Gjør rotter det vanskelig å holde seg unna huset ditt?

en rotte som kryper i et hjem i Portland

Er du en huseier som noen gang har sett to par værhår og perleøyne stirre på deg når du slår på lyset på loftet eller garasjen? Det er sannsynlig at du har et gnagerproblem. Vi ser oftest rotter, spesielt Norge eller takrotte.

Selv om rotter kan se søte ut, kan de også forårsake kaos. Profesjonell skadedyrkontroll er også nødvendig for å håndtere dem.

Du vil oppdage alle de skjulte stedene som rotter bruker i hjemmet ditt

Rotter kan være intelligente. Rotter vil overleve ved å gjøre det som trengs for å leve. Du vil sannsynligvis finne dem på forskjellige steder avhengig av hvilken rotteart du har.

Takrotter kan leve i kolonier. De foretrekker å bo i høyhus, inkludert loft eller sperrer. Du kan også finne dem i tomrommene under bygninger. Takrotter er mer komfortable med å leve utendørs i vedhauger, rusk eller områder rike med frukttrær og tett vegetasjon.

Norgesrotter er sosiale dyr. Norgesrotter kan hekke i hjemmene sine i kjellere med ruskhauger. Norgesrotter finnes også ute, hvor de graver seg ned i betongheller eller vedhauger.

Er rotter vanskelig å bli kvitt?

Ja! Ja! De kan også være vanskelige å finne. Å se en levende rotte i hjemmet ditt er sjelden og vanligvis et tegn på at du har et betydelig rotteangrep.

Fordi de formerer seg så raskt, er det også veldig vanskelig å bli kvitt dem. En hunn kan få mellom 40-48 unger hvert år. Noen få rotter i hjemmet ditt kan vokse eksponentielt i løpet av flere måneder, noe som betyr at hvis du ikke får alle rotter ut av hjemmet ditt, vil bestanden fortsette å vokse.

Det er fem ting du kan gjøre for å holde rotter fra hjemmet ditt

En eller to rotter kan fort bli et angrep. Denne raske reproduksjonen, kombinert med problemene rotter kan forårsake, betyr at du ønsker å holde dem borte fra huset og utenfor eiendommen. Her er fem tips for å forebygge rotter for å hjelpe:

  1. Caulk og stålull kan brukes til å fylle sprekker i sprekker.
  2. Sørg for å holde busker og trær unna tak, vegger og vinduer.
  3. Mattiltrekkende stoffer kan minimeres ved å legge søppel i lukkede søppeldunker og plukke opp all frukt i hagen din.
  4. Reduser fuktigheten i hjemmet ditt
  5. Rydd ut rot fra hjemmet ditt, og fjern alt utendørs rusk som byggematerialer og landskapsavfall.

Å begrense rotters tilgang til mat, vann og husly vil holde rotter borte fra hjemmet ditt.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

4 + 7 =

Slik lokker du sukkermaur ut av hjemmet ditt

Slik lokker du sukkermaur ut av hjemmet ditt

Sukkermaur er små insekter som ofte finnes i hjemmet. De er kjent for å være tiltrukket av søtsaker og sukkerholdige matvarer. Disse maur kan være en plage i hjemmet, da de kan invadere kjøkkenet og andre områder hvor mat oppbevares. Det er viktig å bli kvitt...

Effektive metoder for å eliminere små sorte maur

Effektive metoder for å eliminere små sorte maur

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte blir funnet i norske hjem. Disse maur er små i størrelse og har en svart farge, derav navnet. De er kjent for å være svært utholdende og kan være en plage å ha i huset. Små sorte maur er på jakt etter mat og vann, og de...

Tips og triks for å bli kvitt små sorte maur

Tips og triks for å bli kvitt små sorte maur

Små sorte maur er en vanlig plagsomhet i mange hjem. Disse små insektene kan dukke opp overalt, fra kjøkkenet til baderommet. De er kjent for å være på jakt etter mat og vann, og kan være spesielt irriterende når de finner veien inn i matlageret eller søppelbøtten....