Hvilke helsetrusler utgjør skadedyr?

[ad_1]

Skadedyr kan være svært skadelig for hjemmet ditt. De kan tygge gjennom ledninger, gnage på møbler, angripe tre og generelt være urovekkende å bo blant. Men visste du at de også kan utgjøre en alvorlig trussel mot helsen din?

Det er svært viktig å forstå helsetruslene som skadedyrsangrep kan forårsake. Kakerlakker, gnagere, lopper og stikkende insekter er noen av de vanligste skadedyrene som finnes i og rundt hjem. Det er skremmende å tenke på at du kanskje deler din personlige plass med disse skadedyrene, til tross for helsefarene de utgjør.

Nedenfor er en detaljert gjennomgang av helserisikoen forbundet med spesifikke skadedyr.

Kakerlakker

Mortidentifikasjon for skadedyrkontroll i ME, MA og NH

Kakerlakker leter alltid etter mat og vann, og de kan vanligvis finne det. Hvis du har kakerlakker i hjemmet ditt, betyr det ikke at hjemmet ditt er skittent. De kunne ha kommet seg inn gjennom sprekker og sprekker i hjemmet ditt, gjennom åpninger rundt dører og vinduer, eller til og med haket en tur på vesker eller bagasje. Men du kan minimere deres tilstedeværelse ved å tette opp eventuelle hull, holde kjøkkenoverflater og gulv fri for mat og fett, og stoppe eventuelle rørlekkasjer.

Ifølge WebMD, “Når kakerlakker beveger seg rundt i huset ditt, kaster de kroppsdelene og skiller ut avføring og spytt. Når disse stoffene kommer ut i luften, har de samme effekt som støvmidd i huset ditt. De kan utløse astma eller allergier når du inhalerer dem.”

Kakerlakkallergi kan føre til at kroniske symptomer varer lenger enn sesongmessige allergier. Noen av symptomene inkluderer:

 • Utslett
 • Hoster
 • Opphopning
 • Bihulebetennelse
 • Øreinfeksjon
 • Piping

Kakerlakker vil reise rundt i hjemmet ditt om natten og i mørke områder. De kan forurense overflater der maten er tilberedt, kokekar og all mat de har tilgang til. Denne forurensningen kan føre til helserisiko som matforgiftning og andre infeksjoner.

Har du skadedyr? Vi blir kvitt dem! Bare ring 888-976-8853 nå

Gnagere

Hvis du har små hull i hjemmet, kan rotter og mus lett finne veien gjennom dem. Mus kan passe gjennom en åpning på størrelse med en krone. Du legger kanskje ikke merke til det, men de vil etterlate avføring i isolerte områder som under fotlister, gulvsprekker eller langs bakveggene i et hus.

Mus og rotter kan forurense mat- og matlagingsområdene dine med urin, avføring, hår og spytt. De er også vektorer for flått, lus og lopper. Hvis du har sett avføringen deres i hjemmet ditt, er sjansen stor for at du allerede har et gnagerproblem.

Noen av sykdommene som mus og rotter kan bære inkluderer:

 • Hantavirus
 • Leptospirose
 • Lymfocytisk choriomeningitt (LCMV)
 • Harepest
 • Salmonella
 • Pest

Lopper

LoppeLoppebitt er irriterende og kløende. Å skrape dem kan forårsake åpne sår som er mottakelige for infeksjon. Hvis du noen gang har jobbet med lopper, forstår du at de definitivt er en plage. Ikke bare er de til sjenanse, de kan være svært vanskelige å bli kvitt.

Loppebitt kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos noen mennesker. De kan også spre tyfus, pest og bendelorm når de lever av dyr som rotter og deretter overføre bakterier til et menneske.

Loppeangrep? Ring Modern i dag på 888-976-8853

Stikkende insekter

Vepseidentifikasjon for skadedyrbekjempelseNational Pest Management Association rapporterer at stikkende insekter sender over 500 000 mennesker til legevakten hvert år. Personer som er allergiske mot stikk er mest utsatt, men alle kan bli rammet hvis de blir svermet og stukket av et stort antall stikkende insekter på en gang.

Kolonier kan inneholde tusenvis av veps som aggressivt vil forsvare reiret deres mot inntrengere. De leter også etter menneskemat på griller, campingplasser, messer og andre utendørsaktiviteter denne tiden av året. Yellowjackets blir lett provosert og kan svi flere ganger. De vil til og med jage målet over store avstander.

Den moderne løsningen

Hjemmet ditt skal være ditt fristed, og du bør ikke dele det med sykdomsfremkallende skadedyr. Hvis du mistenker at du har skadedyr, ring Modern Pest med en gang. Det er alltid lettere å lindre et problem før det blir verre.

Moderns Homecare Green-program beskytter mot over 50 vanlige husholdningsskadedyr, inkludert mus, rotter, stikkende insekter og kakerlakker. Ring Modern i dag på 888-976-8853 for mer informasjon eller for å planlegge service.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top