Har du problemer med å holde veggedyr unna?

Selv om mange insekter kan forstyrre søvnen din, kan mygg være støyende og lett å få øye på. Veggedyr er imidlertid små nok til at de ofte går ubemerket hen en stund. Du bør nå finne tegnene på at veggedyr infiserer hjemmet ditt. Finn ut hvordan du forhindrer dem i å returnere.

Alarmtegn på veggedyr

Det er avgjørende å være oppmerksom på tidlige tegn og symptomer på veggedyr hvis du er bekymret for en mulig veggedyrangrep.

  • Bittene av veggedyr kan være små og deretter bli til store hull. Veggedyr kan finnes på bena og i klynger eller linjer.
  • Farging av sengetøy: Mens de spiser, etterlater veggedyr blodflekker på lakenet. De etterlater seg også rustne ekskrementer.
  • Egg og skjell svært små: Veggedyr har en syklus som går fra egg til nymfe, til voksen. De vil da smelte flere ganger og etterlate seg gjennomsiktige skjell.

Dette er de første tegnene på at veggedyr kan være tilstede. Hvis de fortsetter å vokse, vil du få et alvorlig angrep. Fortsett å lese for å finne ut hvordan problemet kan se ut.

Slik ser et veggedyrangrep ut

Du vil begynne å se veggedyr oftere når du har et angrep. De har samme størrelse som et eplefrø. Etter å ha spist en vert, hovner de opp til å bli rødere. Du vil se mer av ekskrementer og blodflekker når de formerer seg, så du vil finne flere kasserte skjell. Det er også sjanser for at veggedyr lever i områder som baksiden av stikkontakter. Dette kan føre til at en muggen stank sprer seg i hele hjemmet ditt. Du bør kontakte lokale veggedyrkontrollbedrifter for å finne ut hvordan du kan forhindre at veggedyr kommer tilbake.

Hvordan stoppe veggedyr som kommer tilbake

Disse forebyggingsstrategiene kan hjelpe deg med å beskytte deg mot fremtidige veggedyrproblemer.

  • Unngå å bruke brukte møbler og klær. Dette er en av måtene veggedyr kan angripe hjemmet ditt.
  • Det er viktig å planlegge regelmessige inspeksjoner. Selv om bare en håndfull egg eller veggedyr overlever et utryddelsesforsøk, kan reinfesting fortsatt forekomme. Tegnene kan merkes selv om de ikke er tilstede.
  • Du kan vurdere madrassbeskyttere. Hvis den brukes riktig, vil madrassbeskyttere dekke madrassen helt for å holde veggedyr i sjakk. De beste madrassbeskytterne for deg vil bli valgt av en erfaren skadedyrspesialist.
  • Du kan tørke sengetøyet ditt ved svært høye temperaturer. Dette vil hjelpe deg med å bli kvitt veggedyr og andre skadedyr.

Selv om disse metodene er svært effektive for å forhindre veggedyrangrep, bør du være i stand til å eliminere veggedyrproblemet fullstendig med skadedyrbekjempelse som er skreddersydd for din situasjon.

Scroll to Top