Hvor gjemmer seg stinkende insekter? Skjul flekker i hjemmet


Den brune marmorerte stinkbugen regnes som en invasiv art etter at den først ble introdusert til USA på midten av 1990-tallet fra Øst-Asia. Denne spesielle arten ble først oppdaget i Allentown, Pennsylvania, og har fortsatt å spre seg over hele USA. Selv om de ikke utgjør noen helsetrussel for mennesker, kan de være en illeluktende plage for huseiere når de kommer innendørs.

img-2

Når du er inne, kan stinkende insekter ta over et hjem. Stink insekter søker vanligvis etter overvintrende severdigheter på senhøsten før drastiske endringer i temperaturen. De vil tilbringe vinteren og gjemme seg innenfor veggene, loftene eller krypkjellerne til en bygning, men kan noen ganger sees i nærheten av vinduer eller dører når de først kommer inn.

Hvor gjemmer det seg stinkfeil i hus?

Inne i hjemmet kan stinkende insekter ofte finnes på steder som i stuen. Å finne store grupper av døde eller levende stinker er tegn nummer én på et angrep. Haugene finnes vanligvis i solfylte områder der stinkedyrene har dukket opp for å varme seg, men det betyr at andre stinkende insekter kan gjemme seg i hjemmet ditt. Når våren kommer, vil stinkende insekter forsøke å komme seg ut av gjemmestedene for å gå ut.

img-3

For å forhindre stinkende insektsangrep anbefaler eksperter ved NPMA følgende:

  • Forsegle så mange utvendige åpninger som mulig med caulk
  • Skjermventiler i krypkjeller og loft
  • Bruk værstripping for å tette hull under ytterdører
  • Huseiere bør også se til sertifiserte skadedyreksperter for å få hjelp med et angrep

Hvis du tror du kan ha et stinkende problem, finn en lokal skadedyrbekjemper nå.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

10 + 15 =

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte finnes i norske hjem. Disse maurene er veldig små, vanligvis bare noen få millimeter lange, og er svarte i fargen. De er kjent for å være veldig hardtarbeidende og organiserte. Små sorte maur er også kjent for å være...

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...