Her er noen tips for å avvise vaskebjørnene fra hjemmet ditt

vaskebjørn på nært hold

Når vaskebjørn invaderer hjemmet ditt, kan det virke som det ikke er noe du kan gjøre for å holde denne plagsomme, farlige skadedyren unna. Profesjonelle skadedyrbekjempere kan gi hjelp med fjerning og forebygging av vaskebjørn.

Vaskebjørn kan gjemme seg noen steder

Sjansen er stor for at vaskebjørn som invaderer eiendommen din, leter etter mørke, stille rom og er langt fra menneskelig aktivitet. De er stort sett nattaktive og vil oppsøke mørke, bortgjemte rom når de kan.

Kjellere, krypkjeller og skorsteiner er gode gjemmesteder for vaskebjørn. Hvis du snubler over en vaskebjørn i disse gjemmestedene, kan de føle seg truet og angripe; vaskebjørnkontroll er nødvendig for å unngå denne risikoen.

Hva du skal gjøre når du har sett vaskebjørn

Hvis du har sett en vaskebjørn enten i hagen din eller gjemmer seg i et indre område av hjemmet ditt, bør ditt første trekk være å komme deg unna så forsiktig som mulig. Du ønsker ikke å nærme deg vaskebjørnen, da dette kan føre til at den angriper, og du bør aldri prøve å ta på eller bære en vaskebjørn på grunn av risikoen for bitt, riper og sykdom eller overføring av parasittiske skadedyr.

Dette er fem enkle tips for å kontrollere vaskebjørn

Å kontrollere vaskebjørn trenger ikke å være stressende. Her er fem enkle tips for å kontrollere vaskebjørn på eiendommen din.

  1. Ikke la mat eller drikke ligge ute. Rydd opp umiddelbart etter spising og bruk søppeldunker som har låsende lokk.
  2. Reduser gjemmesteder for vaskebjørn utendørs ved å trimme overgrodde planter og busker.
  3. Hold avstand til vaskebjørner du kan se og ikke gi dem mat.
  4. Du kan redusere sannsynligheten for at vaskebjørn bor i ditt område ved å ta tak i fuktproblemer og lekkasjer rundt eiendommen din.
  5. Sjekk hjemmet ditt for inngangspunkter. Forsegl eventuelle hull som kan tillate vaskebjørn inn, som krypkjeller og ventiler.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

9 + 8 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...