Høysesong for pinnemaur

Nå er det ferietid for stokkmaur i Norge. Gjennom våre nettsider ser vi henvendelser strømme inn fra spesielt Sør-Norge og Østlandet, men også Vestlandet og Nord-Norge. Det er mange som oppdager at maurene virkelig er på jobb, og det er også mange som opplever at maurene prøver å flytte inn – eller har flyttet inn. Dette er også tiden da hytteeiere tar i bruk sommerhyttene sine, og folk oppdager også at stokkmaur har begynt å bosette seg i feriehuset deres.

Hva gjør du hvis du oppdager at stokkmauren har tatt seg inn i hytta eller huset ditt?

Du bør kjempe mot det! Med andre ord, få pinnemaurene og reirene deres fjernet fra hjemmet eller hytta. Det samme bør du gjøre hvis du oppdager at stokkmauren har bygget reir under en stein rett ved hytta di. For når de kommer nærme kan de også flytte inn. Slik kan du bekjempe stokkmaur som har tatt seg inn i hytta eller hjemmet ditt: Slik fjerner du stokkmaur.

Det du trenger for å fjerne stokkmaur i et hus er Skadedyrproffens store maur-agnboks (som fungerer mye bedre enn de vanlige små), og du trenger Kvitt superkonsentrat eller Swirr-maurmiddel. Vi anbefaler i utgangspunktet å starte med begge, for da vil du se hvilken av agnene akkurat “din” stokkmaur foretrekker. Disse produktene egner seg også veldig godt mot sukkermaur, så dette er produkter som uansett er gode å ha i huset. De hjelper deg når mauren kommer, for det vil den nesten alltid.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

7 + 5 =

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte finnes i norske hjem. Disse maurene er veldig små, vanligvis bare noen få millimeter lange, og er svarte i fargen. De er kjent for å være veldig hardtarbeidende og organiserte. Små sorte maur er også kjent for å være...

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...