Hva du skal gjøre hvis du har sirisser i hjemmet ditt

Hvorfor fortsetter jeg å finne sirisser i huset mitt?

Huseiere spør seg ofte hvorfor sirisser ser ut til å elske hjemmene sine. Crickets vil begynne å lete etter varmere overnattingssteder når utetemperaturene begynner å kjøle seg ned. Elektrisk belysning virker ofte som en “sirenesang” som lokker sirisser til dørstokken. Siden sirisser er små, trenger det bare en liten åpning, sprekk eller sprekk i ytterkledning eller fundamenter for å la dem komme inn i hjemmene. Crickets bruker også hull og sprekker rundt vinduer og dører for å skyve rett inn i hjemmene. Når sirisser kommer inn, drar de vanligvis mot de mørkere, varmere, fuktige områdene i hjemmene. Når sirisser setter seg inn, kan de overleve på ubestemt tid, og hvis de er kvitrer, kan deres plageverdi øke opp til 10 av 10 nivåer. Med hjelp fra profesjonelle huseiere kan få effektiv cricketkontroll som forhindrer sirisser fra å forstyrre sinnsroen.

Er det farlig å ha sirisser i huset mitt?

Mens sirisser ikke anses som en helsefare for mennesker, kan forskjellige typer sirisser bite (sjelden), føre til at du mister søvn og til og med forårsake skade på hjemmene. Så selv om sirisser ikke er farlige, er de bekymrende fordi de tygger på tepper, noe som får dem til å virke grove og slitte. Crickets er også glad i stoffer (selv syntetiske). Ting laget av bomull, silke, ull og klær som er skitne av svette er unike trekkplaster for sirisser. Crickets kan skade tekstiler betydelig ved å etterlate store hull hvis hjem har en kraftig angrep. Med denne typen skader er det viktig at huseiere raskt tar tak i cricketangrep. Profesjonell skadedyrbekjempelse er lokalt i området, så kundene kan være trygge på at vi er i nærheten og raskt og effektivt kan håndtere irriterende sirisser.

Enkle tips for å forhindre sirisser i hjemmet ditt

For å hindre sirisser fra å besøke hjemmene, må du eliminere tingene i og rundt huset som lokker dem inn. Med noen enkle rettelser kan huseiere bidra til å redusere sjansene for at sirisser kommer inn i hjemmene deres.

Ni enkle tips for å forhindre crickets-hjem inkluderer følgende:

  1. Bruk en avfukter for å holde fuktige områder tørre.
  2. Sørg for at loft, kjellere og krypkjeller holder seg godt ventilert.
  3. Bruk et tetningsmateriale for å tette sprekker og sprekker i ytterkledning og fundamenter.
  4. Hold trehauger omtrent 20 fot unna hjemmene.
  5. Hold hageavfall som er utsatt for fuktighet borte fra hjemmene.
  6. Hold gresset kortklippet.
  7. Hold søppeldunker unna hjemmene.
  8. Sørg for at plantebedene er fri for ugress.
  9. Bruk natriumdamplamper eller gule pærer i utvendig belysning.

Å installere forebyggende tiltak er alltid en god idé og vil gjøre mye for å stoppe sirisser; de er imidlertid ikke en garanti mot sirisser på jakt etter varme og fuktighet. Når sirisser slipper forbi de forebyggende tiltakene dine, er det alltid best å ringe fagfolk innen skadedyrbekjempelse for å bli kvitt sirisser.

Den stressfrie måten å bli kvitt sirisser i hjemmet ditt

Lokale cricketarter og andre skadedyr er ingen match for et selskap som er bemannet med 70 godt trente, statssertifiserte fagfolk innen skadedyrbekjempelse. Vårt firma betjener alle våre kunder med rettidig service og effektive skadedyrbekjempelsesløsninger som huseiere kan stole på. Vi tilbyr også miljøsikre servicealternativer som fjerner skadedyr, men beskytter miljøet. Du trenger ikke å tåle sirisser i hjemmet ditt; ring eksperter i dag for gratis skadedyrbekjempelse og for å lære mer om våre bolig- og kommersielle skadedyrkontrolltjenester.

Scroll to Top