Hva som bør gjøres og ikke gjøres i julen for riktig skadedyrforebygging


National Pest Management Association deler måter å unngå skadedyrangrep i høytiden

FAIRFAX, VA (30. november 2021) – Det er den lykkeligste tiden på året, noe som betyr at mange amerikanere er i full forberedelse til ferien. Enten de bestiller gaver på nett, sender gaver til kjære over hele landet eller drar avgårde til en personlig feiring, er det ting de bør vite om hvordan de unngår uønskede feriegjester. For å sikre at ferien din forblir gledelig og fri for skadedyr, deler National Pest Management Association (NPMA) hva de bør og ikke må gjøre for riktig forebygging av skadedyr denne sesongen.

“De fleste forbinder ikke høytiden med skadedyr, men de kan veldig raskt ødelegge feiringen din hvis du ikke er forberedt,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Ressursene blir ofte knappe for skadedyr i vintermånedene, så de vil bruke varer som sesongbaserte bakevarer og pappesker for mat og husly.”

NPMAs dos and nots for en skadedyrfri høytid kan bidra til å sikre at feiringen din forblir trygg og hyggelig.

  • Gjøre: Inspiser pakkene grundig for tegn på gnagemerker eller avføring, da dette er tegn på potensiell gnagerangrep.
  • ikke: Ta med pakker inn i hjemmet ditt før du åpner dem utendørs og fjerner noe mistenkelig som skadedyr eller egg.
  • Gjøre: Bryt ned alle bokser, infisert eller ikke, og kast dem i tide.
  • ikke: La gaveemballasje og innpakningspapir ligge i lange perioder ettersom hauger med papp er attraktive havneplasser for skadedyr.
  • Gjøre: Hvis du gir matprodukter i gave, sørg for at de oppbevares i lukkede, lufttette beholdere.
  • ikke: Send mat eller lett bedervelige varer som har passert utløpsdatoen eller hvis emballasjen er forsvarlig forseglet. Dette kan tiltrekke seg skadedyr som blir mer desperate etter mat i de kjøligere månedene.
  • Gjøre: Hvis du reiser denne høytiden, inspiser hotell- eller leiesengetøy og -møbler for tegn på veggedyrangrep og varsle håndteringen av eventuelle bekymringer.
  • ikke: Ta med dine personlige eiendeler inn i rommet før du inspiserer for skadedyr eller ignorer eventuelle tegn på et angrep.
  • Gjøre: Kontakt en autorisert skadedyrspesialist for å inspisere og behandle riktig hvis du mistenker et skadedyrangrep i hjemmet ditt.
  • ikke: Bruk DIY-midler for å behandle skadedyrproblem på egen hånd, dette kan ofte gjøre problemet verre.

For mer informasjon om forebygging av skadedyr, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

6 + 3 =

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte finnes i norske hjem. Disse maurene er veldig små, vanligvis bare noen få millimeter lange, og er svarte i fargen. De er kjent for å være veldig hardtarbeidende og organiserte. Små sorte maur er også kjent for å være...

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...