Fire maurarter alle huseiere bør vite om


National Pest Management Association deler informasjon om topp maurarter funnet over hele USA

FAIRFAX, VA (23. juni 2021)Maur er nummer én plagsom skadedyr i Amerika,* invaderer regelmessig hjem og skaper store problemer. Sommeren er høysesong for maur, så National Pest Management Association (NPMA) utdanner forbrukere om de fire beste maurartene man ofte møter over hele USA

“Maur kan være små i størrelse, men det betyr ikke at de ikke kan forårsake store problemer på eiendommen din,” sa Cindy Mannes, senior visepresident for offentlige anliggender for NPMA. “Å oppdage bare én maur innendørs kan indikere tilstedeværelsen av et reir med tusenvis i nærheten, noe som gjør det avgjørende å ringe en skadedyrbekjemper umiddelbart for å vurdere situasjonen.”

Mens det finnes mer enn 700 maurarter i USA, deler NPMA informasjon om følgende fire arter som ofte invaderer hjem:

  • stokkmaur er oppkalt etter sine evner til å bygge rede, grave ut tre for å danne tunneler inne. Små åpninger på overflaten av tre kan være tegn på et angrep.
  • Luktende husmaur får navnet sitt fra den sterke, råtne, kokosaktige lukten de avgir når de knuses. De hekker i nærheten av fuktkilder, så sørg for å reparere utette kraner.
  • Fortausmaur lage sine reir i eller under sprekker i fortau. Disse svarte maurene vil spise nesten alt, inkludert insekter, frø, honningdugg, honning, brød, kjøtt, nøtter og ost, så sørg for å rydde opp i smuler eller søl.
  • Røde importerte brannmaur hekker vanligvis i jord nær strukturelle fundamenter eller i landskapsarbeid og kan påføre smertefulle stikk når reirene deres blir forstyrret, så sørg for å eliminere potensielle hekkeplasser ved å fjerne gamle landskapsmaterialer, overflødig vegetasjon og rusk fra hagen.

Hvis du er bekymret for maur på eiendommen din, kontakt en autorisert skadedyrbekjemper.

*Online engasjementfunn er et resultat av forskning utført av Advanced Symbolics Inc.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

1 + 3 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...