brown flying squirrel face peeking out of a hole in wood with faded red paint

Hvor bor og hekker Flying Squirrels?

[ad_1]

Oppdag hvor flygende ekorn liker å bygge reir og hvordan holde de flygende gnagerne ute av huset eller bedriften din

Når temperaturen synker, begynner flygende ekorn å lete etter varme, koselige steder å bygge reir. I hele New Hampshire, Rhode Island, Massachusetts og Connecticut tilbyr låver, boliger, garasjer og andre bygninger attraktive boligalternativer for de lodne skadedyrene.

Flygende ekorn går ikke passivt inn i menneskelige rom. De utnytter ofte eksisterende hull i tak, ytterkledninger og vegger og tygger og river for å gjøre hullene større for lettere tilgang. Disse søte, men destruktive skadedyrene kan også skade ytterkledning og trim, tygge ledninger og utgjøre en helsefare for mennesker ved å etterlate urin og avføring overalt.

Å forstå hvor flygende ekorn bor og hvor de liker å bygge reirene sine, kan hjelpe huseiere og bedriftseiere å identifisere attraktive områder for angrep.

I tillegg, når de finner ut hvor flygende ekorn allerede har hekket, kan de iverksette tiltak for å fjerne dem fra eiendommen.

Når disse glidende gnagerne har etablert seg i en bygning, er den beste løsningen å ringe en profesjonell som Skadedyrkontroll for å håndtere problemet. Kunnskapsrike, erfarne teknikere hos kan ikke bare fjerne flygende ekorn, men også hindre at krypen kommer tilbake.

Og morsomt faktum, våre plagsomme dyrelivsteknikere fjernet nylig 78 flygende ekorn fra et hjem i Bristol, CT. Se for deg lydene og luktene huseieren må ha møtt fra angrepet!

grått og hvitt flygende ekorn med store øyne og små ører holdt i en blålynget skjorte

Hvor bor flygende ekorn i naturen?

Ekorn er et vanlig syn i parker, stier, skoger og bakgårder, men som mange mennesker er du kanskje ikke så kjent med hvor flygende ekorn bor. Tross alt er disse smågnagerne nattaktive og sees sjelden i dagslys.

I motsetning til jordekorn og ekorn, som løper rundt på bakken, bruker ikke flygende ekorn mye tid på fancy fotarbeid. I stedet foretrekker de å gli fra tre til tre, høyt over bakken, hvor de er trygge mot rovdyr.

Hekkevaner for flyvende ekorn

Flygende ekorn foretrekker eldre skoger og lager ofte reir i hule flekker av trestammer. De liker å bruke hull laget av andre dyr, inkludert spetthulrom. Når de finner et passende sted – vanligvis 15 fot eller mer over bakkenivå, dekker de fordypningene med fjær, pels, blader, bark, mose og andre materialer.

Ikke anta at problemet er løst hvis krypene plutselig forsvinner fra et kjent hekkested. Flygende ekorn bytter hekkeplasseringer med jevne mellomrom når hulene deres blir skitne eller infisert med lopper og andre parasitter.

Farene ved flyvende ekornrede

Der det er ett flygende ekorn, er det ofte mange. Disse gnagerne er sosiale dyr som har en tendens til å leve i kolonier, med 20 eller flere flygende ekorn som deler reir. I tillegg til å hekke i sperrer og loftsrom, kan de grave seg inn i vegger der de kan forårsake strukturelle skader, tygge på ledninger og angripe innendørsrom med lopper, midd og parasitter.

Flygende ekorn skader ofte utvendige elementer som sidekledning, taktekking og trim. De kan utvide eksisterende hull og sprekker for å gjøre det lettere å komme og gå om natten. Skapningene er mest aktive i mørket når de drar for å jakte på fugler, egg og insekter eller for å samle frø, nøtter og sopp for å spise og bringe tilbake til reiret.

Gnagere som mus og andre ekorn har også vært kjent for å bli et velsmakende måltid for flygende ekorn.

Hva du skal gjøre hvis du tror du har flyvende ekorn som hekker i hjemmet eller bedriften din

Flygende ekorn er aktive om natten, noe som betyr at skrape-, kvitrings- og klukkelyder om natten er vanlige tegn på at flygende ekorn bor inne i bygningen. Det er mulig å finne oval avføring, urinflekker på vegger og tak, i tillegg til skader på blomster og frukttrær på eiendommen.

Få hjelp av en profesjonell ved første tegn på at flygende ekorn hekker på eiendommen din. Ikke bare er disse skapningene sosiale og bor i kolonier, men de etterlater også lukten sin. Uten skikkelig fjerning kan den duften tiltrekke andre dyreliv til det samme området.

Det er derfor bruker et flertrinns fjerningssystem for flygende ekorn for å fjerne skadedyrene og forhindre fremtidige angrep. I tillegg til fjerning og opprydding, beskytter Cat-Guard Wildlife Exclusion Systems naturlig hjem, bedrifter og andre strukturer fra flygende ekorn og andre potensielle inntrengere.

Cat-Guard består av tre tjenester, inkludert:

Øvre kattevakt: Beskytter fra toppen av vinduene i første etasje til toppen av taket.

Nedre kattebeskyttelse: Beskytter fra bakken til toppen av vinduene i første etasje.

Grøftevakt: Beskytter fra bakkenivå til under overflaten.

Kontakt for ekspertfjerning av flyvende ekorn

Hvis flygende ekorn har flyttet inn og invaderer eiendommen din, er det å jobbe med fagfolk den eneste måten å løse problemet permanent.

tilbyr ikke bare skadedyrbekjempelse – vi tilbyr en helhetlig løsning som er skreddersydd for din spesifikke situasjon.

Ring i dag på 888-260-3980 for å snakke med en ekspert. Alternativt kan du avtale en gratis inspeksjon, så kommer vi og vurderer hvor flygende ekorn hekker og lager en tilpasset plan.

Om forfatteren

Joe Dingwall

Joe Dingwall er presidenten for Pest Control, en familieeid virksomhet som har levert kvalitetsskadedyrbekjempelsesløsninger til eiendommer over hele nordøst siden 1987. Med nesten et tiårs erfaring i skadedyrbekjempelsesindustrien, er Joe en ekspert på å levere effektive løsninger for håndtering av skadedyr og plagsomme dyreliv for hjem og bedrifter.

[ad_2]

Kilde

Scroll to Top