Hvor gjemmer seg stinkende insekter? Skjul flekker i hjemmet

[ad_1]

Den brune marmorerte stinkbugen regnes som en invasiv art etter at den først ble introdusert til USA på midten av 1990-tallet fra Øst-Asia. Denne spesielle arten ble først oppdaget i Allentown, Pennsylvania, og har fortsatt å spre seg over hele USA. Selv om de ikke utgjør noen helsetrussel for mennesker, kan de være en illeluktende plage for huseiere når de kommer innendørs.

Når du er inne, kan stinkende insekter ta over et hjem. Stink insekter søker vanligvis etter overvintrende severdigheter på senhøsten før drastiske endringer i temperaturen. De vil tilbringe vinteren og gjemme seg innenfor veggene, loftene eller krypkjellerne til en bygning, men kan noen ganger sees i nærheten av vinduer eller dører når de først kommer inn.

Hvor gjemmer det seg stinkfeil i hus?

Inne i hjemmet kan stinkende insekter ofte finnes på steder som i stuen. Å finne store grupper av døde eller levende stinker er tegn nummer én på et angrep. Haugene finnes vanligvis i solfylte områder der stinkedyrene har dukket opp for å varme seg, men det betyr at andre stinkende insekter kan gjemme seg i hjemmet ditt. Når våren kommer, vil stinkende insekter forsøke å komme seg ut av gjemmestedene for å gå ut.

For å forhindre stinkende insektsangrep anbefaler eksperter ved NPMA følgende:

  • Forsegle så mange utvendige åpninger som mulig med caulk
  • Skjermventiler i krypkjeller og loft
  • Bruk værstripping for å tette hull under ytterdører
  • Huseiere bør også se til sertifiserte skadedyreksperter for å få hjelp med et angrep

Hvis du tror du kan ha et stinkende problem, finn en lokal skadedyrbekjemper nå.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top