliv en skreddersydd strategi for å eliminere problemene, siden eiendommene og skadedyrproblemene hvert ansikt er unike.

Deretter bruker vi vår organiske myggkontrollløsning for å fjerne eiendommen til disse skadedyrene. Våre teknikere vil besøke eiendommen på månedlig basis fra mai til oktober for å bruke den naturlige løsningen og fortsette å forsvare seg mot mygg.

Denne forebyggende tjenesten bidrar også til å kvitte seg med flåtts egenskaper.

Tross alt, bør den eneste buzz på festen være gjestene dine som snakker.

Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan kan hjelpe eller for å planlegge din gratis inspeksjon.

Om forfatteren

Joe Dingwall

Joe Dingwall er presidenten for Pest Control, en familieeid virksomhet som har levert kvalitetsskadedyrbekjempelsesløsninger til eiendommer over hele nordøst siden 1987. Med nesten et tiårs erfaring i skadedyrbekjempelsesindustrien, er Joe en ekspert på å levere effektive løsninger for håndtering av skadedyr og plagsomme dyreliv for hjem og bedrifter.

[ad_2]

Kilde

Scroll to Top