Holde opossumene borte fra hjemmet ditt i det sørlige Maine


Publiseringsdato: 29. august 2022
Kategori: Dyreliv

opossum i gården

Opossums kan være en stor smerte i Sør-Maine. De er kjent for å spre sykdomsfremkallende bakterier og kaste hjem mens de leter etter mat. I motsetning til å håndtere andre skadedyr, kan du rett og slett ikke drepe en opossum og bli ferdig med den.

Det er regler og forskrifter som regulerer håndtering og fjerning av dette dyrelivet. Den beste måten å håndtere et opossum-problem på er å kontakte en lokal skadedyrbekjempelsesentreprenør i Sør-Maine for rask og effektiv service.

En lisensiert entreprenør vil gi deg en langsiktig løsning på opossum-problemet ditt og hjelpe deg med å få hagen din tilbake. Ikke vent; kontakt en lokal entreprenør i dag.

Hva skal jeg gjøre hvis det er en opossum utenfor huset mitt?

Hvis du finner en opossum på eiendommen din, ikke prøv å fjerne den selv. Fjerning av dyreliv er en jobb som best overlates til fagfolk. Ikke bare er det lover på plass som regulerer håndtering av dyreliv, men opossum kan også være farlig.

De er kjente bærere av rabies og andre sykdommer som de kan overføre til mennesker og kjæledyr. Hvis du kommer i kontakt med en opossum, vask med såpe og vann og vurder å sjekke inn med en lege.

Den beste måten å unngå et opossum-problem på er å ta forebyggende tiltak. Snakk med nærmeste skadedyrfirma for tips om hvordan du kan gjøre dette.

Hvis du trenger rask service, gå på nettet og søk etter “fjerning av vilt nær meg.” Du vil bli henvist til en liste over lokale entreprenører for fjerning av dyreliv som kan hjelpe deg med å sikre eiendommen din.

Opossums elsker å spise!

En av grunnene til at opossum er en så plagsom er fordi de vil spise omtrent hva som helst.

Dette inkluderer:

  • Frukt og grønnsaker fra hagen din

  • Søppelet fra søppeldunken din

  • Dyremat utelatt over natten

  • Små gnagere og fugler

Heldigvis er det skritt du kan ta for å holde opossum borte fra eiendommen din, inkludert:

  • Hold hagen din ren: Opossums tiltrekkes av områder der mat er tilgjengelig. Hvis du holder hagen din ren og fri for søppel, er det mindre sannsynlig at de kommer på besøk.

  • Installere et gjerde: Et gjerde kan bidra til å avskrekke opossums fra å komme inn på eiendommen din. Sørg for at veggen er minst fire fot høy og har tette hull mellom lamellene.

  • Trimming av trær og busker: Opossums elsker å klatre, så trimming av trær og busker kan bidra til å holde dem borte fra hjemmet ditt.

Disse dyreforvaltningstipsene gjør eiendommen din mindre attraktiv for opossum og andre skadedyr. Du kan bidra til å holde hjemmet ditt og familien trygt fra skade ved å følge disse tipsene.

Men få profesjonell fjerning av dyreliv i Sør-Maine i dag hvis du har et opossum-problem eller et annet dyrelivsproblem. Vi kan trygt fange og fjerne dyret fra eiendommen din, slik at du kan være trygg på at familien din er trygg.

Opossums kan være farlige

Så søte som de kan se ut, kan opossums være farlige. Her er noen grunner til at:

  • De er bærere av rabies og andre sykdommer

  • De har skarpe tenner og klør, som de kan bruke for å forsvare seg

  • De er i stand til å forårsake betydelig skade på eiendommen din hvis de bestemmer seg for å bosette seg

Så, neste gang du ser en opossum i hagen din, ikke nær deg den. Og hvis du har et opossum-problem, ring en profesjonell viltkontrolltjeneste med en gang.

Vi kan raskt og trygt fjerne dyret fra eiendommen din ved hjelp av avanserte metoder for fjerning av vilt.

Total nuisance Wildlife Control i Sør-Maine

Like mye som vi elsker dyr, noen ganger kan de være til sjenanse. Dette gjelder spesielt når det gjelder opossums. Hvis du har et opossum-problem, kontakt Big Blue Bug Solutions.

Vi tilbyr profesjonell fjerning av dyreliv i hele Sør-Maine. Vi bruker avanserte fangstteknikker for å fange og fjerne dyr på en sikker måte fra eiendommen din.

Vi tilbyr også forebyggende tjenester for å holde disse dyrene unna. Dette inkluderer installasjon av ekskluderingsenheter, reparasjon av skader og mye mer.

Ta kontakt med Big Blue Bug Solutions i dag for rask og effektiv fjerning av dyreliv i Sør-Maine.

Tagger:
viltkontroll |
Opossums |
vanlig maine dyreliv |

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

9 + 9 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...