gray and brown flying squirrel with big, brown eyes perched on brown tree bark

Hvordan bli kvitt flygende ekorn på loftet

[ad_1]

Lær hvordan du holder hjemmet ditt fritt for flygende ekorn og forhindrer skader forårsaket av gnageren

Flygende ekorn ser upretensiøse ut, men de kan utgjøre et destruktivt problem.

Til tross for navnet deres, flyr ikke flygende ekorn faktisk. I stedet for vinger har de en furry membran kalt en patagium som lar gnageren sveve gjennom luften som hangglidere. Patagiumet fungerer som en fallskjerm og strekker seg fra anklene til håndleddene, slik at disse små dyrene kan “fly” opp til 100 fot mellom tretoppene for å unngå rovdyr.

Det sørlige flygeekornet er mest vanlig i nordøst mens det nordlige flygeekornet er litt sjeldnere.

Dessverre er flygende ekorn ikke bare søte og tyngdekraft-trossende. De kan også skade interiør og eksteriør av bygninger. For å gjøre vondt verre, er dette dyrelivet veldig sosialt og har en tendens til å leve i kolonier. Hvis du oppdager en, er det sannsynlig at enda flere flygende ekorn er på loftet eller i bygningen.

I tillegg til å spre sykdommer, kan flygende ekorn være til sjenanse for hjem og bedrifter. For permanent å eliminere flygende ekorn, er det viktig å samarbeide med eksperter som Pest Control.

Å fange og fjerne bare ett eller to av disse skadedyrene løser kanskje ikke problemet. Eksperter kan ta alle nødvendige skritt for å fjerne og forhindre kolonier av skadedyr i å krype inn igjen.

Hva er flygende ekorn?

Mindre enn mange andre typer ekorn, kan flygende ekorn vokse fra tre til 24 tommer i lengde. Arter i den nordlige regionen av USA kan vokse opp til 11,5 tommer på det meste og er vanligvis sammenlignbare med chipmunks i størrelse.

I tillegg til deres patagium, som lar dem gli, har flygende ekorn også et unikt stykke brusk som hjelper dem å styre. Denne brusken gjør det mulig for flygende ekorn å gjøre svinger mens de glir gjennom luften, noe som gjør dem unike blant artene av glidende pattedyr.

Flygende ekorn er nattaktive, med store, mørke øyne, flate haler og pels som er gråbrun i fargen med hvitt på undersiden.

Nord-Amerika er hjemsted for omtrent 50 arter av flygende ekorn, men bare to typer kaller Massachusetts, Rhode Island, Connecticut og New Hampshire hjem: det nordlige flygende ekornet og det sørlige flygende ekornet.

Det nordlige flygeekornet parer seg på senvinteren, mens det sørlige flyekornet parer seg tidlig på våren.

Disse periodene er betydelige ettersom det indikerer når denne typen plagsomme dyreliv vil lete etter et trygt sted for å holde varmen og oppdra ungene sine. Som mange andre skadedyr, finner flygende ekorn loft, hjem, bedrifter og andre strukturer attraktive som hekkeplasser.

Skader som flygende ekorn kan skape

Flygende ekorn går vanligvis inn i strukturer med spesifikke mål i tankene. De trenger et varmt sted for å lage et rede, et trygt område for å oppdra ungene og en lett tilgjengelig matkilde. De kommer seg inn i hus og andre bygninger gjennom loft og krypkjeller, ved å bruke eksisterende sprekker for å lage større tilgangspunkter for å komme inn.

Når de er inne, skader flygende ekorn loft og andre innvendige rom på flere måter. Skader skyldes ofte følgende aktiviteter:

  • Gnaging på ledninger, noe som kan forårsake kortslutning og øke risikoen for elektriske branner.
  • Forstørrer sprekker og skaper nye hull i tak, vegger og ytterkledninger, noe som fører til dyre reparasjoner.
  • Ta med andre skadedyr, inkludert lus, lopper, parasitter og midd, inn.

Som andre skapninger kan flygende ekorn bære og spre sykdommer til mennesker. Oftest bærer de skabb, en sykdom som får et dyrs sunne pels til å falle ut. I tillegg er det mindre vanlig, men flygende ekorn kan også bære rabies.

