Hold pesky pantry-skadedyr ute av kjøkkenet denne julebakesesongen


National Pest Management Association deler tips for å beskytte feriebakere mot skadedyrangrep fra pantry

FAIRFAX, VA (10. desember 2020) – Med høytiden i full gang, kommer familier i ånden hjemme ved å bake søte favorittgodbiter. Selv om ferien kan se annerledes ut i år, vil bakevarer fortsatt være et hovedmenyelement. Mens amerikanere samler inn forsyninger, advarer National Pest Management Association (NPMA) feriebakere om å ta de nødvendige forholdsregler for å beskytte hjemmene sine mot skadedyr som raskt kan ødelegge de søte, sesongbaserte godsakene.

“Pantry-skadedyr finnes ofte i tørre ingredienser som mel, korn og frokostblandinger,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Mens en rekke skapninger er klassifisert som pantry-skadedyr, er de vanligste artene den indiske måltidsmøllen og handelskornbillen. Disse skadedyrene formerer seg raskt og kan angripe spiskammer og kjøkken på kort tid, noe som gjør årvåkenhet nøkkelen til å forhindre angrep.»

NPMA anbefaler følgende tips for å hjelpe julebakeplanene til å fungere problemfritt:

  • Riktig oppbevaring: Invester i plast- eller glassbeholdere med sikre lokk for å holde pantryet ditt organisert samtidig som du holder sultne skadedyr ute.
  • Smart shopping: Pantry-skadedyr bringes ofte hjem i gjenstander som allerede er angrepet. Når du handler, inspiser all emballasje nøye for eventuelle skader før du kjøper.
  • Sjekk datoen: Husk å med jevne mellomrom sortere gjennom gjenstander i trusen og kaste alt som har utløpt.
  • Hold det rent: Tørk umiddelbart opp smuler eller søl fra benkeplater, bord, gulv og hyller, og kast søppel regelmessig i lukkede beholdere.
  • Tette sprekker: Se etter sprekker eller hull der skadedyr kan komme inn i hjemmet ditt, spesielt rundt komfyrrørene og vannrørene.

Hvis du har et skadedyrproblem i pantryet ditt, kontakt en autorisert skadedyrspesialist for å identifisere og behandle problemet på riktig måte.

For mer informasjon om forebygging av skadedyr, besøk www.PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

2 + 1 =

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte finnes i norske hjem. Disse maurene er veldig små, vanligvis bare noen få millimeter lange, og er svarte i fargen. De er kjent for å være veldig hardtarbeidende og organiserte. Små sorte maur er også kjent for å være...

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...