Hva enhver innbygger i sørlige Maine trenger å vite om husedderkopper


Publiseringsdato: 31. august 2022
Kategori: Edderkopper

hus edderkopp

Vanlige husholdningsedderkopper er kanskje ikke den hyggeligste tingen å møte, men de er vanligvis ikke farlige. Det er viktig å kjenne til de forskjellige typene edderkopper du kan møte og de grunnleggende trinnene for å forhindre disse skadedyrene rundt hjemmet ditt. Vår artikkel og råd om skadedyrbekjempelse i Sør-Maine kan hjelpe deg med dette.

De ti vanligste husedderkoppene

Det er flere edderkopparter i hele Maine, men du vil møte noen typer edderkopper mer vanlig i det sørlige Maine enn andre. Her er de mest bemerkelsesverdige artene du bør holde øye med:

 1. Vanlige husedderkopper

 2. Ulveedderkopper

 3. Amerikanske gressedderkopper

 4. Shamrock Edderkopper

 5. Europeiske hageedderkopper

 6. Orb Weaver Edderkopper (det er flere typer kulevevere du kan støte på)

 7. Sac Edderkopper

 8. Fiske edderkopper

 9. Hoppende edderkopper

 10. Krabbeedderkopper

Å lære å identifisere ulike arter av edderkopper kan være utfordrende. Ring Big Blue Bug Solutions for edderkopp-ID og råd – de er edderkoppekspertene.

Edderkopp 101: Identifiser hvilken edderkopp som er i huset ditt

Edderkopper kan være vanskelig å skille fra hverandre, spesielt på avstand, men du kan bruke følgende tips for å identifisere edderkoppartene som løper rundt i hjemmet ditt:

 • Se på fargen på edderkoppen. Legg merke til den generelle kroppsfargen og eventuelle karakteristiske markeringer som mørkere farger, striper eller mønstre.

 • Hvis mulig, legg merke til hvor mange øyne edderkoppen har – det vil enten være seks eller åtte.

 • Se etter edderkoppnettet, sjekk utformingen og legg merke til den innebygde plasseringen.

 • Legg merke til edderkoppens størrelse og eventuelle særegne egenskaper som pigger eller hår på bena og hvordan edderkoppen fanger mat.

Anta at du fortsatt har problemer med å identifisere edderkoppinntrengerne selv etter å ha sjekket disse elementene. I så fall bør du kontakte oss på Big Blue Bug Solutions for mer identifiseringshjelp og hjelp til å fjerne edderkoppene rundt hjemmet ditt.

Biter alle edderkopper mennesker?

Mens praktisk talt alle edderkopparter kan bite mennesker, er edderkoppene du ofte møter i hjemmet ditt sannsynligvis mer redde for deg enn du er for dem. De vil unngå deg så mye som mulig og bare bite når de virkelig er truet. I tillegg er edderkoppene i Sør-Maine ikke kjent for å være medisinsk farlige eller spesielt giftige. Selv om et edderkoppbitt gjør vondt, er det ikke sannsynlig at det får alvorlige konsekvenser.

Hvis du opplever problemer med å puste eller problemer med å svelge etter å ha mottatt et edderkoppbitt, bør du umiddelbart søke lege, da dette er tegn på en alvorlig allergisk reaksjon.

Nøkkelen til å holde edderkopper ute av hjemmet ditt

For å bli kvitt edderkopper naturlig, bør du følge noen av de grunnleggende forebyggingstipsene nedenfor:

 • Forsegle sprekker rundt hjemmet ditt som edderkopper kan komme inn gjennom.

 • Ta tak i problemer med byttedyr som gir mat til edderkopper.

 • Fiks lekkasjer for å forhindre at overflødig fuktighet tiltrekker edderkopper og skadedyr.

 • Hold hagen din fri for rusk og overgrodd gress eller løvverk for å redusere gjemmesteder.

 • Rydd opp hjemmet ditt og børst forsiktig bort edderkoppnett ofte.

En av de beste måtene å bli kvitt edderkopper og nøkkelen til å holde denne skadedyren unna er imidlertid å investere i hjelp fra Big Blue Bug Solutions. Bare våre erfarne skadedyrskontrollteknikere kan identifisere dine skadedyrproblemer og skreddersy løsninger til din eiendoms behov; dette lar oss fjerne edderkoppangrep på en sikker og effektiv måte før de blir et problem for familien din.

Tagger:
edderkoppkontroll |
edderkoppidentifikasjon |
edderkopper i sørlige Maine |

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

2 + 9 =

Sølvkre-bekjempelse: Effektive metoder

Sølvkre-bekjempelse: Effektive metoder

Sølvkre, også kjent som sølvfisk, er små insekter som tilhører familien Lepismatidae. De er vanligvis sølvfargede og har en skjellaktig kropp. Sølvkre trives i fuktige og mørke omgivelser, og er ofte funnet i kjellere, baderom og kjøkken. De er ikke farlige for...

Sølvkre i baderommet: Hvordan bli kvitt dem

Sølvkre i baderommet: Hvordan bli kvitt dem

Sølvkre er små insekter som ofte finnes i fuktige områder som baderommet. De er kjent for å trives i fuktige miljøer og kan være en plage for mange. I denne artikkelen vil vi gi en detaljert beskrivelse av sølvkre, inkludert deres utseende, vanlige leveområder og...

Rotter: Slik bekjemper du dem på en trygg måte

Rotter: Slik bekjemper du dem på en trygg måte

Rotter er små pattedyr som tilhører gnagerfamilien. De er kjent for å være svært tilpasningsdyktige og kan trives i ulike miljøer, inkludert byer og landlige områder. Rotter kan være skadelige for mennesker og dyr da de kan spre sykdommer og forårsake skader på...