Tegn på flygende ekorn i hus

Bortsett fra faktiske observasjoner, kan noen få vanlige ledetråder hjelpe deg med å finne ut at hjemmet eller bedriften din har et angrep av flygende ekorn. Mulige tegn inkluderer:

Tennmerker

Flygende ekorn kan skape mye skade ved å gnage på ledninger, isolasjon, takkryss, møneventiler, skorsteinsblinker og hull i fasader og/eller soffitter.

Sprekker som vokser

Flygende ekorn utnytter vanligvis eksisterende sprekker og sprekker og forstørrer dem for enklere inn- og utstigning.

Nye hull eller skader

For å gjøre det lettere å komme seg inn, kan flygende ekorn lage helt nye hull, og forårsake skade på bygningens yttervegger og sidekledning, noe som kan føre til dyre reparasjoner.

Avfall

Som alle andre dyr, etterlater flygende ekorn på loft og krypkjeller avføring og urin i kjølvannet. Du kan se avføring, spormerker fra føttene deres eller flekker fra urin. Det er også mulig å merke ubehagelige lukter.

Lyder

Flygende ekorn hekker ofte i vegger og isolasjon. Du kan høre skrape-, kvitrings- eller klikkelyder om natten, spesielt hvis det bor en koloni med flygende ekorn i hjemmet ditt.

Hvordan bli kvitt flygende ekorn

Som det gamle ordtaket sier, “En unse av forebygging er verdt et halvt kilo kur.” Hvis du er bekymret for at hjemmet, bedriften eller strukturen kan tiltrekke seg flygende ekorn, finnes det måter å gjøre området mindre attraktivt på. Forebyggende tiltak inkluderer:

  • Fjerning av fuglematere og andre lett tilgjengelige matkilder
  • Installere border eller gjerder rundt hager
  • Trim tregrener tilbake for å holde taklinjen fri
  • Unngå å plante nøtteproduserende trær i nærheten av bygninger

Hvis du allerede har sett tegn på flygende ekorn, er det den mest effektive måten å forhindre at de tar over, å kontakte en skadedyrbehandler som .

Eksperter har kunnskapen og nødvendig utstyr for å effektivt håndtere, håndtere situasjonen og fjerne de flygende ekornene. Enda bedre, verktøy som ekskluderingssystemer forsegler potensielle inngangspunkter, og gir en permanent løsning.

Cat-Guard Wildlife Exclusion System

Å fange og fjerne flygende ekorn er bare starten på dyrelivskontroll. Med et effektivt eksklusjonssystem kan eiendomseiere føle seg trygge på at det samme problemet ikke vil skje igjen.

Cat-Guard-systemet tilbyr tre måter å beskytte hjem eller bedrifter på:

  • Øvre kattevakt: Flygende ekorn kan komme inn gjennom loftet, taket og områdene i den øvre delen av en bygning. Denne barrieren beskytter alt fra takets topp til toppen av vinduene i første etasje.
  • Nedre kattebeskyttelse: Tenk på dette som din første etasjes versjon av Fort Knox. Denne barrieren beskytter alt fra vinduene i første etasje til bakkenivå for å hindre flygende ekorn og andre skapninger fra å komme seg inn.
  • Grøftevakt: Hindre flygende ekorn og annet dyreliv fra å grave seg inn under strukturer med dette systemet, som bruker en stiv permanent barriere for å beskytte bygninger.

Kontakt for en gratis inspeksjon

For maksimal effektivitet bør hver fjerningsplan og eksklusjonssystem tilpasses hjemmet eller bedriften som beskyttes.

Ekspertene ved vil gå gjennom eiendommen og gjøre en fullstendig vurdering før de lager en behandlingsplan som er skreddersydd for å møte behovene i den eksakte situasjonen.

Kontakt oss i dag for en gratis inspeksjon for ikke bare å løse problemet, men også for å beskytte eiendommen mot fremtidige invasjoner.

Om forfatteren

Joe Dingwall

Joe Dingwall er president for Pest Control, en familieeid bedrift som har levert kvalitetsskadedyrbekjempelsesløsninger til eiendommer over hele nordøst siden 1987. Med nesten et tiårs erfaring i skadedyrbekjempelsesindustrien, er Joe en ekspert på å levere effektive løsninger for håndtering av skadedyr og plagsomme dyreliv for hjem og bedrifter.

[ad_2]

Kilde

Scroll to Top