Eksperter advarer om økt veggedyraktivitet i løpet av sommerreisesesongen

[ad_1]

National Pest Management Association minner ferierende om å være på vakt mot veggedyr

FAIRFAX, VA (3. juni 2021) – Når sommerreisesesongen er i gang, minner eksperter ved National Pest Management Association (NPMA) ferierende på viktigheten av veggedyrforebygging i lys av veggedyrbevissthetsuken, denne 6-12 juni. Denne årlige overholdelse, anerkjent av Chases begivenhetskalenderfungerer som en påminnelse til amerikanere om hvor enkelt det er å ta med seg et angrep hjem og viktigheten av å samarbeide med en profesjonell hvis det er mistanke om et angrep.

“Vegedyr er vanligvis antatt å bare gjemme seg på soverommet, mens de faktisk kan finnes nesten hvor som helst mennesker samles,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. «Med COVID-19-restriksjoner som lettes fra kyst til kyst, er folk utvilsomt ivrige etter å få reiseplanene sine i gang. Veggedyr er utmerkede haikere og er i stand til å reise lange avstander, så det er viktig å gjøre en grundig undersøkelse for å finne tegn på angrep før du bytter til feriemodus for å unngå å ta med deg et angrep hjem.»

Siden veggedyr er en av de vanskeligste skadedyrene å kontrollere, deler NPMA tipsene nedenfor for å hjelpe reisende med å forhindre uønskede møter:

  • Inspiser hele rommet grundig før du pakker ut, inkludert bak sengegavlen, under lys og inne i kommoder, sofaer og stoler.
  • Trekk tilbake laken og inspiser madrasssømmene og boksfjærene, spesielt i hjørnene, for avslørende flekker eller flekker.
  • Unngå å plassere bagasje på møbler eller bagasjehyller der veggedyr kan gjemme seg usett.
  • Ta med en liten lommelykt for å hjelpe deg med visuelle inspeksjoner.
  • Når du kommer hjem fra en tur, støvsug og inspiser kofferter ordentlig før du tar med dem inn i hjemmet.
  • Vask og tørk alle klær – også de som ikke har blitt brukt – på varme sykluser.
  • Hvis du mistenker et angrep, kontakt en autorisert skadedyrbekjemper da dette ikke er en DIY-skadedyr.

For mer informasjon om veggedyr, besøk PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøkPestWorld.orgeller følg @PestWorld påFacebook,Twitter,PinterestogYouTube.[ad_2]

Kilde

Scroll to Top