a yellow and black miner bee in a purple flower that is surrounded by green leaves

Ground Bee Control |

[ad_1]

Lær hvordan du forhindrer bakkebier i å bygge reir eller skade kjære

Overraskelse: Ikke alle bier lever i bikuber. Mange bygger hjemmene sine i bakken, og lager tunneler som forstyrrer plener og skaper en plage for både mennesker og kjæledyr.

Faktisk, av de 20 000 forskjellige artene av bier rundt om i verden, er omtrent 14 000 malte bier.

Flere arter av bakkebier er vanlige i New England-regionen i USA, inkludert sosiale grunnhekkere som humlebier og solitære bier som gruvebier og gravebier. Selv om de fleste bakkebier ikke er aggressive, vil de stikke hvis de blir truet og kan sverme rundt anklene og leggen til folk som går i nærheten.

Hvis skjemmende tunneler eller reir gjør deg bekymret, er å lære mer om hva det er og faren det utgjør et godt første skritt for å bli kvitt bakkebier.

Disse biene er pollinatorer, noe som gjør det viktig å rådføre seg med fagfolk som ekspertene ved Pest Control for å sikre at beste praksis blir fulgt for å håndtere bakkebier uten å skade økosystemet.

Hva er bakkebier?

Som navnet tilsier, vil bakkebier hekke i og under jorda. De fleste bakkebier er ensomme, noe som betyr at de ikke lever i kolonier, men hekkeplassene kan ligge i nærheten av hverandre. Hver hunn graver vanligvis sitt eget reir ved å lage tunneler som varierer fra rundt 1/4-tommers til 1/2-tommers i diameter.

Noen bakkebier finner hull laget av små dyr og vil hekke inne i hullet.

De fleste malte bier er små, noe som betyr ikke mer enn rundt 3/4-tommers lange. Avhengig av arten kan skadedyret ha farger som spenner fra svart, gul, grønn, blå, kobber og metallisk rød.

Typer av malte bier

Det finnes en rekke malte bier, som kan sees i forskjellige farger og størrelser. Noen av bakkebiene som er vanlige i områdene Massachusetts, Connecticut, Rhode Island og New Hampshire inkluderer:

  • humlebier: I motsetning til andre typer bakkebier, bygger humler underjordiske bikuber, enten de graver seg ned i jorda eller gjenbruker et eksisterende hull. Disse biene er vanligvis svarte og gule med uklare underliv.
  • Cellofan bier: Disse biene er en av de første nye vårpollinatorene i nordøst. De har mørke hoder og kropper med mørkt og lyst hår – også kjent som haug, og hvite eller elfenbensstriper. Kvinnelige cellofanbier kan stikke hvis de blir tråkket på eller tatt opp.
  • Svettebier: Disse bakkebiene tiltrekkes av menneskelig svette, så de kan fly rundt mennesker som er utendørs. Svettebier stikker ikke ofte, men hunner kan stikke hvis reirene deres blir forstyrret. Noen svettebier er matte eller metallsvarte, men andre er mer fargerike, og kommer i nyanser av metallisk lilla, blått og grønt.
  • Gruvearbeider/graverbier: Hanner kan være aggressive, men har ikke stikk; hunner kan stikke når de blir truet. Disse biene er små med fløyelslignende ansiktsflekker. De kan være lodne og ha en lys stripe eller metallisk-grønn farge.
kvinnelig cellofanbi midt på flukt mot en svart bakgrunn

Ground Bee farer og skader

Et av de tydelige tegnene på bakkebier er tilstedeværelsen av lavtflygende bier som går ned i jorden ved hjelp av et enkelt hull.

Eiendomseiere kan også finne det som ser ut som maurtuer og hauger som biene bruker til å lage reir.

Selv om ett eller to bakkebireir sannsynligvis ikke vil forårsake betydelig skade, kan det forårsake problemer hvis nok bier flytter inn i uterommet ditt, spesielt hvis biene lager reir i områder der du hager, klipper eller på annen måte tilbringer tid.

