En eksklusiv titt på det underjordiske hjemmet til Amerikas nummer én plageskade

[ad_1]

National Pest Management Association gir et sjeldent glimt av hvor komplekse maurkolonier kan være

FAIRFAX, VA (23. juni 2020) – Ettersom maur er den plagsomme skadedyr nummer én i Amerika*, er det trygt å anta at nesten alle har sett en maur på kjøkkenbenken og tenkt: «det er bare én, ikke noe problem!» Vel, tenk om igjen. National Pest Management Association (NPMA) slapp i dag sitt siste videoprosjekt som beskriver opprettelsen og utgravningen av et brannmaurreir av metall for å vise hvordan disse sosiale skadedyrene lever og arbeider i store komplekse kolonier, ofte rett i våre egne bakgårder. Dette unike prosjektet tilbyr en titt bak kulissene på en koloni som en gang ble antatt å huse over 200 000 brannmaur, og demonstrerer hvordan bare noen få bittesmå maur faktisk kan bety ett stort problem hvis de ikke behandles ved kilden – reiret.

“Den ene ufarlige mauren du ser på kjøkkenbenken om sommeren kommuniserer faktisk med den større kolonien utenfor om hvordan du kommer inn i hjemmet ditt,” sa Jim Fredericks, Ph.D., sjef for entomolog for National Pest Management Association. «For å belyse hva som egentlig skjer i bakgårder over hele landet, helte vårt team av eksperter smeltet sink i et brannmaurreir som ligger rett under overflaten av en plen. Den tredimensjonale støpingen som ble resultatet avslører den enorme skalaen til en typisk koloni som inneholder over 100 forskjellige kammer, noe som understreker behovet for årvåkne forebyggende tiltak.”

Mens røde importerte brannmaur er en spesielt farlig art som sender mange som kommer i kontakt med stikk til sykehuset, kan andre maurarter, som argentinske maur og stokkmaur, forurense mat og skade eiendom også. For å hjelpe huseiere med å avverge et angrep, deler NPMA følgende tips for å implementere i og rundt hjemmet:

  • Tett sprekker og sprekker i og rundt hjemmet med et passende tetningsmiddel, og vær nøye med hvor verktøyene kommer inn.
  • Oppbevar sukker, sirup, honning og andre søtsaker i lukkede beholdere og tørk av utsiden av beholderne for å fjerne klissete rester.
  • Sørg for at alle søppeldunker har et sikkert lokk og kast søppel regelmessig.
  • Rydd raskt opp fett, smuler og søl for å fjerne potensielle matkilder.
  • Reparer lekkende rør for å unngå fuktoppbygging og bruk en avfukter i fuktige kjellere og loft.
  • Inspiser potteplanter inne i hjemmet for tegn på hekking og fjern plantene ved første tegn på et angrep.
  • Eliminer potensielle hekkeplasser ved å fjerne gamle landskapsmaterialer, overflødig vegetasjon og rusk fra hagen.
  • Hvis du er bekymret for maur på eiendommen din, kontakt en autorisert skadedyrbekjemper.

For mer informasjon om maur, besøk PestWorld.org.

*Online engasjementfunn er et resultat av forskning utført av Advanced Symbolics Inc.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top