silverfish in a box

Hva du trenger å vite om sølvfisken i hjemmet ditt i Milford

[ad_1]

Publiseringsdato: 11. oktober 2022
Kategori: Sølvfisk

sølvfisk i en boks

Hvis du er som de fleste huseiere i Milford, tenker du sannsynligvis ikke så mye på en og annen sølvfisk. Disse små, vingeløse insektene kan imidlertid forårsake skade over tid, så det er viktig å vite hvordan du blir kvitt dem. Big Blue Bug Solutions vil diskutere hvordan sølvfisk fikk navnet sitt, hva de spiser, deres vaner og oppførsel, og hvordan profesjonell skadedyrkontroll i Milford kan hjelpe deg med å bli kvitt dem for godt.

Hvordan fikk sølvfisken navnet sitt?

Disse insektene får navnet sitt fra sin sølvgrå farge og fiskelignende form. Sølvfisk størrelse kan variere fra en halv tomme til en tomme lang. De har tre lange, slanke haler som er like lange som kroppene deres. Det finnes flere forskjellige arter av disse insektene i Nord-Amerika, men de mest vanlige typene sølvfisk i Milford er den vanlige sølvfisken og den grå sølvfisken.

Sølvfisk er nattaktive og finnes ofte i nærheten av matkilder, som kjøkken og spiskammers. Fordi de er tiltrukket av fuktighet, kan du også finne sølvfisk på badet eller kjelleren.

Formålet med sølvfisk

Langhalesølvfisk er primitive insekter som dateres tilbake til dinosaurenes tid. Deres formål er å bidra til å bryte ned organisk materiale. De hjelper til med å bryte ned blader, døde insekter og annet organisk materiale. De er også en viktig matkilde for mange dyr, inkludert flaggermus, fugler og øgler. Dette betyr imidlertid ikke at du vil ha dem i hjemmet ditt. Sølvfiskangrep kan gjøre mye skade ved å spise maten, bøkene, klærne og til og med tapet.

Vaner og oppførsel av sølvfisk

Sølvfisk tiltrekkes av fuktige områder og vil ofte gjemme seg i kjellere, krypkjeller og bad. Sølvfiskdietter består vanligvis av karbohydrater, som sukker og mel, samt papirprodukter. Når de finner en matkilde, vil de fortsette å gå tilbake til den til den er borte. Siden sølvfisk er kjent for å spise papir og tøy, finnes de ofte på biblioteker og museer.

Over tid kan matvanene deres forårsake alvorlig skade på hjemmet ditt. Noen eksempler på skader sølvfisk kan gjøre i hjemmet ditt inkluderer:

  • Spise hull i klær, gardiner og møbeltrekk: Sølvfisk tiltrekkes av naturlige fibre, som bomull og ull. De vil ofte spise hull i klær som er lagret i fuktige områder som kjellere og krypkjeller.
  • Skadelige bøker: Sølvfisk liker å spise limet som holder bokbindingene sammen. Over tid kan dette skade strukturen til bøkene dine.
  • Spise gjennom tapet: Sølvfisk vil spise limen som holder tapetet på plass, noe som kan føre til at tapetet ditt flasses og blemmer.
  • Forårsaker gulning eller flekker på klær, tapeter og bøker: Sølvfisk skiller ut et gulaktig stoff som kan forårsake flekker på en rekke overflater.
  • Skadelige bilder og viktige dokumenter: Sølvfisk tiltrekkes av stivelsen i bilder og viktige dokumenter. Dette kan føre til at bildene falmer eller blir misfarget.

For å forhindre skaden forårsaket av disse skadedyrene, er det viktig å bli kvitt dem så snart som mulig. Den beste måten å bli kvitt sølvfisk på er med profesjonell skadedyrkontroll i Milford. Big Blue Bug Solutions kan hjelpe deg med å bli kvitt sølvfisk og hindre dem i å komme tilbake.

Total sølvfiskkontroll for innbyggere i Milford

Hvis du er bekymret for skaden sølvfisk kan gjøre hjemmet ditt, kontakt Big Blue Bug Solutions. Vi har mer enn 80 års erfaring med å hjelpe Milford-huseiere med å bli kvitt alle slags skadedyr, inkludert irriterende sølvfisk. Teamet vårt vil samarbeide med deg for å lage en skreddersydd plan for skadedyrbekjempelse som passer dine behov. Vi vil også gi tips om hvordan du kan forhindre at sølvfisk og andre skadedyr kommer tilbake i fremtiden. Kontakt oss i dag for å komme i gang med en gratis befaring av boligen din.

Tagger:
fakta om sølvfisk |
bli kvitt sølvfisk |
sølvfisk kontroll |[ad_2]

Kilde

Scroll to Top