Hjelp! Det er øretvister som tar over hjemmet mitt!

Publiseringsdato: 17. mars 2023
Kategori: Ørestikker

Ørentvister er skumle insekter som lett kan invadere hjemmet ditt. Selv om disse feilene kan se ut som noe fra en science-fiction-film, er de ikke fullt så skumle som de ser ut. Men de er absolutt ikke ufarlige og bør ikke få gå fritt rundt i hjemmet ditt. Hvis du sliter med øretopp, er profesjonell skadedyrbekjempelse her for å hjelpe. Hvis du leter etter skadedyrbekjempelse, har vi løsningene på alle dine skadedyrproblemer.

Hvordan ser øretvister ut?

Earwigs er en av de mest unike insektene. Det finnes flere forskjellige arter av øretvister. Ørentvister er bare rundt 1,5 centimeter lange, med lange, slanke kropper som vanligvis er en kombinasjon av brunbrune og mørkebrune. De har seks ben som er en gulbrun farge. En av de mest karakteristiske trekk ved øretopp er dens store tang plassert på bakenden de bruker til å gripe byttedyr. De har også to lange antenner delt inn i 14 forskjellige segmenter.

Ørentvister har et lite sett med bakvinger som ligger flatt mot kroppen og er vanskelig å få øye på. De er i stand til å fly korte avstander, men de gjør det sjelden. I stedet kan disse plagsomme feilene løpe ekstremt fort og vil vanligvis bruke bena for å komme til målet.

Tips for å holde øreplugger borte fra hjemmet ditt

Selv om øreplugger kanskje ikke er farlige, er de plagsomme insekter som raskt kan ta over hjemmet ditt. En øreknutehun kan legge opptil 80 egg på en gang, noe som betyr at det ikke tar lang tid før det mindre øretoppproblemet ditt går over til en fullblåst øreplugg. Her er noen ting du kan prøve for å forhindre at øreplugger kommer inn i hjemmet ditt:

  • Reparer eventuelle utette rør umiddelbart.
  • Sørg for at kjellere og krypkjeller er godt ventilert.
  • Hold hagen din avkortet og fjern eventuelle falne trelemmer eller annet rusk fra hagen din.
  • Forsegle potensielle innganger rundt hjemmet ditt.

Fordi øreplugger er i stand til å gjemme seg på vanskelig tilgjengelige steder i hjemmet ditt, er det lettere å forhindre en øreplugg enn å behandle den.

Ring proffene for å eliminere øretvisteangrep på eiendommen din

Hvis du ser en øreplugg i hjemmet ditt, ring oss så snart som mulig. Vi vet hvordan du kan bli kvitt ørepluggene rundt huset ditt for godt. Ring oss i dag for et gratis tilbud!

Scroll to Top