Hvordan bli kvitt jordsvin under skuret ditt


Lær hvordan du blir kvitt jordsvin som graver hull i hagen din, under dekk, skur og andre strukturer

Våren har offisielt kommet, og det varme været betyr også at rikelig med plagsomt dyreliv – spesielt jordsvin – vil dukke opp.

Avhengig av regionen, kan dette krypet bli referert til som en jordsvin, gopher eller woodchuck. Uavhengig av navnet som brukes på dette krypet, kan eiendomseiere alle være enige om én ting – jordsvin kan være utrolig plagsomme og må stoppes før de forårsaker omfattende skade på eiendom.

Stop Groundhogs fra å grave hull i hagen din og under skuret ditt

En gruppe jordsvin – kjent som en koterie, kan være skadelig for fundamentet og ledningene som finnes i en eiendom. Tennene deres slutter aldri å vokse, og dyrets appetitt er umettelig.

Den mest problematiske vanen til jordsvin er imidlertid hvor mye de graver. Skadedyrspesialister refererer til graverne som underjordiske arkitekter, ettersom jordsvintunneler kan nå opptil 25 fot lange og 50 fot dype.

Disse dimensjonene kan være et sant mareritt for enhver eiendomseier.

Oppsettene til hulene deres er komplekse, med flere kamre og innganger. Groundhog-hull på overflaten når vanligvis opptil 12 tommer i diameter. Det er ikke uvanlig å finne så mange som seks separate hull som fører til et enkelt tunnelsystem.

Når huler bygges nær eller under en struktur – for eksempel et hus eller skur, kan det føre til ødeleggende konsekvenser. Mengden skitt som graves ut for å lage en serie huler kan undergrave eller erodere strukturens fundament.

Dette problemet blir enda verre når jordsvintunneler fylles med vann.

Groundhogs dvale fra oktober til mars, så når april måned nærmer seg, vil det plagsomme dyrelivet bli mer aktivt.

Eiendomseiere må forberede seg på det uunngåelige for å sikre at skuret, hjemmet eller kontoret deres forblir beskyttet mot gravende kryp ved å henvise til fagfolk innen skadedyr- og dyrelivsindustrien.

Trygge og ansvarlige metoder for å hindre jordsvin fra å grave

Huseiere, eiendomsforvaltere og bedriftseiere oppfordres til å skjerme sine boliger eller bygninger fra jordsvin. Men de bør også utvise forsiktighet og forstå når det er best å få hjelp av fagfolk.

Profesjonelle eksperter på dyreliv og skadedyrbekjempelse har verktøyene og opplæringen som trengs for å håndtere enhver grad av angrep riktig og – viktigst av alt – trygt.

De som ikke har den nødvendige opplæringen eller utstyret som trengs for å håndtere et koterie av jordsvin, bør ikke forsøke å bruke farlige kjemikalier eller flytte graverne.

Ved å gjøre det kan det sette seg selv og andre i fare i tillegg til ytterligere skade på eiendom.

I stedet oppfordres utrente individer til å bruke metoder som kan forhindre eller hindre problemet i å vokse – og hemme fremdriften av angrepet mens de venter på at skadedyreksperter skal ankomme.

Menneskeskapte barrierer for å forhindre jordsvin under skur

Selv om jordsvin allerede har begynt å grave seg ned på eiendommen din, kan etablering av solide barrierer rundt omkretsen bidra til å forhindre at situasjonen forverres.

img-2

Vurder å installere et underjordisk gjerde som er minst seks tommer til en fot dypt og minst en fot langt som er laget av hardføre, rustbestandige materialer som galvanisert ledning eller maskinvareduk som jordsvin ikke lett kan gnage gjennom.

Groundhogs er dyktige klatrere, så en barriere som er to fot høy, plassert i en 45-graders vinkel ville gjøre gjerdet vanskeligere å skalere.

Pest Control bruker Cat-Guard Exclusion Systems – skreddersydde barrierer, for å utelukke en rekke skadedyr og plagsomme dyreliv, inkludert jordsvin.

Cat-Guard-tekniker iført en oransje skjorte som installerer en barriere for å hindre jordsvin fra å grave under et brunt treterrasse

Som en varig løsning på en rekke skadedyr- og plagsomme dyrelivsproblemer, dekker Cat-Guard inngangspunkter som gavlventiler, fundamenter, kjellerdører, under hjørnestolper og mer.

