a rat on a deck

Hold gnagere i Sør-Portland borte fra hjemmet ditt for godt

[ad_1]

Publiseringsdato: 26. juli 2022
Kategori: Gnagere

en rotte på et dekk

Når ville gnagere kommer inn i hjem i Sør-Portland, kan de lage et rot. Mus, rotter og ekorn er ikke pottetrent, og de forstår ikke at det å sette hull i hjemmet ditt, eller skade skjermer og andre materialer, gjør deg sint på dem. De gjør bare det gnagere gjør.

Selv vanlige tamgnagere som husmus og husrotter er ikke tamme dyr, som en katt eller en hund. Det er best å holde alle gnagere ute av hjemmet ditt. Vi har noen tips som vil hjelpe deg å gjøre nettopp det.

Utelukkelsesteknikker for gnagere

Det første trinnet for å hindre bakgårdsgnagere fra å være innendørs skadedyr er å fjerne inngangspunkter. Mens mus, rotter og ekorn kan lage sine egne hull, kan tilgjengeligheten av potensielle inngangspunkter være en invitasjon. Gnagere tygger på små hull og gjør dem større. Det er bare det de gjør.

  • Små gnagere kan gjøre kort arbeid med værstripping, men de tenker kanskje ikke på å lage et hull hvis de ikke ser et lite gap eller hull som kan gjøres større. Inspiser tetningene rundt ytterdørene dine og bytt ut kantlister og dørfeiinger der det er nødvendig.

  • Gnagere elsker å tygge på tre som råtner. Bytt ut råtnende tre slik at gnagere ikke får den lyse ideen å tygge på veden i hjemmet ditt. Hvis du ikke har økonomi til å gjøre dette, bruk en fugepistol for å fylle ut hull som utvikler seg i råtnende tre.

  • Gnagere skraper og tygger på betong for å komme inn gjennom små hull rundt rør. En fugepistol kan brukes til å tette disse hullene og avskrekke gnagere fra å gjøre dette.

  • Gnagere kan tygge hull for å komme inn gjennom sårbare punkter på taket ditt. Trim tregrener vekk fra roten for å unngå at de lett kommer til taket ditt.

Ekskluderingsteknikker som disse er ditt frontlinjeforsvar mot gnagere.

Avskrekke gnagere fra et bestemt område i hjemmet ditt

Sammen med å bruke unntak, kan det hjelpe å bruke andre håndteringsmetoder for å holde gnagere ute av hjemmet ditt. På utsiden av hjemmet ditt kan du fjerne gjenstander som gnagere gjemmer seg under og kvitte seg med organisk rusk som løv, pinner og stablet ved.

På innsiden av hjemmet ditt må du bruke en annen strategi. Vi anbefaler naturlige dufter som gnagere ikke liker, dufter som kanel, peppermynte eller nellik. Disse vil ikke holde alle gnagere ute, men du kan avskrekke dem fra å komme inn i viktige områder som spiskammeret ditt.

Hvordan lokke gnagere ut av veggene dine

Feller er den beste måten å bli kvitt gnagere på. Dessverre er det ikke lett å fange disse dyrene. Gnagere er smarte. En måte fangst kan komme til kort på er når feil agn brukes. I motsetning til hva du kanskje har lært når du ser på tegneserier lørdag morgen, har ikke gnagere en preferanse for ost. De spiser frø og nøtter.

Du vil ha mer suksess hvis du legger peanøttsmør på en felle i stedet for ost. Men selv å sette riktig agn på fellene dine vil ikke nødvendigvis trekke gnagere ut av veggene dine. Lisensierte fagfolk innen skadedyrbekjempelse bruker felttestede metoder for å utplassere feller på en måte som overliste gnagere, og feller settes i nøkkelområder for å oppnå de beste resultatene. Hvis gnagere har funnet en vei inn, anbefaler vi å kontakte en skadedyrspesialist for å stoppe gnagerangrepet.

Humane gnagerinfestasjonsbehandlinger i Sør-Portland

Det er mange måter du kan holde gnagere ute, men når de først har kommet inn, er den beste løsningen å ringe en profesjonell. Hvis du trenger profesjonell gnagerkontroll i South Portland, er Big Blue Bug Solutions et godt valg. Vi bruker de mest avanserte metodene og produktene for å eliminere gnagerangrep og forhindre fremtidige angrep. Vi tilpasser denne tjenesten for å møte dine spesifikke behov og budsjett. Ta kontakt med oss ​​i dag for service. Vi kan hjelpe.

Tagger:
gnagerkontroll |
forebygging av gnagere |
South Portland skadedyrkontroll |[ad_2]

Kilde

Scroll to Top