Forhindrer edderkopper rundt hjemmet ditt denne vinteren

Å oppdage edderkopper av noe slag i hjemmet ditt kan være alarmerende. I tillegg er edderkopper i huset nesten alltid et avslørende tegn på at andre skadedyrangrep tjener som matkilde. Tenk på det! Den eneste grunnen til at edderkopper kommer inn gjennom sprekker og hull i ytterveggene dine, er hvis de jager insekter som allerede er der. Selv om du ikke ser dem, er det nesten helt sikkert mange andre skadedyr som bor inne i veggen og i hjemmet ditt. Hvis du mistenker edderkopper eller andre angrep, er skadedyrsekspertene her for å hjelpe.

Typer edderkopper som bor i ditt sted

Hvis du ser en edderkopp som gjemmer seg i hjørnet av rommet eller suser over gulvet, kan du ofte identifisere den som en edderkopp. Vanlige husedderkopper har vanligvis to deler, magen og cephalothorax. De har også åtte øyne.

Du lurer kanskje på hvilken type edderkopp du har å gjøre med, spesielt siden noen er farlige mens andre rett og slett er plagsomme arter.

Det er mange edderkopper som lever, inkludert:

Å vite hvor edderkopper liker å gjemme seg kan hjelpe deg med å identifisere hvilken type edderkopp du har å gjøre med, og en profesjonell kan hjelpe deg med å finne disse områdene.

Fem tips for forebygging av edderkopper uten svette for rundt i huset

For å forhindre at edderkopper kommer inn i hjemmet ditt i utgangspunktet, må du kontrollere edderkopper og skadedyrene de lever av. Her er noen enkle måter du kan forhindre edderkopper i hjemmet ditt:

  1. Sørg for at ingen søl, smuler eller matavfall kan tiltrekke seg skadedyr i hjemmet ditt. Tørk av områdene der du spiser og lager mat, feier og mopp regelmessig, og ikke la skittent oppvask ligge i vasken over natten.
  2. Ta ut søppelet for å unngå insekter som maur, husfluer og kakerlakker. Sørg for at søppeldunkene har et tettlukkende lokk.
  3. Reduser fuktighet ettersom både edderkopper og skadedyrene de jakter blir trukket til overflødig vann. Rydd takrenner for å sikre riktig drenering, tette lekkende rør, og vurder å installere en avfukter.
  4. Hold edderkopper og andre skadedyr ute ved å bruke silikonkalk for å tette eventuelle hull eller sprekker på hjemmets eksteriør, med eksplisitt fokus på fundamentet og rundt dører, vinduer og rør.
  5. Hold tritt med hagearbeid for å eliminere utendørs gjemmesteder for både edderkopper og byttedyr.

Hvis du har problemer med insekter som edderkopper lever av eller med edderkopper selv, kan du stole på profesjonelle om hjelp.

Mange edderkopper i hjemmet ditt kan bety et større problem

Edderkopper kan forårsake betydelige problemer i hjemmene. Edderkopper spiser andre skadedyr, så hvis du legger merke til en overflod av edderkopper, er det sannsynlig at andre skadedyr er rikelig i hjemmet ditt. Den beste måten å redusere edderkoppproblemet på er å fjerne matkilden deres, ellers kjent som underliggende skadedyrangrep. Konstant fjerning av nett kan være en uendelig kamp når du har edderkopper i hjemmet ditt. I tillegg kan edderkopper reprodusere seg raskt, så selv om du ser noen få her og der nå, vil du sannsynligvis håndtere flere i fremtiden. Edderkoppbitt kan variere fra ubehagelig til farlig og er bedre å unngå.

Den mest effektive edderkoppkontrollen for hjem

Hos profesjonell skadedyrkontroll kan våre lisensierte skadedyreksperter hjelpe deg med å få kontroll på edderkopper i og rundt hjemmet ditt. Hvis du trenger hjelp med edderkopper eller andre skadedyr. Vi kan bli kvitt angrepet ditt og hjelpe med å holde edderkopper og andre skadedyr ute på lang sikt. Ingen hjem bør være uten skadedyrbekjempelse. La oss hjelpe deg med å velge eksemplarisk service for ditt hjem og din familie. Ta handling ved å kontakte eksperter på skadedyrbekjempelse i dag, og finn ut mer om våre bolig- og kommersielle skadedyrkontrolltjenester.

Scroll to Top