Har du det vanskelig med maur?

Publiseringsdato: 30. januar 2023
Kategori: Maur

Maur er en av de mest irriterende maurene som invaderer hjemmet ditt og livet ditt. Disse gule eller gyllenbrune insektene elsker å spise sukker og proteiner og er vanskelige å fjerne uten profesjonelle skadedyrbekjempelsesløsninger. Mauren er en plage i hjem, sykehus og restauranter. Du vil ha skadedyrbekjempelse hvis du legger merke til noen få av disse maurene som henger rundt.

Hvor får maur navnet sitt?

Hvor bor maurene nå? Det er vanlig at denne plagsomme skadedyren holder seg nær mat og vannkilder innendørs. De elsker varme, fuktige områder og vil bygge reir bak fotlister og vegger, under gulv eller inne i møblene dine.

Hvis du har maur i hjemmet ditt, gjør din del for å gjøre huset ditt mindre attraktivt for disse insektene. Og ring skadedyreksperter for regelmessige planlagte maurkontrollbehandlinger.

Er farao-maur farlige for mennesker eller kjæledyr?

Er faraomaur farlige? Disse insektene er ikke giftige og de biter eller stikker ikke. Det som gjør faraomuren skadelig er at de kan spre patogener til mennesker og kjæledyr.

På grunn av hvordan disse skadeinsektene reiser, plukker de opp og bærer bakterier på kroppen. Faraomur kan forurense mat til mennesker og kjæledyr og kan spre salmonella eller stafylokokker.

Hvordan blir jeg kvitt faraomuren? Den beste måten å bli kvitt faraomuren på er å kontakte Big Blue Bug Solutions for å gi effektiv, langvarig maurkontroll.

Du kan også gjøre følgende for å gjøre plassen din mindre attraktiv for faraomur:

  • Hold hjemmet ditt ryddig og fjern søppel umiddelbart.
  • Oppbevar mat i lufttette beholdere og rens opp smuler og søl.
  • Fjern kilder til overflødig fuktighet.
  • Reparer skadede vegger og tett sprekker og sprekker.

Disse tipsene kan bidra til å gjøre faraomuren mindre sannsynlighet for å invadere hjemmet ditt, men de er ikke nok til å håndtere en eksisterende befolkning.

Hvorfor gjør-det-selv maurkontroll vanligvis mislykkes

Du er sannsynligvis kjent med noen få hjemmelagde eller naturlige løsninger for å prøve å kontrollere maur. Imidlertid fungerer de fleste ikke-profesjonelle skadedyrbekjempelsesløsninger bare i en kort periode og må påføres ofte, noe som ikke er praktisk.

Faraomur kan falle for agnfeller som inneholder sukker eller protein, men det er ikke nok. Du trenger profesjonelle eksklusjonsprodukter og løsninger for å behandle faraomur der de gjemmer seg.

Dreper boraks faraomur? Boraks er ofte kjent for sin evne til å eliminere skadedyr som maur, kakerlakker og andre krypende insekter. Dessverre vil det ikke være tilstrekkelig å bare stole på boraks for å løse et problem med faraomuren. Du trenger en kombinasjon av skadedyrbekjempelsesløsninger for å forhindre og fjerne maur fra hjemmet ditt. Den mest nyttige løsningen er å la Big Blue Bug Solutions behandle hjemmet eller bedriften din.

Faraomur eller Monomorium pharaonis (Linnaeus) er en slyngel av et skadedyr å håndtere og fjerne. De finner trygg havn i bygninger og er en utfordrende innendørs skadedyr som ikke forlater lett med konvensjonell skadedyrkontroll. Når de er inne i en bygning, etablerer faraomuren flere kolonier og er vanskelige å eliminere.

Den beste løsningen for å kontrollere og behandle et maurproblem er å planlegge tjenester med fagfolk. Vi har mange års erfaring og tilbyr oppfølgingstjenester for å passe til timeplanen din og beskytte hjemmet ditt mot faraomur.

Ta kontakt med fagfolkene for total eliminering av maur

Ring inn kavaleriet når maur hele tiden er på kjøkkenet ditt og ser ut til å være overalt i hjemmet ditt. Når du trenger utryddelse av maur i nærheten av deg, er skadedyreksperter klare til å handle raskt for å eliminere dette skadedyret.

Slutt å slite med DIY-løsninger som ikke fungerer, gjør deg frustrert og ikke klarer å stoppe faraomuren. Eksperter har vært i skadedyrbekjempelsesbransjen i over 80 år. Våre skadedyrteknikere leverer sikker, effektiv maurkontroll som fungerer. La oss behandle hjemmet ditt for maur. Ring i dag.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

11 + 9 =

Jeg hører lyder av mus i veggen. Hva gjør jeg?

Jeg hører lyder av mus i veggen. Hva gjør jeg?

Vi i Skadedyrproffen svarer på mange spørsmål i løpet av en uke, og noen av disse er nok veldig interessante for våre lesere. Så dermed poster vi noen av dem innimellom. Her er et spørsmål vi fikk fra en kunde i Troms og Finnmark fylke.Spørsmål fra kunde om mus i...