Hva du trenger å vite om en kakerlakkangrep


Moderne Pest Professional inspiserer hjem med lommelykt

Hvis det er én ting som alle huseiere frykter like mye, er det sannsynligvis å se en kakerlakk. Vanligvis er det nok å legge merke til en enslig mort som streifer rundt i huset til å få folk til å kontakte et profesjonelt skadedyrbekjempelsesfirma som Moderne skadedyr.

Det er ikke en overreaksjon. Det er faktisk et veldig klokt grep – og et nødvendig.

Kakerlakker er en av de mest fryktede husholdningsskadedyrene fordi de formerer seg raskt. Disse ekle insektene elsker å gjemme seg i mørke og fuktige områder som bak vasken, kjøleskapet, kjøkkenskuffene og baderomsskapene, samt i rørleggerledninger og forskjellige andre kriker og kroker rundt huset ditt.

Siden de alltid leter etter mat, vann og husly, kan det være vanskelig å gjøre stedet ditt lite tiltalende for disse inntrengerne. Det skumle er at kakerlakker utgjør en alvorlig helse- og sikkerhetsfare.

Ifølge undersøkelser, kakerlakker bærer rundt 33 forskjellige typer bakterier og bakterier ansvarlig for ulike sykdommer. Dette inkluderer salmonella typhi, som forårsaker tyfus; poliomyelitt, som kan føre til polio; og E.coli-bakterier, som forårsaker dysenteri, en sykdom preget av alvorlig diaré og blødning.

University of Maine identifiserer tysk kakerlakk som den vanligste arten som infiserer hjem i New England. De er omtrent ½ tomme lange og genererer over 35 000 avkom per år!

Det er derfor det ikke må tas lett på å se en eneste kakerlakk rundt i huset.

Ikke la kakerlakker få overtaket! Ring Modern Pest nå på 888-976-8853

Hvordan identifisere en kakerlakkangrep

Følgende tegn kan hjelpe deg med å finne ut om det du så bare var en bortkommen kakerlakk eller et medlem av en hel koloni som trivdes i huset ditt.

Du oppdager en mort nå og da

Kakerlakker er nattaktive insekter, dvs. de er vanligvis bare aktive om natten. Hvis du oppdager en i løpet av dagen, er det stor sjanse for at du har et alvorlig problem. Dette er fordi, til tross for mangelen på mørke, har de en tendens til å komme ut i det fri mest på grunn av overbefolkning. Mangelen på matforsyninger gjør dem i stand til å trosse dagslyset for å overleve.

Det interessante er at å se selv døde kakerlakker rundt i huset kan bety en pågående angrep. Så pass på!

Det er mortavføring på tingene dine

Fra døde blader og insekter til menneskemat, søppel og døde hudceller spiser kakerlakker mye. De har en enorm appetitt og en like høy metabolismehastighet for å fordøye det hele.

Et av de største tegnene på en kakerlakkangrep er derfor en synlig mengde avføring rundt stedet. Mortavføring kan se ut som små brune flekker på tingene dine eller til og med betydelig store ovale pellets som ligner litt malt kaffe.

Sørg for å sjekke pantry, skap og lignende områder der de kan ha tilgang til mat eller matrester som plassen bak komfyren.

Å se kakerlakkegg

Kakerlakkegg, kalt oothecae, ligner merkelig formede avlange brune foringsrør med en tynn, papiraktig tekstur.

Kakerlakker legger egg på lune steder. Så hvis du finner bevis på avl, betyr det vanligvis at problemet allerede har gått ut av kontroll. Moderne kan hjelpe deg med å utrydde et angrep.

Men på den lysere siden, å finne mort egg lar deg raskt iverksette korrigerende tiltak før de skaper mer kaos for deg og dine familiemedlemmer.

Huset ditt lukter rart

Hvis det er en merkelig skarp orden i huset ditt som bare blir sterkere for hver dag som går, ta kontakt med Modern med en gang.

Lukten kan skyldes kakerlakkavføring og støpeskinn som produserer oljesyre når de brytes ned av mikroorganismer i luften. Det kan ikke bare føre til pustevansker, men også føre til matforurensning ettersom partiklene er luftbårne.

Hva du skal gjøre hvis du har en kakerlakkangrep

Hvis du tror du kan ha et angrep, ring Modern. Det er ikke et problem du ønsker å takle på egen hånd. Du utviklet ikke et kakerlakkproblem over natten, og det vil heller ikke bli løst over natten. Forebyggende skadedyrkontrolltjenester med Modern vil bidra til å holde deg og familien din trygge mot skadedyr som kakerlakker hele året.

Moderne Hjemmepleie Grønn programmet behandler ikke bare kakerlakker, men over 55 ekstra vanlige skadedyr i husholdningen. Denne treårige tjenesten vil eliminere kakerlakkangrep og sørge for at de ikke kommer tilbake. Og med vår 100 % servicetilfredshetsgarantikommer vi ut mellom planlagte tjenester hvis det noen gang skulle oppstå et problem uten ekstra kostnad.

I mellomtiden kan du prøve å følge tipsene nedenfor for å redusere helse- og sikkerhetsrisikoen fra kakerlakker:

 • Ikke la maten stå åpen når som helst, og spis aldri det som var utelatt på bordene eller disken over natten, siden kakerlakker kan ha krøpet over den allerede
 • Hvis du oppdager mortavføring på kjøkkenet ditt, gjør det til en vane å vaske alle beholdere, bestikk, krukker osv. før du åpner dem
 • Ikke la våte eller fuktige klær ligge i vaskeboksen
 • Prøv å holde søppelkassen tom til enhver tid. Kast ut avfallet så snart som mulig, da dette vil kutte matforsyningen deres og forhåpentligvis holde avlen i kontroll til Modern kommer
 • Hvis kakerlakkangrepet ditt har nådd et punkt hvor det er en merkelig lukt som dveler innendørs, bruk en medisinsk maske til huset er ordentlig rengjort

Har du Kakerlakker? Få Modern’s Homecare Green!

55+ vanlige husholdningsskadedyr er ingen match for moderne!

Hvordan forhindre en kakerlakkangrep

Gode ​​sanitærforhold er den viktigste måten å forhindre kakerlakkangrep på. Følg disse tipsene for å holde huset ditt fritt fra disse formidable fiendene:

 • Ta oppvasken din daglig, tørk av diskene og rengjør alt matsøl, siden de lett tiltrekker seg kakerlakker
 • Rengjør og desinfiser regelmessig pantry, kjøkkenskuffer og baderomsskap
 • Ikke glem å rengjøre bak komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, brødrister og andre lignende apparater
 • Oppbevar all mat i lukkede beholdere. Overfør kjæledyrmat til plastbeholdere da pappesker gir den ideelle grobunnen for disse insektene
 • Bruk en søppelbøtte med tettsittende lokk og hold den unna hjemmet
 • Sjekk alle rør for lekkasjer og reparer eventuelle skadede ledninger ettersom de blir vannkilden for kakerlakker.
 • Forsegl vinduer og dører for å forhindre at kakerlakker kommer inn i huset ditt.

Den moderne løsningen

Hvis huset ditt har blitt overtatt av kakerlakker eller du føler at disse skumle insektene yngler i kriker og kroker av huset ditt, ring Modern Pest i dag på 888-976-8853 for å avtale service. Det er en grunn til at kakerlakker har dårlig rap. Ikke bekjemp dem alene!

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

3 + 9 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...