Er det trygt å ha skadedyrkontroll mens du er gravid?

Hvis du er en snart forelder, er du sannsynligvis ganske bekymret når det kommer til bruk av kjemikalier i nærheten av deg. Den generelle ideen er at kjemikalier kan true graviditet og derfor bør unngås for enhver pris. Så når det kommer til rutinemessige skadedyrkontrolltjenester, går de røde flaggene opp for ventende foreldre. Men ekspertene på skadedyrbekjempelse vil gjerne dele hvorfor skadedyrbekjempelsestjenester er trygge og faktisk bør videreføres under graviditet.

gravid kvinne i hvit ermeløs kjole med blonder

1. Skadedyrkontroll er i stadig utvikling

Det første å merke seg er at dagens fremskritt innen skadedyrkontroll har ført til mindre og til og med noen ganger ingen bruk av kjemikalier og forsiktig påføring når kjemikalier er nødvendig. Med en integrert tilnærming til skadedyrbekjempelse som går langt utover tradisjonell sprøyting av plantevernmidler, er skadedyrbekjempelsestjenester for hjem trygge for familier og til og med kjæledyr.

Det er et stort fokus på forebygging av skadedyrangrep som i mange tilfeller reduserer behovet for eventuelle kjemiske behandlinger. Men selv i tilfelle det er behov for behandlinger, så lenge du har gitt skadedyrteknikeren beskjed om at du har en baby på vei, vil de kunne ta alle nødvendige forholdsregler for å sikre at det ikke er helsetrusler når det kommer. til din skadedyrkontrolltjeneste.

2. Skadedyrangrep kan ha helsemessige konsekvenser

Den andre grunnen til at du bør fortsette med skadedyrbekjempelse under graviditet er fordi skadedyrangrepet kan være verre for helsen din enn en profesjonell skadedyrbehandling. Mange skadedyr bærer på skadelige bakterier og kan spre sykdommer til deg og din familie. Andre skadedyr kan bite eller stikke og forårsake skadelige allergiske reaksjoner som kan lande deg på sykehuset. Å ha skadedyr angripe hjemmet ditt er tydeligvis ikke et alternativ, og det kommer til å føre til verre problemer etter hvert.

3. Profesjonelle behandlinger fjerner risikoen som følger med DIY-applikasjoner

Den siste grunnen til at du bør fortsette med skadedyrbekjempelsestjenestene dine er fordi bruken av kjemikalier som er kjøpt i butikken er mye verre enn de fra en profesjonell innen skadedyrbekjempelse. Det er for mye rom for feil når det gjelder gjør-det-selv-skadedyrbekjempelse. Du kan risikere å bruke for mye eller blande feil kjemikalier, og dette kan føre til mer alvorlige konsekvenser for helsen din og babyens helse.

Så når det gjelder skadedyrkontroll under graviditet, er det ikke nødvendig å si sayonara til et skadedyrfritt hjem. Så lenge du varsler oss på forhånd, vil du ikke ha noen problemer med å fortsette dine vanlige skadedyrkontrolltjenester.

Scroll to Top