Eksperter advarer om økt veggedyraktivitet i løpet av sommerreisesesongen


National Pest Management Association minner ferierende om å være på vakt mot veggedyr

FAIRFAX, VA (3. juni 2021) – Når sommerreisesesongen er i gang, minner eksperter ved National Pest Management Association (NPMA) ferierende på viktigheten av veggedyrforebygging i lys av veggedyrbevissthetsuken, denne 6-12 juni. Denne årlige overholdelse, anerkjent av Chases begivenhetskalenderfungerer som en påminnelse til amerikanere om hvor enkelt det er å ta med seg et angrep hjem og viktigheten av å samarbeide med en profesjonell hvis det er mistanke om et angrep.

“Vegedyr er vanligvis antatt å bare gjemme seg på soverommet, mens de faktisk kan finnes nesten hvor som helst mennesker samles,” sa Cindy Mannes, visepresident for offentlige anliggender for NPMA. «Med COVID-19-restriksjoner som lettes fra kyst til kyst, er folk utvilsomt ivrige etter å få reiseplanene sine i gang. Veggedyr er utmerkede haikere og er i stand til å reise lange avstander, så det er viktig å gjøre en grundig undersøkelse for å finne tegn på angrep før du bytter til feriemodus for å unngå å ta med deg et angrep hjem.»

Siden veggedyr er en av de vanskeligste skadedyrene å kontrollere, deler NPMA tipsene nedenfor for å hjelpe reisende med å forhindre uønskede møter:

  • Inspiser hele rommet grundig før du pakker ut, inkludert bak sengegavlen, under lys og inne i kommoder, sofaer og stoler.
  • Trekk tilbake laken og inspiser madrasssømmene og boksfjærene, spesielt i hjørnene, for avslørende flekker eller flekker.
  • Unngå å plassere bagasje på møbler eller bagasjehyller der veggedyr kan gjemme seg usett.
  • Ta med en liten lommelykt for å hjelpe deg med visuelle inspeksjoner.
  • Når du kommer hjem fra en tur, støvsug og inspiser kofferter ordentlig før du tar med dem inn i hjemmet.
  • Vask og tørk alle klær – også de som ikke har blitt brukt – på varme sykluser.
  • Hvis du mistenker et angrep, kontakt en autorisert skadedyrbekjemper da dette ikke er en DIY-skadedyr.

For mer informasjon om veggedyr, besøk PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble opprettet i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens forpliktelse til å beskytte folkehelsen, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøkPestWorld.orgeller følg @PestWorld påFacebook,Twitter,PinterestogYouTube.

Kilde

SkadedyrHjelp

SkadedyrHjelp består av eksperter på skadedyrbekjempelse som kan hjelpe deg i hele Norge. Ta kontakt for en uforpliktende og hyggelig samtale, der du får hjelp til å vurdere hva du bør gjøre.

Noen ganger kommer du i land med kun egeninnsats, og andre ganger trenger du profesjonell skadedyrbekjempelse.

Få hjelp med å bli kvitt skadedyr der du er. Ta kontakt med SkadedyrHjelp nå!

Klikk på chat for å få hjelp nå, eller send inn skjemaet under:

bli kvitt skadedyreneMotta tilbud på skadedyrkontroll

Send inn skjemaet her og få tilbud på løsning og pris på ditt skadedyrproblem.

Skadedyrhjelp dekker største delen av Norge og vil også formidle kontakt til andre seriøse skadedyrselskaper dersom vi ikke dekker området du bor i.

Slik gjør du:

1) Fyll ut skjemaet

2) Skadedyrtekniker tar kontakt og avklarer løsning med deg

1 + 6 =

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Tid for musetetting: Gjør det før musene trekker inn i huset

Høsten er en tid hvor mus og rotter aktivt søker ly og mat inne i bygninger. Dette skjer spesielt når temperaturen faller, og det blir mindre mat tilgjengelig utendørs. For å unngå at gnagere inntar hjemmet ditt, er det viktig å fokusere på å sikre huset mot mus og...

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Rottens mareritt: Skadedyrbekjempelse

Skadedyrbekjempelse er en viktig praksis for å bekjempe skadedyr og insekter som kan forårsake skade på eiendommer og utgjøre en helsefare. Dette kan inkludere bekjempelse av rotter, mus, maur, veps, veggedyr og mange andre skadedyr. Formålet med skadedyrbekjempelse...

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Hvordan forebygge kakerlakker i hjemmet

Kakerlakker er en type insekt som kan være til stede i hjemmet. De er kjent for å være skadedyr og kan være vanskelig å bli kvitt. Kakerlakker trives i varme og fuktige omgivelser, og de kan spre seg raskt hvis de ikke blir bekjempet. Det er viktig å forebygge...