mouse in house in front of chew hole

Er husmusene i Milford farlige å ha inne?

[ad_1]

Publiseringsdato: 7. november 2022
Kategori: Mus

mus i huset foran tyggehullet

Når du ser et bilde av en husmus, føler du deg kanskje ikke særlig truet. De ser nesten søte ut med sine uklare ører og små neser. Men gjør ingen feil, husmus kan forårsake store problemer i hjemmet ditt.

Hos Big Blue Bug Solutions forstår vi problemene forårsaket av mus og andre vanlige Milford-skadedyr. Vi har mange års erfaring med å tilby høykvalitets skadedyrkontroll i Milford og vet nøyaktig hva vi skal gjøre for å holde hjemmemusen fri. Hvis du er bekymret for mus i hjemmet ditt, ring oss i dag, og la oss komme på jobb for deg.

Tegn på museangrep i ditt hjem i Milford

Mus er sleipe skadedyr som gjemmer seg i vegger, kjellere og andre områder hvor du sannsynligvis ikke finner dem. På grunn av hvor godt de gjemmer seg, kan du ha en fullskala museangrep uten å se en levende mus. Noen subtile tegn kan peke på et angrep og hjelpe deg raskt å fange det.

Her er noen tegn på museangrep å være på utkikk etter:

Du kan også merke den sterke lukten av urin hvis angrepet er stort nok. Kontakt oss umiddelbart for en inspeksjon hvis du ser noen av disse tegnene.

Kan mus gjøre deg syk?

Mus i Milford kan virke harmløse og søte, men de utgjør en alvorlig helsetrussel for alle i et infisert hjem. De sprer forskjellige sykdommer, inkludert salmonellose, hantavirus, leptospirose, rottebittfeber og tularemi.

Husmusavfall kan også være farlig. Tørket avføring og mikrodråper urin kan bli luftbåren, og utløse allergiske reaksjoner og astmaanfall hos personer med sensitive luftveier.

Mus kan også introdusere andre farlige skadedyr som lopper, midd, flått og lus i hjemmet ditt. De øker også risikoen for flom og branner som kan tilskrives mus som tygger gjennom rørleggerarbeid og strømførende elektriske ledninger.

Den sikreste måten å bli kvitt mus inne

Mus er ikke et skadedyr du bør prøve å eliminere på egen hånd. Å sikre at alle mus er ute av hjemmet ditt kan være utfordrende, med tanke på hvor godt de gjemmer seg. Og med så fort som mus avler, betyr det å etterlate bare noen få mus at infestasjonen vil vokse igjen og formere seg eksponentielt.

Det beste alternativet for å holde mus ute av hjemmet ditt er profesjonell gnagerkontroll fra Big Blue Bug Solutions. Vi kan raskt og trygt fjerne musene i hjemmet ditt. Vi vil også samarbeide med deg for å sikre at mus ikke kommer tilbake, inkludert å identifisere områder i hjemmet ditt der mus kan komme inn og forholdene som kan tiltrekke dem.

Naturlige museforebyggingstips for huseiere i Milford

Når du ser på måter å hindre mus i å komme inn i hjemmet ditt, involverer de fleste alternativer kjemikalier, giftstoffer, agn og feller. Disse kan være farlige ikke bare for mus, men også for familien din og kjæledyrene dine.

Heldigvis er det noen naturlige måter å hindre mus i å komme inn i ditt Milford-hjem. Noen naturlige tips for å forhindre mus inkluderer:

  • Nekt mus å komme inn i hjemmet ditt ved å tette sprekker og sprekker, installere dørsveiper, reparere skadede skjermer og skjerme ventiler og skorsteinsåpninger.

  • Eliminer vannkilder som tiltrekker mus ved å reparere utette rør og tette avløp, sikre at takrenner fungerer og bruke en avfukter om nødvendig.

  • Oppbevar mat i lufttette beholdere og oppbevar søppel i lukkede søppelbøtter slik at mus ikke har tilgang til mat.

  • Fjern mulige havneområder ved å lagre ved minst 20 fot fra hjemmet ditt, rydde opp plenavfall og fjerne annet rot.

Det beste alternativet for å holde hjemmet ditt musfritt er å samarbeide med oss ​​i Big Blue Bug Solutions for en plan for skadedyrbekjempelse i hjemmet som inkluderer gnagerekontroll.

Tagger:
mus |
tips for forebygging av mus |
bli kvitt mus |[ad_2]

Kilde

Scroll to Top