En smart og brukervennlig felle for levende fangst av rotter og mus

Dette er en smart og brukervennlig levende felle for rotter og mus, og den er tilgjengelig å kjøpe nå.

Den kan stå inne og ute, og den kan fange flere mus eller rotter samtidig. Den er rett og slett genialt laget.

Dette er hvordan denne live-fangstfellen fungerer

Dette er en musefelle som ikke dreper mus eller rotter, men fanger dem slik at man kan fjerne skadedyr som er inne i bygningen og slippe dem ut der de hører hjemme.

Fellen består av to kamre. Det ene er kammeret der rotten eller musen kommer inn, og når en varmesensor oppdager at det er et levende dyr der inne, lukker den dørene. Når det ikke lenger er mulig å gå ut der rotta eller musen kom inn, klemmer den seg gjennom en annen dør. Den døren leder inn til kammer nummer to, og der er den låst inne.

Når fellen oppdager at kammer nummer 1 er tomt for dyr (registrerer ingen varmesignatur), venter den i 2-3 minutter før den åpner dørene igjen. Dyret er fanget i kammer nummer to, og kammer nummer 1 er åpent. Det er da mulig for et nytt dyr å gå inn i kammer nummer 1, og når det gjør det, gjentas syklusen.

Resultatet er at fellen kan fange mange levende mus eller rotter. Faktisk opptil 5 rotter og 10 mus.

Dette er en levendefangstfelle, og derfor er det viktig at du sjekker den daglig. Hensikten med denne fellen er at du kan fange mus og rotter som beveger seg inne i hjemmet eller bygningen, og deretter løfte fellen utenfor og slippe dem ut der. Denne er helt fantastisk å bruke samtidig som du har musesikret huset ditt med musebørste, stålull mot mus og lignende tiltak.

Se mer info om fellen for å fange levende rotter og mus

Levende fangstfelle for rotter og mus

Elektrisk LIVE FELLEfelle for rotter og mus, skadedyrproffen på YouTube

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

6 + 1 =

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Forebygging av musproblemer: Hva du trenger å vite

Musproblemer refererer til ulike plager og skader som kan oppstå i muskler, sener og ledd i kroppen. Disse problemene kan oppstå som følge av overbelastning, feil arbeidsstilling, eller mangel på ergonomiske tiltak. Det er viktig å være oppmerksom på musproblemer og...