Fruktfluer vs Gnats – Synergy²

[ad_1]

Visste du at det finnes to forskjellige arter av fruktfluer? Du kan vanligvis få dem forvirret, men de to typene fluer har forskjellige vaner, livssykluser og fôringspreferanser. Fruktfluers livssyklus er svært kort; de lever bare ca 2-4 uker, mens mygg lever ca 2-3 måneder. Fruktfluer spiser ikke mye; de spiser oftest om natten, mens mygg spiser mest om dagen. Fruktfluer gjemmer seg i mørke områder, som hjørner og under vasker, mens mygg foretrekker lyse, åpne områder. Fruktfluer tiltrekkes av råtnende eller råtnende frukt, mens myg lever av nektar, pollen og nedbrytende planter.

Fruktfluer og mygg er begge insekter som kan fly, men de er veldig forskjellige. Fruktfluer, også kjent som Husfluen, er mest kjent for å ødelegge piknik og for å huse bakterier og bakterier. Hunnfruktfluen legger eggene sine på frukt, men eggene finnes også på planter, kjøtt og alt organisk materiale. Når fruktfluehunnen legger eggene sine, legger hun dem i andre sprekker. Husfluer tiltrekkes av råtnende kjøtt eller organisk materiale generelt. De lever av døde dyr, og i likhet med mennesker kan de spre sykdommer. Fruktfluer bærer på tyfoidfeber, dysenteri, kolera og diaré. Fruktfluer kan spre bakterier og sykdommer til mat, kjæledyr og til og med mennesker.

Fruktfluer vs Gnats Vanlige vanlige spørsmål

1.Hva er forskjellen: fruktfluer vs knott?

2.Små svarte flygende insekter i huset ikke fruktfluer?

3.Hvordan ser fruktfluer ut?

4. Fruktfluer på badet?

5. Biter knott?

Fruktfluer: Hva du bør vite om fruktfluer

Fruktfluer er en plage, og en god måte å bli kvitt dem på er å lære å bli kvitt fruktfluer. Selv om fruktfluer ikke anses som en sykdom, kan de bli et problem når de klekkes i stort antall og begynner å legge egg inne i huset ditt. Fruktfluer er irriterende skapninger. De er søte, men de kan også ødelegge frukten din. Det du kanskje ikke vet er at de er veldig enkle å kontrollere.

Den ydmyke fruktfluen er den vanligste skadeinsekten. Fruktfluer er beryktet for å overføre skadelige organismer som bakterier og virus til mennesker. Fruktfluer er et sår i hjemmet ditt og spiser fruktene dine. Selv når de dør, må du fjerne dem fra huset ditt.

Hvordan bli kvitt fruktfluene

Hold frukten ren

Fruktfluer er verdens største kjøkkenskadedyr, og når kjøkkenet ditt er overfylt med dem, kan de være svært vanskelige å bli kvitt. Men hvis du forstår hvordan disse irriterende små feilene tenker, kan du kanskje overliste og overliste dem. Fruktfluer er opportunistiske og tiltrukket av råtten, gjærende eller ødelagt mat. Hvis du har frukt eller grønnsaker som begynner å bli dårlige, oppbevar frukt og rengjør dem i en forseglet beholder i kjøleskapet der fruktfluer ikke får tilgang til dem.

Ikke overvann frukten din

Når fruktene modnes, produserer den fruktfluene, som ødelegger frukten din. Disse fluene tiltrekkes på grunn av overvanning av frukttrærne dine. Men fruktflueproblemet kan løses ved å bruke fluebekjempelsesmetoder. Du må overvanne frukttrærne i blomstrings- og høstperioden. Ikke overvann frukttrærne dine. Blandet frukt, melon og banan er veldig nyttig for å kontrollere fruktfluene.

Plasser frukt i beholdere

Du elsker å spise frisk frukt, men du hater hvordan det raskt blir dårlig. For å kontrollere fruktfluer, ikke la frukt stå på disken. Oppbevar frukt i kjøleskapet eller svært tett dekkede beholdere. Du kan til og med kjøpe små fruktskåler eller -beholdere for å holde frukten frisk (som disse).

