Eksperter advarer mot økt skadedyraktivitet denne høsten som følge av lang, våt sommer

[ad_1]

National Pest Management Association publiserer sin høst- og vinter 2021 Bug Barometer®-prognose

FAIRFAX, VA (28. september 2021) – The National Pest Management Association (NPMA) la i dag ut sin halvårlige Bug Barometer®-prognose, en sesongmessig fremskrivning av skadedyrpresset og aktiviteten amerikanere kan forvente å se i sine respektive regioner av landet basert på værmønstre, langtidsprognoser og biologisk oppførsel fra skadedyr. I følge gruppens team av entomologer vil en mild, våt sommersesong stimulere til økt skadedyraktivitet i store deler av USA, ettersom prognoser viser truende spådommer for en bitter kald vinter.

“Så mye som vi alle liker å tilbringe tid utendørs og bløtlegge i sommerværet, vil lengre perioder med varme temperaturer over hele USA øke skadedyrtrykket denne høsten, slik at stikkende insekter så vel som sykdomsoverførende skadedyr som flått og mygg kan overstige deres velkomst. i visse regioner i USA, sier Jim Fredericks, Ph.D., sjef for entomolog for NPMA.

Når temperaturen begynner å synke, bør innbyggere over hele landet være årvåkne for tegn på uønskede inntrengere og prioritere de nødvendige forebyggende tiltakene for å holde skadedyr ute av hjemmene sine. “Akkurat som deres menneskelige kolleger, vil gnagere og overvintrende skadedyr, inkludert bokseldre og klasefluer, suse innendørs for å unnslippe elementene som er spådd for den kommende vintersesongen,” sa Fredericks. “Mens de er små i størrelse, kan gnagere spre 35 sykdommer til mennesker og er i stand til å tygge gjennom tre og elektriske ledninger, noe som øker risikoen for elektriske branner. Som sådan er det avgjørende å samarbeide med en autorisert skadedyrbekjemper ved det aller første tegn på et angrep før det går ut av hånden.»

Basert på denne analysen anslår National Pest Management Association’s Fall & Winter 2021 Bug Barometer en økning i skadedyrtrykket over hele USA denne sesongen:

Nordøst og New England

Høye temperaturer og tidlig regn kan tillate mygg og sett kryss populasjoner til å trives langt utover høsten. Det er ventet en bitter vinter med kaldere temperaturer og over gjennomsnittet snøfall, som vil drive gnagere raskt innendørs.

Sørøst

Kjøligere forhold i Sørøst forventes å gi varmesøkere som f.eks gnagere å hightail det innendørs. Overnormale nedbørsspådommer for Florida kan føre til mygg forbli aktiv tidlig på høsten.

Great Lakes, Ohio Valley og Midtvesten

Stikkende insekt aktiviteten vil være på sitt høyeste på sensommeren og tidlig høst til temperaturen begynner å synke. Bitre kalde temperaturer og nedbør under gjennomsnittet som er spådd denne vinteren kan drive gnagere tidlig innendørs og på jakt etter beskyttelse mot kalde temperaturer.

Nord-Sentral-USA

Den tidlige utbruddet av snøfall over gjennomsnittet i den sørlige delen av denne regionen kan føre til gnagere og overvintrende skadedyr inkludert boxelder bugs og klasefluer innendørs tidlig på jakt etter ly. En mild vinter kan føre til økt sett kryss aktivitet i hele regionen.

Sør Sentral-USA

Våte forhold denne sommeren vil ha tillatt mygg og kakerlakk populasjoner for å trives. Imidlertid kan tidlig begynnelse av kalde forhold resultere i en nedgang i aktiviteten. Med prognoser som krever kaldere vinterforhold, gnagere og overvintrende skadedyr inkludert flerfarget Asiatiske marihøner forventes å bevege seg innendørs for å unnslippe elementene.

Sørvest i USA

Milde, våte forhold denne sommeren med nedbør i sensesongen kan tillate det maur å trives, og forlenger deres tilstedeværelse denne høsten. Relativt kalde vinterforhold med høyere snømengder kan kjøre gnagere innendørs på jakt etter mat og tilstrekkelig ly. Dette kan være mindre bekymringsfullt i Pacific Southwest.

Nordvest i USA

Varme, våte forhold denne sommeren kan tillate det mygg og sett kryss befolkninger til å trives inn i høstmånedene. Kalde, tørre forhold denne vinteren vil sannsynligvis kjøre gnagere innendørs på jakt etter mat, vann og husly. Hvis kjøligere temperaturer er forsinket, stikkende insekt aktiviteten kan forbli høy tidlig på høsten.

For mer informasjon om skadedyr eller NPMAs Bug Barometer®-prognose, besøk PestWorld.org.

###

Om Skadedyrforeningen
NPMA, en ideell organisasjon med mer enn 5500 medlemmer, ble etablert i 1933 for å støtte skadedyrbekjempelsesindustriens engasjement for beskyttelse av folkehelse, mat og eiendom mot sykdommer og farer ved skadedyr. For mer informasjon, besøk PestWorld.org eller følg @PestWorld på Facebook, Twitter, Pinterest og YouTube.

Copyright ©2021 National Pest Management Association[ad_2]

Kilde

Scroll to Top