Hold kakerlakker unna leiligheten din

Kakerlakker kan bli med deg på hjemreisen fra en utenlandsferie, og de kan flytte over til deg fra naboen.

Ikke bare er kakerlakker skitne, men de er også en trussel mot helsen din. Kakerlakkskitt er kjent for å utløse allergier og øke alvorlighetsgraden av astmasymptomer, spesielt hos barn. De er også i stand til å overføre sykdom og kan spre 33 forskjellige typer bakterier, seks parasittiske ormer og minst syv andre menneskelige patogener.

Dessverre for de som bor i en bygård, er det mer sannsynlig at kakerlakker henger rundt hvis naboen din ikke vasker regelmessig. Disse skadedyrene foretrekker varme, fuktige steder med tilgjengelige mat- og vannkilder, så eliminering av de attraktive miljøene kan bidra til å forhindre kakerlakkangrep.

Hva gjør du hvis du mistenker kakerlakker i hjemmet ditt?

Kakerlakker er ikke et gjør-det-selv-skadedyr. Hvis du mistenker at du har et angrep i leiligheten din, kontakt en autorisert skadedyrbekjemper for å identifisere arten og anbefale et behandlingsforløp.

Du må ikke tenke på å sprøyte insektmiddel på kakerlakker, for de er veldig hardføre. Det som skjer hvis man sprayer for eksempel Permetrin på kakerlakker er at de sprer seg, fordi de ikke tåler giften. Samtidig skal det mye til for at de dør, og dermed er det slik at når de ikke dør, blir de mer motstandsdyktige. Men det egentlige problemet er at avkommet blir mye mer motstandsdyktig, og dermed får man et større problem.

Hvordan bekjemper du kakerlakker?

Vi foretrekker stort sett å bruke forgiftet agn. Dette er en type agn som kun profesjonelle skadedyrteknikere har lov til å bruke. Kakerlakken spiser maten, og blir forgiftet og dør. Kakerlakker er kannibaler, så når en kakerlakk kommer over en død kakerlakk vil den spise den. Giften går så fra den ene kakerlakken til den neste, og den dør også. Dette fortsetter til den siste kakerlakken er død.

Har du mistanke om kakerlakker kan du kontakte oss, så kan vi gi deg råd om hvordan du kan bli kvitt kakerlakker hjemme hos deg. Vi kan hjelpe deg i hele Norge, og har gode samarbeidspartnere med seriøse skadedyrfirmaer i nesten hele Norge.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

3 + 8 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...