Hva enhver innbygger bør vite om veggedyrkontroll

Publiseringsdato: 1. januar 2023
Kategori: Veggedyr

en veggedyr på et bord

Skadedyrbekjempelse er den eneste måten beboere kan garanteres at de ikke har veggedyr. Selv om disse insektene ikke utgjør en helsetrussel for familien din, kan de være invasive skapninger som gjør deg ukomfortabel fordi de lever av menneskeblod mens vi sover.

Hvis du har lagt merke til røde og kløende svulster som du ikke kan identifisere årsaken til, er det en mulighet for at du kan ha bitt av veggedyr. Fortsett å lese for å lære mer om tegn på veggedyr og hvordan du får dem ut av hjemmet ditt.

Advarselsskilt for veggedyr som alle burde kjenne til

Du kan lett overse veggedyr hvis du ikke vet hvilke tegn de lager.

Det mest fremtredende tegnet på disse insektene i hjemmet ditt er rødbrune fekale flekker og flekker på madrasser, springfjærer, vegger, polstrede møbler og sengetøy.

Tegnet som gjør de fleste sikre på tilstedeværelsen av veggedyr er små bitt som blir røde og klør. Bittene til disse insektene kan gå ubemerket hen med mindre de hovner opp og klør, og du kan ha insektene i hjemmet ditt i flere dager før du merker noen bitt eller fekale utstryk.

Disse insektene kan også skape en muggen lukt, som ligner på duften som skapes av en mort-tilstedeværelse.

Veggedyr vil ikke bare forsvinne av seg selv

En veggedyrangrep vil ikke bare forsvinne. Du har kanskje hørt at sultende insekter er en effektiv metode for bekjempelse av veggedyr. Dessverre kan det å omslutte madrassen din i plast sulte noen av skapningene i hjel, men veggedyr er i stand til å komme inn i hjemmet ditt på flere måter, og selv om de finnes på senger, kan de også leve i:

 • Eventuelle stoppede møbler
 • I teppet ditt
 • I sengeputene dine
 • Bak sengegavlen
 • I ditt kjæledyr-sengetøy
 • I kast og tepper
 • Bak baseboards
 • Bak bilder på veggen
 • I enhver sprekk eller sprekk
 • På klærne til besøkende
 • På varer kjøpt på verftssalg

76 % av skadedyrfagfolk er enige om at veggedyr er det vanskeligste av alle skadedyr å identifisere og eliminere.

Alle måter veggedyr sniker seg inn i hjemmene våre

Veggedyr er mestere i å komme ubemerket inn i hjemmet ditt. De er små i størrelse, så de blir lett uoppdaget. De kan være hvor som helst hvor mennesker samles. De kan finnes i leide rom, klasserom, restauranter, kinoer eller offentlig transport.

Hvor kommer veggedyr fra, og hvordan kommer de inn i hjemmet mitt?

Veggedyr er omtrent ¼” lange når de er voksne. De kan gjemme seg i og på et bredt utvalg av gjenstander som du kan ta med inn i hjemmet ditt. Hvis du går til biblioteket og insektene er til stede der, kan de hoppe på klærne dine eller på vesken, ryggsekken eller vesken du har med deg, og de har en gratis tur inn i hjemmet ditt. De finnes ofte rundt fotlister og kan enkelt komme hjem med barna dine fra skole eller barnehager.

Den virkelige bekymringen for innbyggerne i bør ikke være hvordan du får veggedyr, men bør være hvordan du blir kvitt veggedyr.

Hvordan profesjonell veggedyrkontroll eliminerer veggedyrangrep

Den eneste måten å være sikker på at du ikke har noen av disse insektene er å få fagfolk til å komme hjem til deg og inspisere lokalene, og deretter behandle eiendommen med utprøvde løsninger for bekjempelse av veggedyr.

Ring profesjonell skadedyrkontroll i dag for gratis hjemmeinspeksjon og for å komme i gang med våre effektive veggedyrkontrolltjenester.

Scroll to Top