Plasseringen og installasjonen av Cat-Guard Exclusion Systems er basert på den detaljerte inspeksjonen utført av -teknikere under deres første besøk. Hver eiendom er unik, og det er derfor disse ekskluderingstjenestene er skreddersydd for å oppfylle behovene i situasjonen.

Trench-Guard fokuserer på å forsterke grunnlaget og underjordiske aspekter av eiendommen, og brukes til å forsvare seg mot jordsvin, skunks, opossums, rotter, jordekorn og andre gravende gnagere.

Upper Cat-Guard brukes til å forsvare strukturer fra vinduene i første etasje til taket, mens Nedre Cat-Guard brukes til å forsvare vinduene i første etasje ned til bakken.

Selv om disse områdene vanligvis ikke er påvirket av jordsvin, kan systemene brukes til å forsvare seg mot ekorn, skunks, fugler og annet plagsomt dyreliv.

Ikke-giftige og organiske repellenter

Det er ikke tilrådelig for eiendomseiere å bruke sterke kjemikalier eller giftstoffer for å løse et jordsvin eller andre dyrelivsangrep. Feil bruk av slike stoffer kan føre til farlige konsekvenser.

Selv spesialistene på unngår bruk av intense giftstoffer eller kjemikalier og bruker kun avstøtende midler som er godkjent av Environmental Protection Agency (EPA).

Et ikke-giftig middel mot jordsvin er et ultralydmiddel for jordsvin. Denne enheten avgir tonehøyder og vibrasjoner som jordsvin synes er irriterende.

Dyret tolker høye lyder som et faretegn, noe som ofte fører til at de blir skremt bort. Den uopphørlige støyen som overføres av frastøtningsmidlet kan bidra til å avverge de gravende skadedyrene.

Selv om det er rudimentært, kan en vindklokke eller radio brukes som en midlertidig løsning.

Organiske avskrekkende midler laget av krydder og flytende såper kan også bidra til å oppmuntre jordsvin til å forlate eiendommen.

Groundhogs misliker de sterke luktene forbundet med noen krydder som varm paprika og hvitløk. Løsninger som inneholder disse krydderne, vannet og flytende såpe er fri for kjemikalier og kan sprøytes rikelig gjennom det berørte området for å motvirke at jordsvin kommer tilbake.

Hvis hjemmelagde frastøtende midler ikke gjør susen, kan produkter som coyote eller reveuringranulat være en midlertidig løsning.

Skadedyret tar feil av de stinkende pellets og granulat som territorielle markeringer laget av rovdyrene. Groundhogs ønsker ikke å bli et måltid for en coyote, bobcat eller rev, så de stikker vanligvis av ved den første duften av disse rovdyrene.

Rådfør deg med Skadedyrkontroll for å løse problemet med gravende skadedyr

La de lisensierte spesialistene hos forsvare eiendommen din mot de skadelige effektene av en graver, enten det er jordsvin, rotter eller andre ivrige gravere.

Teamet vårt med eksperter på plagsom dyreliv og skadedyrbekjempelse forstår måtene plagsomme dyreliv kan infiltrere et hjem eller en bedrift og skade den omkringliggende eiendommen.

Denne kunnskapen kan hjelpe oss med å forhindre at dyrene kommer tilbake ved å bruke feilsikre teknikker som ikke setter kjæledyr eller mennesker i fare.

Under det første besøket på eiendommen din, vil våre teknikere inspisere de berørte områdene og finne ut hvordan dyrelivet er i stand til å grave seg under skuret eller andre strukturer og hva som kan gjøres for å kaste dem ut av lokalene – for godt.

Når du er klar til å gjenvinne kontrollen over eiendommen din, kontakt oss for å finne ut hvordan kan hjelpe.

Om forfatteren

Joe Dingwall

Joe Dingwall er president for Pest Control, en familieeid bedrift som har levert kvalitetsskadedyrbekjempelsesløsninger til eiendommer over hele nordøst siden 1987. Med nesten et tiårs erfaring i skadedyrbekjempelsesindustrien, er Joe en ekspert på å levere effektive løsninger for håndtering av skadedyr og plagsomme dyreliv for hjem og bedrifter.Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

4 + 7 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...