En smart og brukervennlig felle for levende fangst av rotter og mus

Dette er en smart og brukervennlig levende felle for rotter og mus, og den er tilgjengelig å kjøpe nå.

Den kan stå inne og ute, og den kan fange flere mus eller rotter samtidig. Den er rett og slett genialt laget.

Dette er hvordan denne live-fangstfellen fungerer

Dette er en musefelle som ikke dreper mus eller rotter, men fanger dem slik at man kan fjerne skadedyr som er inne i bygningen og slippe dem ut der de hører hjemme.

Fellen består av to kamre. Det ene er kammeret der rotten eller musen kommer inn, og når en varmesensor oppdager at det er et levende dyr der inne, lukker den dørene. Når det ikke lenger er mulig å gå ut der rotta eller musen kom inn, klemmer den seg gjennom en annen dør. Den døren leder inn til kammer nummer to, og der er den låst inne.

Når fellen oppdager at kammer nummer 1 er tomt for dyr (registrerer ingen varmesignatur), venter den i 2-3 minutter før den åpner dørene igjen. Dyret er fanget i kammer nummer to, og kammer nummer 1 er åpent. Det er da mulig for et nytt dyr å gå inn i kammer nummer 1, og når det gjør det, gjentas syklusen.

Resultatet er at fellen kan fange mange levende mus eller rotter. Faktisk opptil 5 rotter og 10 mus.

Dette er en levendefangstfelle, og derfor er det viktig at du sjekker den daglig. Hensikten med denne fellen er at du kan fange mus og rotter som beveger seg inne i hjemmet eller bygningen, og deretter løfte fellen utenfor og slippe dem ut der. Denne er helt fantastisk å bruke samtidig som du har musesikret huset ditt med musebørste, stålull mot mus og lignende tiltak.

Se mer info om fellen for å fange levende rotter og mus

Levende fangstfelle for rotter og mus

Elektrisk LIVE FELLEfelle for rotter og mus, skadedyrproffen på YouTube

Scroll to Top