Hvis du utilsiktet forstyrrer et reir, kan kvinnelige bakkebier stikke som gjengjeldelse. Noen arter har gift som forårsaker en brennende følelse. Andre beholder sin brodd etter å ha stukket en person eller et dyr, noe som kan resultere i flere stikk i en enkelt episode. Selv om giften ikke er giftig, kan den utløse en allergisk reaksjon hos noen mennesker.

Tips for sikker fjerning eller forebygging av jordbier

Lurer du på hvordan du kan forhindre bakken bier naturlig? Unngå bakken bier fra å etablere butikk med disse forebyggende tipsene som kan bidra til å forhindre bakken bier og andre bier ved å gjøre plassen mindre gjestfri:

  • Bearbeid og berik jorda med organisk materiale.
  • Plant ekstra busker, bunndekke, gress og annen vegetasjon.
  • Oppretthold jordfuktighet med hyppig vanning og tilsetning av mulch på bare flekker.
  • Unngå å plante blomster som blomstrer tidlig på våren og har fargerike blomster.
  • Legg til planter som frastøter malte bier, inkludert petunia, lavendel, citronella, geranier og ringblomster.

Velmente gjør-det-selv-arbeidere kan gjøre mer skade enn nytte når de prøver å gå på forebygging og fjerning av bier alene.

For det første, hvis du ikke er sikker på hva slags bakkebi du har å gjøre med, kan du feilaktig kjempe mot en annen type bie eller veps. For eksempel ser gule jakker ut som jordbier, men disse aggressive bakkende vepsene kan sikkert stikke deg.

Å prøve å behandle reir på egen hånd kan forverre biene. Husk at bier vil stikke hvis reiret er truet.

Og et enkelt bistikk kan føre til en rekke reaksjoner – inkludert elveblest, kløe eller hevelse på stikkstedet, i tillegg til mer alvorlige reaksjoner som pustevansker, hevelse i halsen eller tungen.

Du kan se misvisende råd på nettet eller fra venner og familie om hvordan du kan fjerne malte bier på egen hånd ved å fylle ut hullene. Dessverre vil dette ikke løse problemet. Det vil bare føre til at biene lager flere hull for å etablere nye inn- og utganger.

Og det kan være ekstremt farlig hvis det ikke håndteres riktig, noe som gjør det viktig å samarbeide med en pålitelig ekspert på biekontroll.

Faktisk, for å sikre at situasjonen håndteres riktig, er det helt avgjørende å jobbe med en kunnskapsrik fagperson.

Profesjonell kontroll og fjerning av jordbier hos

Enten bakkebier skaper summing hjemme eller på bedriften, er et stressfritt uterom uten å bekymre deg for å forstyrre et reir eller tåle smertefulle stikk et must.

Fagfolk hjelper ikke bare med å forhindre fremtidige problemer, men de kan også håndtere riktig fjerning av gruvebier, cellofanbier og andre typer bier, hornets og veps med den største forsiktighet for optimale resultater.

Biekontroll og reirfjerning fra tilbyr forebygging så vel som reirfjerning. Våre erfarne teknikere har ferdighetene og utstyret til å effektivt kvitte seg med bakken bier uten å forårsake ytterligere problemer.

Denne tjenesten inkluderer en inspeksjon av eiendommen for å fastslå problemområder og deretter en løsning som er skreddersydd for å møte de unike behovene til hjemmet eller bedriften.

Deretter vil våre fagfolk innen skadedyrbekjempelse behandle og fjerne reirene – ofte i ett enkelt besøk. Det er viktig å vite at noen biearter kan kreve spesielle fjerningsteknikker og ekstra servicebesøk.

Kontakt oss i dag for å lære mer eller avtale en gratis befaring.

Om forfatteren

Joe Dingwall

Joe Dingwall er presidenten for Pest Control, en familieeid virksomhet som har levert kvalitetsskadedyrbekjempelsesløsninger til eiendommer over hele nordøst siden 1987. Med nesten et tiårs erfaring i skadedyrbekjempelsesindustrien, er Joe en ekspert på å levere effektive løsninger for håndtering av skadedyr og plagsomme dyreliv for hjem og bedrifter.

[ad_2]

Kilde

Scroll to Top