Har du problemer med å holde veggedyr unna?

Selv om mange insekter kan forstyrre søvnen din, kan mygg være støyende og lett å få øye på. Veggedyr er imidlertid små nok til at de ofte går ubemerket hen en stund. Du bør nå finne tegnene på at veggedyr infiserer hjemmet ditt. Finn ut hvordan du forhindrer dem i å returnere.

Alarmtegn på veggedyr

Det er avgjørende å være oppmerksom på tidlige tegn og symptomer på veggedyr hvis du er bekymret for en mulig veggedyrangrep.

  • Bittene av veggedyr kan være små og deretter bli til store hull. Veggedyr kan finnes på bena og i klynger eller linjer.
  • Farging av sengetøy: Mens de spiser, etterlater veggedyr blodflekker på lakenet. De etterlater seg også rustne ekskrementer.
  • Egg og skjell svært små: Veggedyr har en syklus som går fra egg til nymfe, til voksen. De vil da smelte flere ganger og etterlate seg gjennomsiktige skjell.

Dette er de første tegnene på at veggedyr kan være tilstede. Hvis de fortsetter å vokse, vil du få et alvorlig angrep. Fortsett å lese for å finne ut hvordan problemet kan se ut.

Slik ser et veggedyrangrep ut

Du vil begynne å se veggedyr oftere når du har et angrep. De har samme størrelse som et eplefrø. Etter å ha spist en vert, hovner de opp til å bli rødere. Du vil se mer av ekskrementer og blodflekker når de formerer seg, så du vil finne flere kasserte skjell. Det er også sjanser for at veggedyr lever i områder som baksiden av stikkontakter. Dette kan føre til at en muggen stank sprer seg i hele hjemmet ditt. Du bør kontakte lokale veggedyrkontrollbedrifter for å finne ut hvordan du kan forhindre at veggedyr kommer tilbake.

Hvordan stoppe veggedyr som kommer tilbake

Disse forebyggingsstrategiene kan hjelpe deg med å beskytte deg mot fremtidige veggedyrproblemer.

  • Unngå å bruke brukte møbler og klær. Dette er en av måtene veggedyr kan angripe hjemmet ditt.
  • Det er viktig å planlegge regelmessige inspeksjoner. Selv om bare en håndfull egg eller veggedyr overlever et utryddelsesforsøk, kan reinfesting fortsatt forekomme. Tegnene kan merkes selv om de ikke er tilstede.
  • Du kan vurdere madrassbeskyttere. Hvis den brukes riktig, vil madrassbeskyttere dekke madrassen helt for å holde veggedyr i sjakk. De beste madrassbeskytterne for deg vil bli valgt av en erfaren skadedyrspesialist.
  • Du kan tørke sengetøyet ditt ved svært høye temperaturer. Dette vil hjelpe deg med å bli kvitt veggedyr og andre skadedyr.

Selv om disse metodene er svært effektive for å forhindre veggedyrangrep, bør du være i stand til å eliminere veggedyrproblemet fullstendig med skadedyrbekjempelse som er skreddersydd for din situasjon.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

2 + 4 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...