Er hver edderkopp farlig?

Det er kjøligere. Bladene begynner å falle. Dyrene blir tykkere og søker etter varme, tørre steder å lagre vinterutstyret de neste månedene. Edderkopper er den mest grufulle av skumle kryper. Takk skal du ha Vel, akkurat i tide til Halloween

Er hver edderkopp farlig?

Dette spørsmålet stilles hele tiden. Det er ikke overraskende. Det er ikke overraskende at edderkopper er mer redde enn slanger. Er hver edderkopp farlig?

Det kan gi deg litt trøst å vite at bare en håndfull edderkopparter utgjør en alvorlig fare for menneskers helse.

Alle edderkopper kan bite

Naturlige rovdyr, edderkopper. De er naturlig farlige for byttet deres. De fleste edderkopparter kan være giftige. Men de fleste edderkopptenner er ikke sterke nok til å stikke hull på menneskelig hud, enn si levere en dødelig mengde gift på menneskestørrelse.

Edderkoppers byttedyr består vanligvis av små fluer eller knott eller insekter som finner veien til nett. Edderkopper kommer ikke til å gå over en menneskelig arm og plutselig finne mennesker deilige. Dette vil sette matsystemet vårt i fare. Noen edderkopparter kan reagere på å bli truet eller forstyrret av en forstyrrelse med bitt som ligner på myggstikk. Det er sjeldent, men det skjer.

Ulike typer edderkopper

La oss se på noen av de vanligste edderkoppene vi ser i vårt område. Den beste måten å forhindre enhver form for skadedyrangrep er utdanning. Så la oss gå gjennom noen raske edderkoppfakta for å hjelpe deg å overvinne noe av frykten din.

Kjelleredderkopp

Kjelleredderkopper, også kjent som “pappas lange ben”, finnes ofte på fuktige, mørke steder som kjellere eller kjellere. Med en tynn kroppsform, ofte sett på som blek gulaktig, lysebrun eller grå, kan denne edderkoppens utseende skremme hvem som helst, men ingen grunn til å frykte! De er ikke kjent for å bite. Imidlertid vil de drepe eller spise nesten alle insekter.

Ulveedderkopp

I naturen kan ulveedderkopper finnes under blader, tre, steiner og annet bladavfall. Innendørs foretrekker ulven Edderkoppen å krype langs vegger og gjemme seg bak møbler for å unngå andre skadedyr. Den mørkebrungrå ulveedderkoppen med stripete markeringer på bena har en tendens til å være hårete og skumle, men de er egentlig ikke en skadelig edderkopp for oss. Ulveedderkopper biter ikke folk med mindre de blir truet.

Orb Weaver

Hageedderkopper er også kjent som kulevever, men de biter sjelden. De biter bare når de blir truet. De fargerike banene deres er store og komplekse, ofte bygget over natten. De foretrekker å leve i områder som byttet deres besøker, for eksempel tregrener og høyt gress. Orb-vevere er hengt opp-ned i nettet. Disse gutta kan se skremmende gravide ut på grunn av deres store mager. Imidlertid er de generelt gode menn. Hvis du vil, er de vokterne av hagen din. 🙂

Dessuten ville det være en merkelig ting å ha en i hjemmet ditt. De er mer tiltrukket av hager. Det er mange snacks tilgjengelig. Edderkoppsnacks. Menneskesnacks er ikke tillatt.

Hoppende edderkopp

På grunn av deres karakteristiske svarte farge, feiler mange hoppende edderkopper med svarte enkeedderkopper. Dette er fordi de er i stand til å hoppe når de fanger byttedyr. Mennesker kan være tolerante overfor hoppende edderkopper. Du kan følge alle slags kontoer på instagram og tik tok av folks hoppende edderkoppdyr. De er faktisk ganske søte.

Hvorfor har jeg så mange edderkopper i huset mitt?

redd for edderkopper

Edderkopper er vanligvis der fordi det er mye de kan spise. De spiser andre insekter. Du kan eliminere edderkopper fra hjemmet ditt ved å eliminere matforsyningen deres og muligheten de har til å lage nett.

Scroll to Top