En guide til skadedyrsangrep om vinteren

Når de kalde vintermånedene kommer, går sesongens skadedyr i dvalemodus eller går mot varmere vær. Andre finner innendørssteder å vente på våren. Dessverre kan dette skape problemer for huseiere da noen av disse skadedyrene kommer inn i hjemmene for å holde varmen.

Skadedyrene som forblir i vintermånedene kan forårsake skade på eiendommen din og spre sykdommer i hjemmet ditt. Den beste skadedyrkontrollen kan hjelpe deg med å unngå disse problemene i løpet av ferien. Fortsett å lese for å finne ut hvilke skadedyr du skal se etter om vinteren og hvordan de kan påvirke deg.

De mange skadedyrene som er vanlige for boliger om vinteren

Vintermånedene i nordlige områder er for kalde til at de fleste skadedyr kan overleve ute. De som er igjen trenger varme steder å vente ut det kalde været. Noen graver dypt ned i jorda der det er varmere. Andre prøver å komme inn i boliger for å få den nødvendige varmen.

Noen av de vanligste skadedyrene som vil prøve å komme seg inn i hjemmet ditt om vinteren inkluderer:

Du kan ofte finne disse skadedyrene i mørke områder hvor de ikke vil bli plaget så ofte, som loft og kjellere. Enten de bygger reir eller spinner nett, vil de bruke disse områdene til å gjemme seg til det er varmt nok til å gå ut igjen.

Farene og skadene som vinterskadedyr kan forårsake i hjemmet ditt

Skadedyrene som kommer inn i hjemmet ditt om vinteren kan forårsake betydelig skade på eiendommen din eller sykdommer i familien din. De farligste inntrengerne i husets struktur er mus og rotter. Disse gnagerne gnager ofte for å holde tennene filet. Som et resultat vil de tygge gjennom gips og elektriske ledninger, forårsake skade og potensielt elektriske branner.

Kakerlakker og edderkopper forårsaker ikke skade på husets struktur, men kan forårsake problemer for familien din. Kakerlakker kommer ofte inn i hjemmene ved å gjemme seg i matposer eller esker. De bærer patogener på kroppen, slik at de kan forurense mat og overflater.

Andre inntrengere, som stinkkrybber og bokseldre, er ufarlige for mennesker, men kan likevel være til sjenanse når de overvintrer i våre hjem.

Seks naturlige og effektive tips for forebygging av skadedyr for hjemmet ditt om vinteren

Den beste måten å forhindre skadedyrproblemer i hjemmet ditt på er å ta skritt for å hindre dem i å komme inn. Du kan ta flere skritt for å redusere sjansene for at disse skadedyrene kommer inn i hjemmet ditt. Noen tips for skadedyrbekjempelse i hjemmet inkluderer:

  1. Lukk eventuelle sprekker eller hull som kan tillate skadedyr å komme inn i hjemmet ditt.
  2. Hold ved minst 6 meter fra kanten av hjemmet ditt. Mus og maur kan bygge reir i vedhaugene for å få tilgang.
  3. Hold lagringsplassene rene da gnagere gjemmer seg i rotet.
  4. Unngå søl i hjemmet ditt. Stående vann på kjøkken og bad kan føre til kakerlakkangrep.
  5. Bytt ut værstripen i kjellere og rundt vinduer.
  6. Hold loft, kjellere og krypkjeller tørre og ventilerte.

Selv om du tar disse trinnene for å forhindre at skadedyr kommer inn i hjemmet ditt, kan de fortsatt finne en inngang. Hold utkikk og ring et lokalt skadedyrfirma hvis du lider av et angrep.

Den stressfrie veien til ditt skadedyrfrie hjem

Et skadedyrsangrep vil sannsynligvis forverres hvis det ikke håndteres raskt. Våre skadedyrbekjempere vil inspisere hjemmet ditt for å oppdage alle skadedyr, bli kvitt inntrengerne og ta skritt for å forhindre at de kommer tilbake. Hvis skadedyr invaderer hjemmet ditt denne vinteren, ring vår skadedyrkontroll team å hjelpe.

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

6 + 15 =

Mus i huset? Slik håndterer du mus og rotter effektivt

Mus i huset? Slik håndterer du mus og rotter effektivt

Mus og rotter er små gnagere som ofte finnes i bygninger og boliger. De kan være skadedyr og forårsake problemer som gnaging på ledninger, ødeleggelse av mat og smitte av sykdommer. Det er viktig å håndtere mus og rotter effektivt for å unngå skade og helseproblemer....

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur: Hva du trenger å vite og hvordan bli kvitt dem

Små sorte maur er en vanlig type maur som ofte finnes i norske hjem. Disse maurene er veldig små, vanligvis bare noen få millimeter lange, og er svarte i fargen. De er kjent for å være veldig hardtarbeidende og organiserte. Små sorte maur er også kjent for å være...

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...