Bruk trygt plantevernmiddel

Fluer er en plage. De trekker oss vekk fra diskusjoner og gjør oss faktisk svimle. Ett problem: De legger seg på smulene våre og er veldig irriterende. En løsning: bruk trygge sprøytemidler for å bli kvitt fluer. Drep fluene med trygge sprøytemidler.

Når du driver din egen bedrift, er tid penger. Det betyr at du har for mye å gjøre for å kaste bort tid på skadedyr. Hos Synergy Pests tilbyr vi rask og effektiv service og spesialiserer oss på alle typer skadedyr, inkludert veggedyr, fruktfluer, knott, bier, gnagere og termitter. Skadedyrekspertene våre kommer til deg, og sparer deg for tid og problemer med å løpe for å kaste bort dager på skadedyrbekjempelse.

Ting å vite om mygg

Hvis det er en ting jeg hater, så er det knott. Men visste du at ikke alle mygg er dårlige? Det er mange gode insekter og til og med nyttige insekter i verden. Og tro det eller ei, det kan bringe selv de dårlige insektene i et positivt lys.

Du elsker hagen din og plantene dine så mye, men det verste med det er myggene. Disse små skadedyrene kommer rett inn i blomsterbedene dine og på plantene dine og spiser dine hardt opptjente produkter. Mygg er imidlertid irriterende og skadelig.

Det finnes måter å bli kvitt myggene for godt

Du ringer ditt lokale skadedyrfirma. Men hva om det er selskaper i ditt område, og sjansene er store, vil de sannsynligvis ikke ha de gode prisene eller den detaljorienterte servicen og ekspertisen du leter etter.

  • Les en skadedyrbekjempelsesbok

Den beste måten å holde knott unna er å lese en skadedyrbok. En skadedyrbok vil løse problemet ditt. Forsøk aldri å drepe knott selv, da dette kan være svært farlig. Den beste løsningen er å få en god bok om hvordan du blir kvitt knott, og problemet ditt vil bli løst.

Bli kvitt knottene ved å rense søppelbøtta. De avler i råtnende matpartikler i søppeldunker, så grundig rengjøring og sterilisering er nødvendig for å bli kvitt myggene.

Fruktfluer og knott er plagsomme skadedyr som kan skade avlinger og få kjøkkenet ditt til å se ut som en krigssone. Fruktfluer og knott tiltrekkes av moden frukt, som kan spre virus og bakterier. Fruktfluer er en viktig årsak til fruktødeleggelse og er sterkt tiltrukket av gjærende frukt og grønnsaker. Faktisk har noen fruktfluearter til og med blitt identifisert som skadedyr på brød.

Mange av våre venner, kolleger og familiemedlemmer har klaget på insekter i det siste, spesielt mygg og fluer. Dessverre ser det ut til at det ikke er noen ende i sikte for de irriterende insektene. Det finnes imidlertid måter du kan gjøre huset ditt mindre attraktivt for dem, og det varierer fra å bruke naturlige avstøtende midler til å ansette en profesjonell utrydder. Et av de beste alternativene er å bruke synergi-sprøytemidler for insekter. Synergy er et plantevernmiddel som virker ved å drepe insekter, edderkopper, flått, midd og andre skadedyr. Insektene blir forgiftet med virkestoffet, som gjør at de kan dø av de fleste insekters evne til å fordøye giftstoffet. Insektmidlet er OMRI-sertifisert for økologisk produksjon, og det inneholder naturlige oljer som er trygge for mennesker og dyr.

Synergy² Skadedyrkontroll Jackson MS

Hvis du ser etter det rette teamet til å håndtere problemet for deg, Synergi² er her for å hjelpe. Vi tilbyr pålitelige tjenester i hele området, så kontakt oss for å beste skadedyrkontrolltjenestene rundt.

Les gjerne mer om oss og avgjør om Synergy² er det rette selskapet for deg. Vi har over 350 femstjerners Google-anmeldelser til skadedyrkontrolltjeneste i Jackson metroområde (Jackson/Madison/Brandon/Ridgeland). Sjekk ut våre nyeste beliggenhetsanmeldelser for skadedyrkontrolltjeneste i JacksonMS her kl Synergy² Jackson Skadedyrkontroll!

Om innleggsforfatter

[ad_2]

Kilde

Scroll to Top